Follow:
beauty

Nieuw! Kruidvat Tropical Shampoo & Crèmespoeling

Kruidvat

Dat fijne haarverzorging niet duur hoeft te zijn bewijst het Kruidvat maar weer met deze heerlijke zomers ruikende producten. Bij het gebruik van deze producten waan je je op een tropisch eiland met een fruitcocktail in de hand. En dat voor nog geen euro!

Op de blog van Bianca van Pinkit kwamen deze nieuwe producten voorbij en zij attendeerde haar lezers erop dat de shampoo en conditioner op dat moment maar 75ct waren. Ik moest de volgende dag toch langs het Kruidvat dus ik besloot meteen van beide producten 2 stuks in te slaan.

Voor een budget merk zien de flacons er prima uit. Lekker groot, stevig en nog een leuk kleurtje ook. Ik heb heel wat jaartjes bij het Kruidvat gewerkt en de nodige verpakkingen ( eigen merk ) de revue zien passeren, maar deze vind ik verreweg de mooiste!

Kruidvat Tropical Shampoo

“Kruidvat Shampoo Tropical is een verzorgende shampoo met een heerlijk frisse fruitige geur van perzik en citrus. Deze shampoo met toegevoegde pro-vitamine B5 laat het haar mooi glanzen. Geschikt voor dagelijks gebruik.”

De shampoo ruikt zo ontzettend lekker zomers! Nu het zonnetje de laatste paar dagen zich steeds vaker laat zien krijg ik ook behoefte aan lekkere fruitige, frisse en zoetige geuren. Bij het gebruik vulde de badkamer zich met een zalige tropische fruitcocktail geur. De shampoo reinigt prima en ik heb geen vet haar de volgende dag. Prima shampoo!

Kruidvat Crèmespoeling Tropical

De omschrijving van de crèmespoeling is hetzelfde als die van de shampoo, alleen staat er dan uiteraard crèmespoeling ipv shampoo op het etiket. ( duh )

Een heerlijke dikke crèmespoeling! Daar hou ik van! Van waterige crèmespoeling word ik nooit vrolijk, als ik dat uitspoel is er voor mijn gevoel weinig verandert. Maar deze crèmespoeling maakt mijn haar wel degelijk goed doorkambaar en zacht. Ok, mijn haar wordt ook wel wat zwaarder en ik moet wel wat aan mijn haar doen om het goed te laten vallen. Maar voor het bedrag van 75 ct vind ik dat ook geen bezwaar.

Ik kocht de flessen in de aanbieding voor 75 ct per stuk. Normaliter is de shampoo 99 ct en de crèmespoeling 1,39, prima prijzen voor flacons met 500ml!

Gebruik jij budget haarverzorging of meer luxe?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Lieke

  Dat zijn nog eens flessen! Ik denk dat als ik het Kruidvat binnen loop hier straal voorbij loop haha. De geuromschrijving klinkt heerlijk en voor die prijs zijn ze het proberen waard.
  Lieke onlangs geplaatst…Outfit lookbook | Geen kleurMy Profile

  maart 26, 2017 at 08:30
 • Reply Romy

  Ik gebruik altijd shampoo van het Kruidvat de laatste tijd, maar deze nieuwe geur kende ik nog niet. Die ga ik nu zeker meenemen de volgende keer! Wat een fijn prijsje ook 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Mini AliExpress shoplog: sieradenMy Profile

  maart 26, 2017 at 09:59
 • Reply Irma

  Dit ziet er echt wel goed uit, ik denk dat ik ze komende week ook maar ga kopen en uitproberen 😀

  maart 26, 2017 at 12:00
 • Reply Iris

  Deze wil ik ook nog proberen! Maakte er kennis mee op het evenement van Kruidvat en die geuren staan me nog steeds bij haha. Heerlijk.

  maart 26, 2017 at 12:05
 • Reply Nienke

  Ik heb al hun shampoos getest, echt een super fijne kwaliteit en dat zeker voor die prijs! Ik moet deze ook gaan proberen, al is het maar om de geur. 😉

  maart 26, 2017 at 15:18
 • Reply Samantha

  Ik heb deze inderdaad ook gezien bij Bianca, en twijfelde nog wel even. Maar nu jij ze ook zo lekker vindt, denk ik dat ik ze ook ga halen! Het is inderdaad weer tijd voor zomerse geurtjes. 😀

  maart 26, 2017 at 15:19
 • Reply Annette

  Ik gebruik heel vaak shampoo van de Balea ook super goedkoop en prima shampoo’s en conditioners.

  maart 26, 2017 at 19:26
 • Reply Astrid

  Ze ruiken inderdaad zalig! En wat een prijsje he? Niet verkeerd!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Radiant Lights Glow reviewMy Profile

  maart 27, 2017 at 00:19
 • Reply chucky1012

  Klinkt goed en ze staan op mijn shoplist 😉

  maart 28, 2017 at 20:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge