Follow:
beauty

Nieuw van Lycon Aloe Vera Soothing gel en Soothing cream

Als ik nu naar buiten kijk heb ik niet meteen het zomerse plaatje in mijn hoofd zoals hierboven. Het regent non stop, geen weer om te zonnebaden. Maar ik ben een positief mens, dus ik verwacht deze zomer écht nog wel wat mooie dagen! Gelukkig hebben we al mooie dagen gehad zodat ik de 2 nieuwe producten van Lycon kon testen.

Lycon introduceert 2 nieuwe producten binnen hun Spa Essentials lijn. Deze twee producten zijn speciaal gericht op het kalmeren van de huid na blootstelling aan de zon. De huid raakt oververhit en vaak ook onrustig van (teveel) blootstelling aan de zon. En als je ook nog eens pech hebt dat je wat bent verbrand wil je verkoeling en verzorging!

Lycon Spa Essentials Aloe Vera Soothing Gel – 200 ml – 19,95

Een gelvorm na verbranding is voor mij vaak het meest fijn. Ik heb een zeer lichte huid en verbrand snel helaas. Ik smeer mij altijd in met SPF50, maar soms heb ik bepaalde stukjes per ongeluk overgeslagen en ben ik toch verbrand. Een verzorgende gel is dan prettig om te gebruiken, zeker als je hem van te voren nog even in de koelkast hebt gelegd.

“De nieuwe frisse Aloë Vera Soothing Gel van LYCON Spa Essentials™ zorgt voor een onmiddellijke en langdurige kalmering, verkoeling en hydratatie van gezicht en lichaam. Deze verfrissende gelformule is ideaal na een dag in de zon. De samenstelling op basis van aloë vera, panthenol, kamille extract, allantoïne, hyaluronzuur en glycerine verzorgt en verfrist de huid en vermindert direct roodheid en irritaties. De gel is ook perfect als een lichte moisturizer in de zomer of in een vochtig klimaat.”

Ik vind de gel bijzonder prettig in gebruik. Hij smeert lekker uit en je hebt niet veel nodig. Mijn nek, waar ik verbrand was, voelde lekker koel aan en ik heb niet lang last van de verbranding gehad.

Lycos Spa Essentials Soothing Cream met kamille en roos – 250ml – 24,50

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik vind de prijs voor dit product wat aan de hoge kant als ik eerlijk ben. De bodylotion is prima, hij verzorgt goed, ruikt naar framboos ( vind ik ), dat vind ik overigens minder prettig omdat ik niet van de geur van framboos hou. Dus al met al een prima verzorgende en hydraterende body lotion, maar voor die prijs ken ik ook goedkopere varianten die hetzelfde resultaat geven bij mij.

“De nieuwe LYCON Spa Essentials™ Soothing Cream™ op basis van kamille-extract en roos is een kalmerende en direct verzachtende formule. Ideaal om een droge huid te hydrateren of te gebruiken als kalmerende bodylotion na een dag in de zon. De samenstelling bevat tevens sheabutter, castor olie, vitamine E en allantoïne voor een intensief voedende en verzorgende werking.”

Er is dus niks mis met het product, het is een prettige body lotion, met een goede werking, maar ik vind de prijs wat aan de hoge kant persoonlijk.

De producten van Lycon zijn online te bestellen bij smoothandco.nl

Wat smeer jij op je huid na een dagje zon?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  De aloe vera gel lijkt me zo fijn.
  Ook ik verbrand weleens in de zon.
  Het merk ken ik niet.
  Heb net op de website een kijkje genomen.

  Xoxo

  augustus 1, 2017 at 11:34
 • Reply Ayleen

  Ben benieuwd of deze gel plakkerig aanvoelt? Goed absorbeert?

  april 11, 2018 at 14:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge