Follow:
beauty

Nieuw! Zechsal Pure Elements gezichtscrème voor hem én haar

zechsal

Een dagcrème én nachtcrème in één is altijd makkelijk. Eén potje, zonder gedoe. De nieuwe Zechsal Pure Elements is een crème die de huid in een optimale natuurlijke balans brengt. De huid wordt intensief gevoed, gehydrateerd en gelift. Een wonderpotje dus! En ook nog eens met een wel heel bijzondere gebruiksaanwijzing…

Zechsal Pure Elements

zechsal

Onze huid krijgt een hoop te verduren op een dag. Schadelijke invloeden van buitenaf, stress, ongezonde leefstijl, allemaal factoren die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt. Zechsal Pure Elements zorgt ervoor dat de huid weer helemaal in balans komt.

De prebiotische en intensief voedende samenstelling is in balans met de natuurlijke inhoud van onze huidcellen. Door dit zogeheten osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de Pure Elements Gezichtscrème door de huidcellen optimaal en moeiteloos. Tijdens het aanbrengen trekt de crème dan ook heerlijk snel in en voelt luchtig op de huid.

De verpakking

zechsal

Ok, hier heb ik toch aardig mee lopen stoeien. Wat ik ook probeerde, ik kreeg geen druppeltje crème uit deze pot. Ik heb zelfs het PR bureau gemaild omdat ik het niet voor elkaar kreeg en toch echt de handleiding volgde. Blijkbaar moest er iets vaker op het “heuveltje” gedrukt worden waardoor de crème uiteindelijk uit het sleufje tevoorschijn kwam. Voor mij dus niet echt een pluspunt. Zeker ook niet omdat er al meerdere malen crème uit het sleufje is ‘gespoten’ waardoor mijn kleding onder de crème kwam te zitten. (met beleid drukken dus!)

Zechsal vermeldt in de bijsluiter dat deze innovatieve verpakking ervoor zorgt dat de crème hierdoor optimaal blijft qua werkstoffen en dat het gegarandeerde hygiëne belooft. Hier zet ik toch mijn vraagtekens bij. De crème komt namelijk op het rubberen dekseltje terecht voordat je het met je vinger kan verwijderen. Na al één dag is bij mij het rubbertje toch echt niet meer hygiënisch. Kleine stofdeeltjes zijn al zichtbaar. Dit zou dus betekenen dat ik elke dag het dekseltje van het potje moet reinigen om het echt hygiënisch te houden. Volgens mij is een pompflacon of tubetje toch nog hygiënischer (en makkelijker in gebruik).

Conclusie

Afgezien de voor mij niet handige verpakking ben ik wel zeer tevreden over de crème. Hij ruikt lekker (citrus en limoen!), trekt snel in en geeft mijn huid een prettig en aangenaam gevoel. Dus qua werking top!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Zechsal Pure Elements gezichtscrème is verkrijgbaar in een pot van 50ml en kost €44,50. De crème is verkrijgbaar bij diverse therapeuten. Voor meer informatie kijk op www.zechsal.nl

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge