Follow:
beauty

De nieuwe look van de Wilkinson Sword vrouwenlijn!

De hele lijn Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen start dit voorjaar met een compleet nieuwe look. De lieve pastelkleuren maken plaats voor een stijlvol mat zwart uiterlijk waarmee het merk een stoerdere weg in slaat. Voor extra gladde voorjaarsbenen en een scheersensatie onder de douche heeft Wilkinson Sword ook een aantal noviteiten toegevoegd. De Hydro Silk scheerkoppen bevatten nu het nieuwe Hydra-Renew™ Serum met sheaboter voor extra verzorging van de huid. Daarnaast is de Intuition Sensitive Care verrijkt met een nieuwe verzorgend ingrediënt: Pro Vitamine B5. Vanaf maart knallen de nieuwe verpakkingen en producten het schap uit.

Ik kreeg de kans om de Wilkinson Hydro Silk Bikini te testen. Hier was ik reuze benieuwd naar omdat ik bij het scheren van mijn bikinilijn altijd last krijg van uitslag ( jeuk en bultjes ).

De verpakking is inderdaad super stijlvol. Er staat duidelijk op wat het mesje kan en hoe alles werkt. Ik ben ook reuze benieuwd naar de trimmer functie die ook op het mesje zit, super handig!

De mesjes van de Wilkinson Sword Hydro Silk lijn zijn allemaal vernieuwd. De nieuwe mesjes van deze lijn bevatten het innovatieve Hydra-Renew™ Serum, een geconcentreerd serum met sheaboter, dat wordt geactiveerd als het in contact komt met water. Dankzij dit serum wordt met elke scheerbeweging het natuurlijke vochtgehalte van de huid aangevuld. De huid profiteert hiervan tot maar liefst twee uur na het scheren, wat zorgt voor een gezonde en stralende huid. De vijf Curve-Sensing mesjes beschermen tegen huidirritatie en zorgen voor een nog optimaler scheerresultaat.

Zoals je ziet heeft het mesje aan de ene kant het bekende scheermesje zitten. Aan de andere kant zit de trimmer ( die je dus ook onder de douche kan gebruiken ). Je hoeft niet zelf voor een batterijtje te zorgen, ook die zit er handig bij. Een beschermkapje zorgt ervoor dat je tijdens het gebruiken van het scheermesje je jezelf niet kan bezeren aan de trimmer.

Het scheermesje ligt makkelijk in de hand en houdt goed vast. Ik heb weleens mesjes gehad die onder de douche gingen “glijden” en glibberig werden. Dit mesje heeft dat absoluut niet, een dikke plus!

Ik heb de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini een aantal keren gebruikt voor mijn bikinilijn en wonder boven wonder had ik amper uitslag en irritatie! Dit is mij echt nog nooit eerder overkomen. Wellicht dat het ook door de shea boter in het nieuwe serum komt. Ik ben er in ieder geval super tevreden over!

De trimmer zal ik in verhouding minder gebruiken, maar is natuurlijk ideaal om op het mesje erbij te hebben. Mocht je de haartjes bij je ‘intieme zone’ wat netter getrimt willen hebben bijvoorbeeld, kan je dit prima met de trimmer doen. Ik heb het net binnen de randjes van mijn bikinilijn gedaan en het werkt prima. Heel handig!

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini! Het is een verademing om eens geen uitslag te krijgen na het ontharen van de bikinilijn. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de andere varianten van de vernieuwde Wilkinson lijn!

De hele nieuwe Wilkinson Sword lijn is verkrijgbaar vanaf maart/april bij supermarkten en drogisterijen. De Wilkinson Sword Hydro Silk bikini kost 15,99.

Zijn jullie merkvast met scheermesjes?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Susan

  Wat een bijzonder mesje! Klinkt erg fijn.
  Susan onlangs geplaatst…Tastea HorsepowerMy Profile

  maart 7, 2017 at 09:06
 • Reply Jolanda

  Ik vind de Hydro Silk echt superfijn. Voorheen gebruikte ik altijd Venus, maar sinds ik de Hydro Silk geprobeerd heb wil ik niets anders meer. De bikini variant is trouwens erg handig!
  Jolanda onlangs geplaatst…Sudio Vasa Bla draadloze oordopjesMy Profile

  maart 7, 2017 at 10:16
 • Reply Eva

  Leuke mesjes! Ik heb een abonnement op Boldking, eigenlijk voor mannen, maar prima te gebruiken! En worden lekker thuis bezorgd 🙂

  maart 7, 2017 at 12:27
 • Reply Amy

  A
  Amy onlangs geplaatst…Win een beautypakket t.w.v. € 80My Profile

  maart 7, 2017 at 13:06
 • Reply Amy

  Dit lijken me echt fijne mesjes! Zelf heb ik altijd de Venus Breeze mesjes gebruikt maar ik wil deze zeker eens een kans geven.
  Amy onlangs geplaatst…Win een beautypakket t.w.v. € 80My Profile

  maart 7, 2017 at 13:07
 • Reply Vanessa

  Klinkt goed! Ik wissel af tussen mijn Venus Gillette scheermesje en wegwerpscheermesjes.

  maart 7, 2017 at 16:14
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik koop meestal ‘mannen’ scheermesjes. Ben er al Jaren fan van. Maar dit trimmertje erbij lijkt mij ook wel wat! Fijne review
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Online merktassen shoppen bij BrandfieldMy Profile

  maart 7, 2017 at 17:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge