Follow:
beauty

Nieuwe The Body Shop collectie: Vibrant Bergamot

Wat is het toch gevaarlijk om een Body Shop winkel vlak naast je werk te hebben! Regelmatig loop ik even voordat ik moet werken de winkel in The Mall of the Netherlands binnen om even te snuffelen. Ik heb al flink wat jaren een liefde voor het mooie merk. Mijn badkamerkastjes staan dan ook vol met de heerlijke crèmes en serums van The Body Shop. Maar ook de body producten gebruik ik bijna dagelijks. Dus toen ik onlangs een mooie nieuwe collectie spotte op de toonbank wilde ik die natuurlijk meteen aanschaffen en gebruiken! Zeker toen ik zag dat bergamot één van de ingrediënten was, ik hou van die geur!

Vibrant Bergamot

De medewerksters bij het Body Shop filiaal kennen mij inmiddels wel van gezicht. Ik maak altijd even een leuk praatje en hoorde dat The Body Shop over niet al te lange tijd volledig vegan is. Dit is toch wel een goede reden om mijn verzorgingsproducten bijna voor de volle 100% te laten bestaan uit Body Shop producten. En daar moest deze collectie natuurlijk ook bij.

Laat je van je sprankelende, bruisende kant zien met onze Vibrant Bergamot Body Cream, onderdeel van de Choice Fragrance Collection.

De geur is heerlijk fris en een tikkeltje kruidig. Echt super fijn voor deze tijd van het jaar!

Vibrant Bergamot Body Cream

De Body Crème is lekker luchtig van structuur. Ideaal voor de wat warmere periode van het jaar. De crème trekt snel in en geeft een subtiele geur af. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al bijna door mijn eerste pot heen ben 😉

“Deze vegan bodycrème bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder met de hand bereide Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana, en laat je shinen dankzij heldere, fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.

Verder is de pot gemaakt van 100% gerecycled plastic, inclusief een deel Community Fair Trade-gerecycled plastic dat is verzameld door afvalverzamelaars in Bengaluru. De pot en de aluminium deksel kunnen bij het plasticafval (PMD) voor recycling.”

Vibrant Bergamot Shower Gel

Laat je van je sprankelende, bruisende kant zien met onze Vibrant Bergamot Shower Gel, onderdeel van de Choice Fragrance Collection.

Laat de gel lekker schuimen onder de douche en voel je weer helemaal opgefrist.

Ik gebruik de shower gels van The Body Shop altijd in combinatie met een puff spons van The Body Shop. Je hebt dan minder product nodig en krijgt heerlijk veel schuim. De geur van de shower gel vult dan heerlijk je badkamer. Een soort Spa-moment voor jezelf.

Vibrant Bergamot Body Mist

Overdag gebruik ik een Eau de Parfum voor de hele dag, maar in de avond gebruik ik altijd de body mists van The Body Shop. Heerlijk een subtiel luchtje voordat je gaat slapen. Ik heb er meerdere in mijn collectie en sinds kort dus ook deze heerlijke geur.

Laat je van je sprankelende, bruisende kant zien met een vleugje van onze Vibrant Bergamot Body Mist, onderdeel van de Choice Fragrance Collection.

Gebruik deze spray royaal als je je geurtje in de loop van de dag wilt opfrissen.

Deze lichte vegan spray bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je shinen dankzij heldere, fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.

Onmisbaar dit voorjaar!

Deze prachtige collectie is dus onmisbaar dit voorjaar. Een heerlijke frisse lijn om jezelf mee te verwennen. Ik weet niet of deze collectie limited is, maar ik zou het risico niet lopen dat je misgrijpt ;-). Ik wandel binnenkort weer even The Body Shop binnen om een nieuwe pot body crème te halen 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge