Follow:
fashion, samenwerking

Nog meer feestelijke kleding voor de feestdagen!

Opeens lijken er nog meer feestjes in de maand December te komen. Allemaal leuk en aardig, maar mijn huidige garderobe is weliswaar na Bath wel wat uitgebreid, ik heb niet zoveel feestkleding op voorraad. Ook moet ik bekennen dat ik lichtelijk word aangestoken door mijn dochters die constant bezig zijn met het zoeken naar leuke kleding online. Ik heb dus weer even rondgesnuffeld en nog meer gaafs gespot voor de feestdagen!

Dierenprints

Ik kan er niks aan doen, maar ik heb een zeer heftige crush op dierenprints. Vond ik het vroeger nog ordinair en wilde ik er niet mee gezien worden, draag ik het nu het liefst een paar keer per week. Ook kan zoiets prima voor een feestje natuurlijk!

Deze blazer van Geisha vind ik geweldig. Mooi getailleerd en prachtig qua stof. Dit is echt een jasje wat ik heel vaak zou dragen!

Van hetzelfde merk zag ik een jurk die wel een dierenprintje heeft maar een aparte kleur. Ik ben gek op jurken omdat het wat rondingen verdoezelt en altijd sierlijk en netjes staat.

En dit bloesje is een musthave voor mij! Dit kan ik ook gewoon op een doordeweekse dag aan, maar op bijvoorbeeld een (nep)leren broek staat het meteen weer een stuk netter. Ik ben verliefd op dit kledingstuk!

Zo zie je maar dat feestelijke kleding echt niet altijd glitter en bling bling hoeft te zijn. Een kledingstuk waar jij je feestelijk is voelt is al een winnaar natuurlijk.

Netjes in het zwart

Zwarte kleding is altijd handig om in de kast te hebben hangen. Dit kan je namelijk makkelijk combineren met wat meer uitgesproken kledingstukken. Heb je bijvoorbeeld een gaaf zilver glittertopje voor de feestdagen? Dan is het mooi om dit met een zwarte broek of rok en een zwart jasje te combineren. Of wat dacht je van helemaal in het zwart en dan met een gave glitterpanty! Ik spotte een mooie zwarte jurk van Jane Lushka, en ik zag het al helemaal voor me om die te dragen met een over de top glitterpanty.

En dan met een mooi klein glittertasje en wat sieraden. Wow!

Zoals ik hierboven al beschreef is een zwart jasje/blazer een heel handig item om in je kast te hebben. Een gaaf shirtje of topje eronder en een mooie nette zwarte broek en je ziet er picobello uit! Dit jasje is mooi getailleerd en zal een prima aanwinst zijn in je kast.

Jurken

En als ik nog een soort van favorieten lijstje mag laten zien van jurken die ik geweldig vind! Ik zag er ééntje van Geisha die van het beeld afspatte…

Helemaal mijn smaak! Gave hakken eronder en ik kan zo het nieuwe jaar inluiden!

En deze van Smashed Lemon vind ik ook geweldig…

En nog eentje om mee af te sluiten, inderdaad weer een dierenprintje…haha

Ik heb gisteren al een mooie dieprode zijden blouse binnengekregen voor Eerste Kerstdag. Nu nog op jacht naar nieuwe kleding voor al die andere feestjes in de maand December. Wat een straf! 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Nigel

  Zelf ben ik een man, dus heb ik er niet zoveel aan. Maar voor mijn vriendin is het zeker leuk!

  december 4, 2019 at 11:58
 • Reply Felice Veenman

  leuke jurkjes en ook lekker vrolijk, wie weet ga ik me toch weer eens aan iets nieuws wagen

  december 4, 2019 at 14:43
 • Reply Jeannet

  Ik houd ook van figuratieve prints, en die zijn helemaal hot op dit moment. Leuk, die jurk met die olifanten, die zou ik best willen kopen.

  december 4, 2019 at 17:28
 • Reply Sherry

  Die blazer is zo mooi. Eigenlijk vind ik alle kledingstukken mooi. Inspiratie genoeg voor de feestdagen.

  december 4, 2019 at 23:04
 • Reply Nathalie

  De eerste jurk vind ik prachtig. Leuke inspiratie weer!

  december 7, 2019 at 19:49
 • Reply Frederique

  Die met de olifanten en die daar iets verder onder met de tijgers zou ik allebei dragen. Ik houd van speelse printjes maar wel gecombineerd met mooi ontworpen kleding.

  december 7, 2019 at 22:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge