Follow:
fashion, Tante Betsy

Nog meer gaafs van Tante Betsy!

Tante Betsy 2018

As we speak druppelt er alweer een nieuwe lading geweldige kleding van Tante Betsy de winkels binnen. Precies op het moment dat het hier in het westen al écht herfst weer begint te worden. Het komt met bakken uit de lucht, is donker buiten en met een kop thee en een bakje pepernoten op mijn schoot absoluut herfstig! (alleen de temperatuur moet nog wat dalen ;-)). En als je die gave kleding ziet, krijg je ook spontaan zin in de herfst! Wederom weer zoveel moois, om verliefd op te worden.

Shawls

Om te beginnen heeft Tante Betsy nu hele gave shawls in het assortiment. Lekker lang zodat ze heerlijk warm om je hals geslagen kunnen worden. En uiteraard in hele vrolijke kleuren!

Tante Betsy 2018 Tante Betsy 2018

Tante Betsy 2018

Tante Betsy 2018 Tante Betsy 2018

Ik heb nog geen nieuwe winterjas voor dit jaar. Dus welke kleur shawl ik graag zou willen vind ik lastig. Maar ik denk de fel blauwe! Ik vind ze echt geweldig! De shawls kosten 49.95.

Tante Betsy 2018

Kijk, deze combinatie van Susan van 365daysofhappytantebetsydresses (Tante Betsy blog) heeft hier een combinatie aan met de nieuwe winterjas. In één woord…..WOW! Vorig jaar twijfelde ik al of ik een Tante Betsy jas zou aanschaffen, maar dit jaar wil ik ze niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Wat een prachtige mantels!

Tante Betsy 2018

Tante Betsy jas Tante Betsy jas

De jas met de stippen is het model Nora en de jas die Susan aan heeft is het model Tilly. Mijn voorkeur gaat het naar zwart witte Nora model. Ik vind zwart de ideale kleur om alle kleuren sjaals mee te combineren en zou dan een roze shawl ook fantastisch vinden! De Tante Betsy jassen kosten 169,95.

Tante Betsy Wollen Vest – 159,00

Een lekker warm vest is vaak heerlijk om een jas te vervangen op dagen dat het al best fris is buiten. Ook zit een vest natuurlijk zalig! En als je dan tóch mag kiezen…dan wil je gewoon zo’n ontzettend gaaf vest van Tante Betsy natuurlijk!

Tante Betsy 2018

Tante Betsy 2018 Tante Betsy 2018

Tante Betsy 2018

Tante Betsy vest

Wat een prachtige vesten zijn dit hè? Mijn voorkeur zou uitgaan naar de zwarte en de rode. Die kan ik het beste combineren met mijn Tante Betsy collectie. Volgens mij wil je zo’n vest niet meer uitdoen als je hem eenmaal aan hebt! Qua maten kan ik nog niets zeggen, ik heb de kledingstukken natuurlijk nog niet gepast. Ik hoop dat ik dat over niet al te lange tijd kan delen met jullie.

Ik heb in ieder geval van dit plukje van de tweede lichting al weer een aantal items op mijn wishlist gezet. 😉

Welke items zijn jullie favoriet?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige nieuwe items van de tweede lichting!

  Xoxo

  september 7, 2018 at 07:23
 • Reply Jobke

  Ik wil ook graag een jas en een sjaal. Maar eerst even passen. 🙂

  september 7, 2018 at 16:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge