Follow:
beauty

Novexpert Masque Detox

novexpert

Een tijdje geleden plaatste ik mijn eerste Novexpert artikel op mijn blog. Ik was heel erg te spreken over dit merk, en Novexpert zelf vond het ontzettend leuk mijn blogpost te zien. Als een soort van bedankje kreeg ik een heerlijk nieuw product opgestuurd! Vandaag vertel ik jullie hier alles over.Met een masker kan je mij heel blij maken. Ik gebruik 2 a 3 keer per week een masker en wissel graag af. Dus ik was dolblij dat ik dit masker mocht testen.

novexpert1

Novexpert

Het merk Novexpert is exclusief te koop bij Ici Paris. Het is een frans merk en heeft al ontzettend veel mooie prijzen gewonnen. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen en chemicaliën. Ook zijn de producten hypoallergeen en is het merk ecocert gecertificeerd.

Detox Mask

Dit diep reinigende masker bevat gegarandeerd en uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke origine. De hypoallergene crème-formule is in het bijzonder geschikt voor de (extra) gevoelige huid en zorgt naast het ontgiften ook voor herstel van de huidflora.
Dit roze kleimasker verlaagt bovendien de allergeen-gevoeligheid van de huid met maar liefst 75% en neutraliseert moleculen van zware metalen en chemische stoffen. Deze triple-detox werking is uniek en is geschikt voor alle huidtypen, met uitzondering van de zeer droge huid.

Ingrediënten

DETOX EFFECTEN
een mix van rode en witte klei vangt allergenen en vervuilers, terwijl Fytinezuur zware metalen neutraliseert. Een Vitamine E complex werkt als krachtige anti-oxidant. Pre- en probiotica versterken de huidflora en verlagen de aanwezigheid van ‘slechte’ bacteriën.
VOCHTHERSTELLENDE EN VOEDENDE EFFECTEN
o.a. plantaardige glycerine en zonnebloemolie (Omega 6) en Camelina olie (Omega 3 & 6)>VERZACHTENDE EFFECTEN
Magnesium (kalmeert het neuronale systeem en Aloë Vera gel (verzacht de huid)

Het product

Door de mix van rode en witte klei heeft het masker een heel zachtroze tint. Je brengt het masker makkelijk aan en verdeel het over het gezicht. Ik krijg geen prikkelend of geïrriteerd gevoel, top!

Ik laat het masker 15 minuten zitten en het droogt aardig op. Ik vind het masker absoluut niet vervelend zitten en de geur is heel neutraal. ( als er al een geur aan zit eigenlijk ).

Na 15 minuten pak ik een warme natte washand en haal ik het masker van mijn gezicht. Mijn gezicht voelt niet trekkerig, maar lekker zacht en comfortabel aan.

novexpert2

Wat vind ik ervan?

Ik vind ook dit masker weer fijn! Ik had een joekel van een pukkel op mijn wang ( why?? Ik leek wel een puber! ) en in de week dat ik dit masker teste zag je de pukkel langzaam verdwijnen. Of dat alleen te danken is aan het masker weet ik niet, maar een masker op basis van klei werkt zuiverend, dus dat zal wel degelijk geholpen hebben.

Een voordeel vind ik ook dat het in een tube komt, heel handig om mee te nemen als je een weekendje weggaat bijvoorbeeld. En dat het masker ook nog eens op natuurlijke basis is is een extra voordeel.

Waar te koop en wat kost het?

Uiteraard is dit masker te koop bij Ici Paris. Als je een klantenkaart hebt van Ici Paris kost dit masker 24,93 en krijg je 75ml. Je kan hem hier vinden.

Ken jij het merk Novexpert?

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen**

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Claudia

  Makers ik ben er dol op. Deze lijkt me ook erg fijn. Dikke like voor de ingredienten!

  oktober 30, 2016 at 14:57
 • Reply chucky1012

  Wat klinkt dit goed.
  Ken dit merk niet.
  Fijn dat dit goed werkt.

  Xoxo

  oktober 30, 2016 at 15:37
 • Reply Astrid

  Nog nooit iets geprobeerd van dit merk. Het klinkt heel fijn! Kleimaskers zijn sowieso wel fijn.
  Astrid onlangs geplaatst…Ziaja masker met roze klei reviewMy Profile

  oktober 30, 2016 at 17:38
 • Reply YuSt

  Ik dacht eigenlijk dat dit superduur zou zijn, maar voor zo’n flinke tube ben ik best verbaasd! Klinkt goed in ieder geval!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-It | Bea for a day | Trust Fund BeautyMy Profile

  oktober 30, 2016 at 19:15
 • Reply Lisa

  Klinkt goed! Ik hou ook altijd wel van producten zonder van die troep erin. Lush is ook een fijn voorbeeld hiervan. Leuk ook dat je dit product hebt mogen ontvangen ter bedankje! Liefs xx
  Lisa onlangs geplaatst…HOERA, ik heb mijn eigen domein en een vernieuwde website !!My Profile

  oktober 30, 2016 at 22:12
 • Reply irma

  Ik ken dit merk helemaal niet, maar het ziet er goed uit! 🙂
  irma onlangs geplaatst…Warm en knus op de bank!My Profile

  oktober 31, 2016 at 09:01
 • Reply Mariëlle

  Mijn voorkeur gaat ook uit naar tubes! Ik kende het nog niet, maar het klinkt goed!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Catrice All Matt Plus Powder – budget topper!My Profile

  oktober 31, 2016 at 09:53
 • Reply Babs

  Ik ken dit merk niet. Echt totaal nieuw voor mij. Wat apart dat er magnesium in zit!
  Babs onlangs geplaatst…Win de onna-onna Camboy en €500 shoptegoed!My Profile

  oktober 31, 2016 at 20:34
 • Reply Melike

  Ik kende dit nog niet, maar het klinkt wel heel interessant;)
  Melike onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert! Win een setje van Benefit!My Profile

  november 1, 2016 at 14:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge