Follow:
beauty

Olaz Regenerist 3-zone Hydraterend SPF30

olaz regenerist

Olaz, een merk wat haar credits in beautyland al absoluut heeft verdiend. Verschillende bloggers/vloggers zijn vaste trouwe gebruikers van bepaalde producten van Olaz. Zelf heb ik in het verleden de welbekende beautyfluid gebruikt. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik al een paar jaar geen Olaz meer gebruikt heb. Tot voor kort! Ik heb de Olaz Regenerist 3-zone dagcrème getest en ik ben blij, héél blij….

olaz

Ondanks dat ik al tegen de 40 loop ( het doet mij pijn dit zo zwart op wit te zien….huil huil ), heb ik nog steeds last van een glimmende t-zone. Niet altijd, maar bepaalde periodes van het jaar loopt mijn foundation gezellig van mijn neus en kin. Daarentegen heb ik sinds vorige maand wél flinke schrale/droge plekken rond mijn neus en mond ( bij die gezellige plooien bij je mond ). Geen optie is om overdag een vette dagcrème te smeren om die drogere plekken tegen te gaan, want dan loopt mijn foundation van mijn gezicht op de wat vettere plekken. Maar een verzorging voor een vettige huid is weer onvoldoende qua voeding! Al met al: drama!

olaz

Ik was daarom erg blij om deze crème van Olaz te proberen. Een product die eigenlijk alles belooft wat ik graag wil. Werkzame stoffen tegen veroudering ( want ja, daar heb ik óók last van! ), een SPF30 om pigmentvlekken en beschadiging tegen te gaan, hydratatie en een niet te volle substantie. Eigenlijk de perfecte combinatie!

olaz

De crème komt in een handige pompflacon. Twee pompjes zijn voor mij voldoende om mijn gezicht, hals en een stukje van de decolleté mee in te smeren. De geur van de Regenerist is hemels. Olaz ruikt over het algemeen ontzettend lekker kan ik mijn herinneren, en ook deze crème ruikt top. En ik vind dat persoonlijk altijd wel een flinke pluspunt!

Belangrijke ingrediënten

Olaz is een merk wat altijd probeert de best werkende ingrediënten te gebruiken. In de Regenerist lijn ( er zijn meerdere producten verkrijgbaar in deze lijn ) zitten oa ingrediënten als: Amino-peptide complex, Glycerine, Niacinamide, Vitamine E. Deze ingrediënten zorgen voor hydratatie, voeding en het stimuleren van collageenaanmaak. Hierdoor zal je huid er steviger en stralender uit gaan zien.

olaz regenerist

De crème is makkelijk smeerbaar en geeft een aangenaam comfortabel gevoel. Mijn make-up blijft prima zitten na het gebruik van de crème en mijn huid voelt de gehele dag comfortabel aan, geen trekkerig gevoel.

Ook in de herfst en winter, als er geen overdosis zon is, is het gebruik van een SPF nog steeds raadzaam. Je huid heeft elke dag een bescherming nodig om veroudering en beschadiging tegen te gaan. Daarom is de Olaz Regenerist wat mij betreft met een hele dikke voldoende geslaagd!

Ziet mijn huid er jonger uit?

Ik kan niet echt zeggen dat mijn huid er na een aantal weken jonger uit is gaan zien. Maar ik heb dat eigenlijk met geen enkele crème. Wél zie ik duidelijk dat de schrale plekken minder worden, mijn huid er gezond uitziet en mijn huid fijn aanvoelt. En eigenlijk vind ik dat al een prima resultaat. Een absoluut zeer fijn product.

Olaz Regenerist 3-zone hydraterende crème is oa verkrijgbaar bij Kruidvat en Bol.com voor 34,99. ( bij Bol.com nu voor 21,44! )

Gebruik jij weleens producten van Olaz?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review. Dit artikel kan een affiliatelink bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jasmijn

  Klinkt goed! Ik heb een vette huid met af en toe nog steeds puistjes. Ik zweer bij producten met salicylzuur! Altijd gedacht dat die puistjes vanzelf weg zouden gaan maar nu met 37 jaar nog steeds niet helemaal …..

  november 18, 2017 at 07:51
 • Reply chucky1012

  Dit ziet er heel mooi uit!
  Fijn merk.

  Xoxo

  november 18, 2017 at 08:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge