Follow:
kids

Ontspannen? Maak eens een gave legpuzzel!

ravensburger

Wil je je kind minder op zijn/haar mobiel hebben? De oplossing: een gave legpuzzel! Amy heeft nu al 3 dagen amper op haar mobiel gekeken omdat zij constant bezig is het de nieuwe legpuzzels van Ravensburger; De Disney Villainous legpuzzels! Legpuzzels met maar liefst 1000 stukjes om heerlijk bij te ontspannen.

Ravensburger Disney Villainous legpuzzels

ravensburger

Vorig jaar gingen we ook in de donkere maanden puzzels maken. Puzzelen doen wij ook eigenlijk alleen in die maanden. Gezellig in de avond met kaarsjes aan en een lekkere kop thee erbij. Toen ik 2 nieuwe Disney puzzels binnen kreeg was Amy ook degene die al stond te springen om ermee te beginnen. Op vrijdagavond begon ze, zaterdag bijna de hele dag aan de puzzel gezeten om hem zondag te voltooien.

Gedurende al die uren heeft ze niet op haar mobiel gekeken. Ook even flink wat uren rust voor haar ogen dus..haha.

ravensburger

Aan Thomas was zondagmiddag de eer om het laatste stukje te leggen. Dat vond hij zelf ook een hele belangrijke taak. 😉

ravensburger

De eerste puzzel is klaar! Amy vond het een pittige puzzel, maar wel ontzettend leuk om te maken. Deze variant is natuurlijk de evil Queen of Hearts van Alice in Wonderland.

Eenmaal klaar ging hij ook weer heel snel uit elkaar in de doos om plaats te maken voor de volgende. Dat is toch het leukste van puzzels, je kan ze telkens weer opnieuw maken.

ravensburger

De volgende die we aan het maken zijn is die van Maleficent. Een pittige puzzel met al dat groen, maar daar draaien wij onze handen niet voor om. Het begin is alweer gemaakt zondag!

De nieuwe Disney Villainous puzzels zijn prachtig uitgevoerd en hebben veel detail. Het zijn echt pareltjes van puzzels! Welke Villains er nog meer verkrijgbaar zijn als puzzel?

ravensburger

ravensburger

ravensburger

ravensburger

Stuk voor stuk prachtige uitvoeringen! Dit zijn ook perfecte cadeautjes voor een verjaardag of de feestdagen natuurlijk. Disney is altijd goed! En puzzelen tijdens de donkere wintermaanden is gewoon een hele prettige bezigheid. Het helpt om te ontspannen en dat is voor iedereen op zijn tijd toch wel erg prettig 😉

Verkrijgbaarheid

De Disney Villainous puzzels zijn voor €15,95 verkrijgbaar bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

 

** Ik heb twee puzzels gekregen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ellen

    Ahh superleuk zeg. Ik puzzel ook graag!

    oktober 1, 2019 at 14:09
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge