Follow:
beauty

Onweerstaanbaar! Lycon SoBerry Bodycare

Als ik in mijn voorraadkast(en) kijk, en dan heb ik het niet over de voedselvoorraad, heb ik voldoende tot aan mijn oude dag. Bodycare welteverstaan. Ik hul mijzelf graag in heerlijke geuren dmv het smeren van bodyproducten. Je kan mij dan ook niet veel blijer maken met een paar nieuwe items op dat gebied om te testen! Ik ontving 2 producten van het merk Lycon, de SoBerry Massage Bath & Body Oil en SoBerry Lotion.

Als eerste ben ik al heel blij met het pompsysteem. Dit vind ik toch wel het meest makkelijk werken. Een paar pompjes op je hand en smeren maar! Ook is het natuurlijker beter voor het product zelf, er komt namelijk geen ( of amper ) zuurstof bij, dat zorgt er voor dat het product langer goed blijft. Dit is vaak het probleem met mijn potten bodybutters. Die moet ik binnen een bepaalde tijd opmaken, anders is het bedorven. Dat nadeel heb je met de flacons van Lycon niet, dus je kan er heerlijk lang mee doen!

LYCON SPA Essentials™ SoBerry™ Massage Bath & Body Oil (€18,95/250ml)

Deze olie ruikt echt zalig naar verse aardbeien! Een heerlijke fruitige geur waar je meteen blij van wordt. Ook de transparante flacon vind ik perfect, want door de mooie vrolijke rode uitstraling staat deze flacon natuurlijk ook erg leuk op je kaptafel! Dit duizendpootje kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Zelf vind ik hem erg prettig als body olie. Soms vind ik het lekker om een olie te smeren ipv een butter en gebruik ik erg graag de SoBerry. Door de vitamine E en amandelolie werkt de body olie super hydraterend en voedend.

Maar je kan de olie dus ook voor massages gebruiken en als badolie. Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis of uit logeren. Het scheelt je weer wat extra potjes of flesjes om mee te nemen.

LYCON SPA Essentials™ SoBerry™ Lotion (€18,95/250ml)

Wat een mooi plaatje zo hè?! Erg trots op mijn mooie Hortensia’s 😉

De SoBerry Lotion is een heerlijke hydraterende bodylotion. Ook deze ruikt natuurlijk nét zo lekker als de olie, aardbeitjes! Wist je trouwens dat die geur opwekkend werkt? Ideaal dus om de dag mee te beginnen! ( als je in de avond nog wilde plannen hebt om op pad te gaan, dan gebruik je hem lekker in de avond natuurlijk ).

Je hebt niet heel veel van de bodylotion nodig om je goed te hydrateren. Hij smeert heel makkelijk uit en trekt vrij snel in. Daarom is deze bodylotion ook erg zuinig in gebruik. Echt een aanrader als je van lekkere fruitige geurtjes houdt!

Kijk voor alle informatie over LYCON op smoothandco.nl

Hou jij van de geur van aardbeien?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Ik ben niet bekend met dit merk!
  Natuurlijk ga ik wel kijken op de site..??

  Xoxo

  oktober 20, 2017 at 09:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge