Follow:
interieur, samenwerking

Onze woonkamer sfeervol maken

Elke keer als ik weer een klusje van mijn lijstje kan afstrepen geniet ik nóg meer van ons huis. Ja, ons huis is niet groot, en er zijn nog een hoop klusjes te doen, maar ik probeer tevreden te zijn. Ik geniet van mijn huis en dat vind ik belangrijker dan de afmetingen van mijn huis. Nadat we een muur lekker een nieuwe verflaag hebben gegeven kon ik weer een klein klusje afstrepen. Wat zijn de volgende stappen voor onze woonkamer?

Nieuwe gordijnen of luxaflex

Deze gordijnen hebben wij ooit van een familielid gekregen en hebben hun beste tijd gehad. Een nadeel van deze gordijnen is sowieso de lengte. Ze hangen namelijk, als ze dicht zijn, voor de radiator. Dit houdt onnodig veel warmte tegen. Ik zou daarom binnen niet al te lange tijd willen kijken voor iets nieuws. Of dit nieuwe gordijnen op maat worden of iets anders, daar ben ik nog niet over uit. Ik denk dat kortere gordijnen sowieso een stuk rustiger zullen staan. Ook zou ik wellicht kiezen voor een andere kleur, mooi antraciet lijkt mij wel wat. Ik kan in ieder geval niet wachten om deze oude lappen stof weg te halen en iets moois ervoor in de plaats te hangen.

Bij voordeelgordijnen.nl heb je exclusieve gordijnen voor een goede prijs. Al het maatwerk wordt vakkundig gemaakt in een eigen atelier en je hebt het snel in huis. Gratis verzending en gratis kleurstalen zorgen ervoor dat deze site als zeer klantvriendelijk kan worden beschouwd.

Nieuwe vloer

Dit heb ik al vaker op mijn blog voorbij laten komen. Er moet echt een nieuwe vloer komen. Dit wordt alleen nog een flink gepuzzel door het luik wat in onze huidige vloer zit. Deze moet in tact blijven om onze meterstanden te kunnen bekijken. Voor een nieuwe vloer moeten wij dus echt een expert laten komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. To be continued…

Nieuwe stoel

Ik ga proberen de huidige stoel die naast de bank staat helemaal schoon te maken, maar eigenlijk zit hij nét niet comfortabel genoeg. Ik heb mijn oog al een tijdje op deze gave stoel laten vallen. Nu Andries nog overtuigen…

Mooie foto van de kinderen op canvas

Boven de bank (die ik inderdaad ook wil vervangen een keer) zou ik graag een mooie grote canvas foto willen hangen van de kinderen. Nu hangt er al een jaar of 10 een sticker met een spreuk. Na zo’n lange tijd ben ik daar wel een beetje op uitgekeken. In het voorjaar wil ik een mooie foto maken van de kids en deze op een grote canvas laten drukken. Een persoonlijke touch in de woonkamer vind ik belangrijk.

Deze foto vind ik ook nog steeds een mooie hiervoor, maar daar waren Amy en Fenna het niet mee eens….pubers….zucht….

Dus we moeten maar een nieuwe fotosessie inplannen als het weer een beetje is opgeknapt.

Verder heb ik voor de woonkamer weinig te wensen. Af en toe een verse bos bloemen en een schone en opgeruimde kamer zorgt al voor ontzettend veel voldoening. Mocht er weer iets van mijn lijstje afgestreept kunnen worden, hou ik jullie uiteraard op de hoogte!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Jessica

  Leukkk om het huis wat te veranderen ..
  shutters zullen ook erg mooi staan voor jullie ramen .. misschien met inbetween gordijn (zou wel tot grond doen ) ..
  ben benieuwd naar resultaat .
  Ps : toffe stoel

  maart 14, 2019 at 22:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge