Follow:
Tante Betsy

Op de thee bij Tante Betsy!

Met dank aan lieve Susan van 365daysofhappytantebetsydresses voor diverse foto’s. Deze blogger (ik dus) had haar mobiel niet opgeladen, dus mijn telefoon was al heel snel leeg.

Vrijdag 5 oktober was het eindelijk zover! De high tea bij Tante Betsy waarvoor ik was uitgenodigd. Al weken voelde ik die lichte spanning van wat komen zou. Ik ga zelden echt weg om iets voor “mijzelf” te doen, gewoon omdat ik altijd denk dat ik thuis niet gemist kan worden oid. Maar een High Tea bij Tante Betsy wilde ik natuurlijk absoluut niet missen! Dus in de ochtend Thomas naar school gebracht, alles geregeld voor de rest van de dag, en hup, in de auto op weg naar Elst!

Zo leuk om bij binnenkomst al meteen de nodige dames in hun Tante Betsy jurkjes te zien. Wat een vrolijkheid! Sommige kende ik wel van gezicht, sommige ook al wat langer via Facebook en het Tante Betsy team had ik al eens eerder ontmoet. Meteen een gekakel en geklets van jewelste natuurlijk. Super gezellig!

In het nieuwe kantoor/magazijn in Elst stonden twee lange tafels waar we met elkaar aan konden zitten en konden genieten van heerlijke hapjes. Wat was het goed verzorgd! We werden als Tante Betsy fans helemaal in de watten gelegd. Genieten met hoofdletter G.

Ik zat tegenover Joyce, die eigenlijk ook een klein beetje bij het Tante Betsy team hoort, en heb gezellig met haar zitten kletsen over van alles. Ook met nog andere leuke dames van de Facebook groepen. Zo grappig hoe leuk het klikt met elkaar.

Om ons heen stonden de rekken met de aankomende voorjaars/zomer collectie. Uiteraard mag dat nog niet online, maar ik kan jullie verklappen dat het weer een spetterende en gave collectie is geworden! (ga alvast maar sparen allemaal! haha).

De dames van het Tante Betsy team werden nog verwend met heerlijke chocola! Als groep hadden we dit met elkaar gekocht voor elk lid van het team. Geregeld door een super lieve vrouw van één van de Facebook groepen. Dit hadden de dames wel verdiend natuurlijk.

We kregen ook een rondleiding door het nieuwe magazijn. Wat een walhalla om zo alle jurkjes, rokjes, vestjes etc bij elkaar te zien. Ik zag toch ook weer een paar jurkjes die ik nog wel wil hebben eigenlijk. Super verleidelijk natuurlijk! En Susan en ik moesten natuurlijk even op de foto! Susan als eerste Tante Betsy blogger, die mij twee jaar geleden aanstak met het virus, en ik als ‘tweede’ blogger even samen fleurig op de foto!

En als ik dan weet dat er een foto gemaakt word, kan ik niet altijd normaal blijven doen….;-)

Aan het einde van de middag kregen we nog een goodiebag mee met een schattig potje met smarties (inmiddels door Thomas ingepikt), een t-shirt met het Tante Betsy logo om lekker in te slapen en een waardebon van 10 euro. Super lief!

Ook nam ik meteen mijn bestelde winterjas mee. Ik kon het toch niet laten om die aan te schaffen. Uiteraard binnenkort een blog hierover….hij is zo ontzettend mooi!!

Ook kregen wij te horen dat er in het nieuwe jaar waarschijnlijk weer een Tante Betsy Outlet dag komt. Een dag volop jurkjes uit de oudere collecties voor een prikkie. Afgelopen jaar kon ik er niet bij zijn, maar ik weet dat het een heus feestje was. Ook deze keer zal het een groot feest worden en zullen ze een dj huren. Dat zal dus een gigantisch gave dag worden!

Ik heb echt zoveel energie uit deze dag gehaald. Ik zit nu in de avond nog steeds te stralen achter de computer. Allemaal leuke en lieve mensen, en inspirerende gesprekken. Ik heb er ontzettend van genoten! Zelfs de paar files op de terugweg konden mijn humeur niet verpesten. 😉

Team Tante Betsy; dank jullie wel!!!

liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige foto’s van een leuke en gezellige dag met dames die allen van T.B. items houden
  Fijn dat ook de grootste T.B. blogger had ontmoet.
  Ook zag ik nog een blogger die ook net als jullie grote fan hiervan is die ik net als jullie ook volg op social media….
  Wauwwww…
  Laat de herfst en winter maar snel voorbij gaan….
  Zodat we de SS19 collectie kunnen zien….
  Dit is een droom die uitkomt om een magazijn te kunnen zien van een fashion merk waar men groot fan van is.

  Fijn weekend ☀

  oktober 6, 2018 at 07:57
 • Reply Natasja

  Het was echt een geweldige middag, ik heb ook zo genoten!

  oktober 6, 2018 at 09:04
 • Reply Eva

  Wat een mooie beschrijving van de dag, ik was ook zo ontzettend blij erbij te mogen zijn.

  oktober 6, 2018 at 09:54
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd wat was het leuk om elkaar weer te zien en te spreken. Voelt meteen weer heerlijk vertrouwd! En wat is het magazijn een walhalla geworden hè. Ik stuiter er ook altijd graag doorheen en onze maat ligt op ooghoogte ;). Zo leuk ook dat we best wel wat centimeters in lengte van elkaar verschillen en ook in omvang en de jurkjes hetzelfde vallen qua lengte…bij mij gaat er wat meer omvang in waardoor ze vanzelf korter worden whahaha.

  En wat was het leuk samen met de andere bloggers Natasja, Hanne en Joyce en natuurlijk alle andere Tante Betsy fans om samen te zijn en te genieten van al dat lekkers en moois. Het voelt altijd meteen vertrouwd omdat je dezelfde liefde deelt en niks leukers om dan toch al een sneak peek te mogen zien van de SS2019 zomercollectie. Oh zucht zo gaaf weer, ik heb een groter huis nodig met een grote kamer met walk-in closet!! Want mijn ‘oudjes’ zijn ook zo leuk <3.

  Ik hoop echt dat het niet weer twee jaar duurt voordat we ons weer zien, anders moeten we gewoon eens halverwege afspreken of heel hard duimen dat je bij de volgende outlet party niet op vakantie bent ;). Dikke knuffels!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy high tea partyMy Profile

  oktober 6, 2018 at 10:47
 • Reply Ina Sloot

  Oh je enthousiasme spar ervan af! Zit met een grote glimlach te lezen en zo mee te genieten! Wat fijn dat je zo’n heerlijke dag hebt gehad!!
  Grtjs Ina

  oktober 6, 2018 at 11:29
 • Reply Maria Louisa

  Het was een heerlijke dag en ik vond het superleuk om je eindelijk eens live te ontmoeten.

  oktober 6, 2018 at 12:47
 • Reply Nicolette

  Zo te zien een onvergetelijke topdag!

  oktober 6, 2018 at 13:56
 • Reply Jolanda

  Klinkt als een superleuke dag. Ik had bij Susan haar blog ook al gelezen hoe leuk het was geweedt, wat een bofkonten toch. Die winterjassen zijn ook supermooi, ben benieuwd naar je blog hierover.

  oktober 6, 2018 at 16:03
 • Reply Sylvia W

  Hier een hele blije mede genodigde (die ‘t niet opgeeft & nu toch een poging waagt om te reageren op je heerlijke blog! want ik waardeer je blogs zeer) Wat was ‘t groots genieten en wat super dat jij er heerlijk bij was en ik jou in het echt mocht ontmoeten. Fijn om te zien dat het goed met je gaat. Heerlijk dat je jou mooie jas direct mee mocht nemen ik kijk nu al uit naar de foto’s en blijf er naar uit kijken om ook in jou blogs oa mee te mogen blijven genieten van Tante Betsy, Ik wens je een heerlijk weekend x

  oktober 6, 2018 at 20:39
  • Reply hillybillybeauty

   Gelukt! Haha. Heb je nog een leuke avond gehad daarna?

   oktober 6, 2018 at 20:49

  Leave a Reply

  CommentLuv badge