Follow:
beauty, nagellak, samenwerking

OPI minisets; Ze zijn een hit bij Viva Donna Beauty webshop!

Viva Donna heeft veel OPI fans.

Nu de zomer in zicht is, wordt het weer echt tijd om de nagels te lakken. Het staat zo mooi en verzorgd die gelakte teennagels. Je nagels van je handen zijn natuurlijk altijd mooi gelakt. 😉

OPI is wereldwijd de meest verkochte nagellak. Ze hebben ongelooflijk veel kleuren, zodat je bij iedere outfit een nieuw kleurtje kan lakken.

OPI nagellak

Ze maken ook ieder seizoen leuke setjes waar alle trend kleuren in zitten. En deze OPI setjes met mini nagellakjes (van 3.75ml in diverse kleuren) zijn echt niet aan te slepen. Ze zijn super leuk om cadeau te geven en natuurlijk handig voor jezelf zodat je meerdere kleuren hebt in kleinere flesjes. Zo kan je vaker wisselen van kleur en hoef je geen grote flessen aan te schaffen. De grotere nagellakflesjes zijn veel duurder en na een tijdje worden die dik en kan je ze niet meer gebruiken. Ideaal dus die kleine lakjes!

De setjes zijn er is de normale nagellak en in de nieuwe Infinite Shine nagellak.

Viva Donna heeft inmiddels weer een aantal leuke sets binnen gekregen en die zal ik hieronder dan ook uitgebreid laten zien.

OPI Scotland Set

OPI Scotland set Infinite Shine

OPI Always bare for you set

OPI Hello kitty infinite shine set

OPI Fan Favorites Infinite Shine set

Dit is maar een kleine greep uit de setjes die ze in het assortiment hebben. Bekijk alle sets hier: OPI sets

Verder heeft Viva Donna deze maand een leuke kortingsactie. Met de kortingscode: #tijdvoormooienagels krijg je 15# korting op alle producten van OPI! Hoe leuk is dat!*

En uiteraard speuren ze dagelijks het internet af voor nog meer leuke cadeausetjes van OPI voor jullie. En als je de Blogs van Viva Donna in de gaten houdt, dan word je van zelf op de hoogte gehouden over de nieuwe producten die er weer aankomen!

 

** Actie loopt tot eind juli 2020

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge