Follow:
beauty

Oriflame Giordani Gold Notte & My Destiny geuren

oriflame9

Onlangs plaatste ik al het persbericht over de nieuwe geuren van Oriflame. Ik ben niet bekend met de geuren van Oriflame en was dan ook erg nieuwsgierig naar deze geuren. Groene toermalijn in de damesgeur en zwarte vetiver en koffie in de mannengeur klinkt zalig!

Giordani Gold Notte eau de toilette

oriflame2

De flacon vind ik prachtig! Donker, strak en luxe en bovenal mannelijk! De donkere kleuren en ingrediënten symboliseren de nacht, mysterieus en sexy. De geur is houtig, ik hou daarvan. Ook zitten er naast de “donkere” ingrediënten als vetiver en koffie een aantal geurnoten van citrusvruchten in. Juist deze combinatie maakt de geur ontzettend charismatisch.

oriflame1

Hoe ruikt de geur bij mijn man?

Vooropgesteld dat elke zuurgraad per persoon verschilt, en de geur dus bij iedereen anders ruikt, kan ik natuurlijk wel een beetje aangeven hoe lekker de geur is.

Bij mijn man begint de geur lekker fris, maar na een half uurtje verandert hij in een ontzettend lekkere wat houterige geur. Een echte mannengeur al zeg ik het zelf. Echt ontzettend lekker!

My Destiny eau de parfum

oriflame8

Hou je van fruitige geuren? Dan is My Destiny waarschijnlijk wel wat voor jou. Lotusbloem, pioenrozen ( hou ik van! ) en patchoeli vormen samen een heerlijke geur die ontzettend warm wordt op de huid. Warm van geur bedoel ik dan uiteraard. Heel grappig vind ik ook dat er een extract van toermalijn in verwerkt zit. Toermalijn is een edelsteen die bekend staat je zelfvertrouwen te vergroten.

Een geur die je zelfvertrouwen geeft en je positieve energie geeft. Wie wil dat nou niet?

Wat ik ook een leuk gegeven vind is dat geeneen flacon hetzelfde is. Er is een speciale techniek gebruikt om de groene toermalijn streep in de flacon te krijgen. Je hebt dus altijd een collectors item in je bezit!

oriflame6

oriflame7

Wat een prachtige flacon hè? Elegant en vrouwelijkheid ten top.

Hoe ruikt de geur bij mij?

De geur ruikt vrouwelijk, warm, licht zoet en bloemig. Niet overheersend of zwaar. Als ik aan mijn pols ruik, ruik ik de pioenrozen. Echt zo ontzettend lekker! Ik weet zeker dat deze geur bij veel vrouwen in de smaak zal vallen.

oriflame

Ben je nog op zoek naar een uniek en mooi kerstcadeautje? Dan kan ik je deze geuren van Oriflame zeker aanraden.

De geuren zijn beide 50 euro. Voor mannen heb je dan 75ml edt en voor vrouwen 50ml edp. De geuren zijn te bestellen via de website van Oriflame of via Oriflame consulentes.

Heb jij weleens iets van Oriflame gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb deze geuren ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Janine

  Ik heb nog nooit producten gebruikt van Oriflame als je testers niet meetelt. Ik hoor er wel erg goede verhalen over. Ik houd wel van een wat houtige luchtje bij mijn vriend dus ik weet nu welk kerstcadeau hij er ook bij krijgt haha

  november 24, 2016 at 15:14
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ze klinken echt heerlijk! Vooral de vrouwengeur, die wil ik zeker eens uitproberen. X

  november 24, 2016 at 18:44
 • Reply Babs

  Ik heb ze ook en ik vind de herengeur zo lekker! Vrees dat de mannen hem moeten delen met mij 😉

  november 24, 2016 at 20:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge