Follow:
beauty

Oriflame Novage Nutri6 Facial Oil Capsules

novage2

De eerste vorst is achter de rug. Yes, het is al echt winter aan het worden. Ik was afgelopen weekend een weekendje weg met familie en het was KOUD! Ik merk het aan mijn spieren en botten ( ik ben een echte koukleum ), maar vooral aan mijn huid. Mijn benen worden droger en mijn gezichtshuid gaat gedurende de dag trekken. Tijd voor actie!

Oriflame Novage Nutri6 Facial Oil Capsules

novage

Oriflame kende ik alleen van naam. Ik heb nog nooit iets eerder van Oriflame gebruikt en uiteraard vond ik het daarom super leuk om een nieuw product te proberen. Eerder schreef ik al over de nieuwe Novage Soothing Eye Make-up Remover Gel, dit product gebruik ik sindsdien elke dag. Zou ik net zo enthousiast worden over dit, super gave, product?

novage3

Want gaaf is dit product absoluut! Kijk die kleine kikkervisjes nou toch in dat potje! Ik vind het er zo gaaf uitzien. Absoluut een voordeel is dat je nu nooit teveel van een product gebruikt. Elke capsule, waar je het staartje vanaf draait, bevat precies genoeg gezichtsolie voor één keer.

De capsules zijn intensief voedend en kan je op gezicht, hals en décolleté aanbrengen. Ik gebruik 1 capsule per dag, in de avond, en merk de volgende ochtend meteen dat mijn huid optimaal gevoedt is.

Nutri6

De 6 staat voor het aantal waardevolle oliën die in een mix in de capsule zitten. Deze oliën herstellen de huid, hydrateren, verzachten, voeden en beschermen. Sesamolie, avocado-olie, perzikpitolie, moerasbloemolie, zwarte bessenolie en sojaboonolie hebben ieder een aantal van deze eigenschappen.

novage4

Je zou deze capsules het hele jaar door kunnen gebruiken, alleen in de wintermaanden of als kuurtje 1 à 2 keer per jaar. Alles kan! Als je merkt dat je huid meer behoeftes krijgt door weersverandering of hormonale verandering is het soms heerlijk je huid even extra verwennen. Ik zou dan deze capsules absoluut aanraden!

Mijn huid trekt niet meer, droogtelijntjes zijn nagenoeg verdwenen en ik voel gewoon dat mijn huid hier ontzettend veel baat bij heeft.

Nieuwsgierig naar deze super visjes? In een potje Novage Nutri6 Facial Oil Capsules zitten 30 capsules ( een maandkuurtje eigenlijk ) en kost 62 euro. Het is wellicht een prijs waar je even over na moet denken, snap ik, maar ik kan je verzekeren dat als je je huid 1 x per jaar een kuurtje als dit schenkt je er de rest van je leven profijt van hebt.

Je kan het product online aanschaffen bij Oriflame of via Oriflame consulentes.

novage2

Heb jij weleens iets van Oriflame gebruikt?

Liefs Hilde

** ik heb dit product gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt goed!
  Men moet er wel even diep voor in de buidel tasten.

  Xoxo

  november 19, 2016 at 07:29
 • Reply Susan

  Ik vind deze verpakking zo luxe! Mooi!

  november 19, 2016 at 07:47
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik heb ooit een blush van Oriflame gehad, die ik kocht tijdens zo’n party. Erg fijn was die! Deze olie klinkt ook fijn qua ingrediënten:)

  november 19, 2016 at 09:51
 • Reply Romy

  Dit merk kende ik nog niet, maar de olie klinkt heel fijn! Het lijkt me wel best een gepriegel met die kleine capsules 😉
  Romy onlangs geplaatst…Door persoonlijke verzorging beter in mijn velMy Profile

  november 19, 2016 at 09:51
 • Reply Jouvence

  Ze lijken me erg fijn! Ik ben een groot fan van de ‘wonderpotjes’ van Oriflame en de bronzing pearls zijn ook echt een aanrader. ♥ xx

  november 19, 2016 at 13:05
 • Reply All About Bertina

  Prachtige verpakking. Oriflame heeft heerlijke producten.
  Heerlijk artikel om te lezen.

  november 19, 2016 at 15:28
 • Reply YuSt

  Heer-lijk… mijn huid is net een droge zeem, ik piep nog net niet. Ik zou hier een liter van nodig hebben. Hihihi maar wat je zegt het helpt wel en een kuurtje is dan best te doen!
  YuSt onlangs geplaatst…NYC Get it All | Foundation stickMy Profile

  november 19, 2016 at 20:19
 • Reply Claudia

  Wat leuk dat je dit product ook getest hebt. Ik ben er net een week geleden mee begonnen en wat wordt mijn huid er zacht van zeg! Ik ben ook echt onder de indruk!

  november 19, 2016 at 20:46
 • Reply Beauty treasures

  Om in kuurvorm te doen lijkt mij dit een fijn product.
  Beauty treasures onlangs geplaatst…UNBOXING STYLETONE NOVEMBER 2016My Profile

  november 20, 2016 at 12:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge