Follow:
beauty

Oriflame Tender Care Cinnamon

oriflame

Welke vrouw heeft er geen Tender Care “wonderpotje” van Oriflame
in haar handtas? Eén van deze langst bestaande en meest populaire
producten van Oriflame is er dit najaar in een nieuwe, limited edition
uitvoering met de heerlijke winterse geur van kruidige kaneel. Oriflame
Tender Care Cinnamon brengt je qua geurbeleving direct in winterse
sferen!

Nou ik was dus zo’n vrouw die nog nooit zo’n potje in mijn handtas had. Ik wist ook niet van het bestaan! Gelukkig kreeg ik de kans kennis te maken met Tender Care, en dan ook nog eens in één van mijn favoriete geuren kaneel.

oriflame-tender-care-protecting-balm-cinnamon-sfeer

Dit multifunctioneel inzetbare potje bevat een uitzonderlijk rijke

balm met intensief verzorgende ingrediënten. De toegevoegde bijen-was beschermt en voedt de huid, kalmeert de huid, verzacht en voedt droge plekjes. Vitamine E heeft krachtige antioxidant en anti-ageing eigenschappen en verbetert de vochtopname van de bovenste huidlagen. Kaneelolie-extract herstelt de glans en soepelheid van de huid en zorgt bovendien voor een heerlijke, warme geur. Een onmisbaar potje in elke handtas deze winter!

Dit kleine potje bevat een balm die je kan gebuiken als lipbalm, bij droge plekjes op je huid, open wondjes, eczeem, noem maar op! Ik gebruik hem voor op mijn lippen, en het voelt echt heerlijk verzorgend.
oriflame1
Mijn kids hebben in de winter ook altijd droge lippen, en dit potje wordt dan ook door het hele gezin gebruikt. Het enige “nadeel” voor mij is dat het gaatje vrij smal is, en mijn dikke vingers kunnen nu nog wel bij het product, maar of ik er straks nog goed bij kan lol. Dan laat ik Thomas wel helpen. 😉
oriflame-tender-care-protecting-balm-cinnamon
Ingrediënten
PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, JUNIPERUS MEXICANA OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL
Zal ik je een geheimpje verklappen? Ik zag op de site van Oriflame dat de potjes nu maar 3,50 waren ipv 10 euro! Sla je slag zou ik zeggen:
Ben jij wel één van die vrouwen die Tender Care in haar tas heeft?
Liefs Hilde
**Ik heb dit product ontvangen ter review**
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Eva

  Ja ik heb deze in het verleden weleens gehad. Was heel fijn!
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #45My Profile

  november 20, 2016 at 14:17
 • Reply Brigitte

  Ohhhh deze klinkt ook weer erg lekker !

  november 20, 2016 at 14:29
 • Reply Astrid

  Klinkt fijn! En met een geur die helemaal bij dit seizoen past.
  Astrid onlangs geplaatst…Mustela stretch marks prevention cream reviewMy Profile

  november 20, 2016 at 15:50
 • Reply Jouvence

  Ja! De wonderpotjes van Oriflame zijn geweldig ♥

  november 20, 2016 at 16:00
 • Reply Lifeaholic.nl

  Dit wonderpotje klinkt heerlijk en zit er ook nog eens super leuk uit! 😀 Hebben hebben hebben!

  november 20, 2016 at 16:30
 • Reply Lieke

  Hmm deze klinkt gewoon heerlijk!

  november 20, 2016 at 18:27
 • Reply Griet

  Deze lijkt me echt heerlijk! Ik hou van kaneel en hij lijkt me erg voedend!

  november 20, 2016 at 18:50
 • Reply Deb

  Ik heb gelezen over dit wonderpotje en het lijkt me heerlijk. En dan nog met de geur van kaneel.. waar ik dol op ben! Ik ga snel eens kijken op de site van Oriflame!

  november 20, 2016 at 20:01
 • Reply Yvonne

  Ik ben dan zo’n vrouw die geen wonderpotje in haar tas heeft, maar kaneel ik kan het hier bijna ruiken. Lekker luchtje voor deze maanden.

  november 21, 2016 at 03:31
 • Reply Tania

  Ik kende het ook nog niet. Best handig om zo’n potje in je handtas te hebben.

  november 21, 2016 at 11:39
 • Reply mieke | mieksmind

  Klinkt goed! ziet er prima uit, alleen wel een kleine opening. Handig om mee te nemen ook

  november 21, 2016 at 21:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge