Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Lola Songbird Blue

lola songbird

Elke collectie heeft wel een topper in haar midden. De zomercollectie van Tante Betsy heeft als topper de Songbird jurkjes. De roze is volgens mij een echte collectorsitem geworden! ( helaas heb ik die gemist ). Ik heb daarentegen wel een andere super mooie, de Dress Lola Songbird Blue!

Van de “gewone” Songbird versie zijn nog voldoende op voorraad, dus gaat het je om het printje dan kan je je slag nog slaan. ( Webshop Tante Betsy ).

Lola Songbird

Omdat het weer nog niet heel erg lekker is, was het wel nodig om een vestje erbij te dragen. Ik zou voor een rustigere look kunnen kiezen door het navy vestje erbij te dragen, maar ik had zin in wat extra vrolijks en koos daarom voor de Summer Cardigan Fandango Pink. Het is maar goed dat ik dinsdag wat ga lijnen, want dichtgeknoopt gaat hij toch kieren. Op zich geen ramp, maar los staat dan toch mooier.

Lola Songbird

Zoals je ziet is het vestje heel fijntjes en luchtig, ideaal voor de lente en zomermaanden. En het kleurtje is echt perfect passend bij de knoopjes en randen van de jurk.

De halslijn van de Lola vind ik echt prachtig. Zo vrouwelijk! Een halslijn die je bijna nooit ziet bij kleding. De plooitjes bij de buste vind ik echt een ontzettend gaaf detail. Ik heb een niet al te grote buste, maar door de plooitjes oogt het toch nog wat. ( hoppa! )

Lola Songbird

Ik draag hier wederom maat L en dit sluit mooi aan. Ook ik kamp met wat rolletjes hier en daar, en een aardig buikje, maar tóch voel ik mij helemaal happy in deze jurk! Het printje vind ik geweldig.

Lola Songbird

De tailleband ligt wat hoger bij de jurk waardoor je een optisch effect krijgt waardoor je slanker lijkt. Sowieso vind ik A-lijn een geweldig model qua jurkjes. Hierdoor komt mijn taille mooi tot haar recht. 😉

Lola Songbird

Met de lengte van de gehele zomercollectie ben ik overigens ontzettend blij. Er zijn jaren geweest waar sommige jurkjes wat korter vielen en ik voel mij daar toch altijd een beetje minder happy in. Ik hou van de modellen waar ze mooi op de knie vallen. Gelukkig is dat bij elk jurkje in mijn geval perfect.

Lola Songbird

En chéck die licht poffende mouwtjes! Wat onwijs gaaf! Niet overdreven, maar een klein “pofje” en hup, het jurkje is gewoon nóg weer wat leuker geworden. Ik zou weleens in het hoofd van Miss Tante Betsy herself willen kijken hóe het daar aan toegaat als ze een collectie bedenkt.

Ben je trouwens meer een rokjes type? ( ik ben allebei overigens, al pak ik door de nieuwe collectie de laatste tijd alleen maar jurkjes ). Van de Songbird lijn zijn ook nog rokjes te krijgen! Ook de roze….zal ik? hihi ( alle rokjes )

Oooohhhhh ik ben verliefd!

Zou jij met een vogeltjes print durven lopen?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Het staat je zo mooi!
  Vrolijk gekleurd.

  Fijne dagen Xoxo

  april 16, 2017 at 12:37
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat staat deze je ook weer prachtig! Ik ben ook gek op het Lola model en heb de roze en de groene Songbird jurkjes, zo happy mee!
  Maar heb ook al eens over een gave rok gedacht, heb namelijk twee Tante Betsy tops. Maar zit dan eerder aan een rood polyskirt of zo te denken, alhoewel deze print natuurlijk ook super is.
  Dikke knuffels voor je lieve reactie op mijn bericht
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Easter HolidaysMy Profile

  april 16, 2017 at 21:56
 • Reply Claudia

  Dag Hilde, ik heb twee songbird tops en draag ze graag. Op zowel de roze als de groene krijg ik elke keer weer hele leuke reacties.
  Ik heb het Lola model jurk nog nooit aangehad. Nu ik ik deze bij jou zie toch maar eens doen. Ik kom tot op heden het model echter niet tegen in stenen winkels en ik heb wel voorkeur om eerst te kunnen passen.
  Groetjes Claudia

  april 17, 2017 at 05:03
  • Reply hillybillybeauty

   Sommige shops hebben de blauwe en groene nog, maar het is idd zoeken. Een oproepje op Facebook wil ook nog weleens helpen.

   april 17, 2017 at 10:22
 • Reply Babs

  Die vogeltjes print vind ik ontzettend leuk! De pasvorm is perfect, zie ik.
  Ik hoop dat het snel warmer wordt en dan kan je lekker ballerina’s ofzo eronder aan, heel zomers!

  april 17, 2017 at 11:42
 • Reply Carola

  Staat je super!

  april 18, 2017 at 20:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge