Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Retro Skirt Gradica Black & Shirt Luna Black

Zoals ik gisteren al in mijn Outfit Post beloofde, vandaag mijn outfit met mijn nieuwe rokje online. Ik kocht deze wederom in de sale en begin lichtelijk verslaafd te raken aan de rokjes! Ik laat jullie vandaag mijn Retro Gradica Black rokje zien in combinatie met mijn Luna shirt.

De foto’s moesten even snel tussen de bedrijven door om de blogpost vandaag online te krijgen. Dus even snel voor de kerstboom voor het Kerst-effect. Hihi. Ik heb de smaak van de rokjes helemaal te pakken. Voorheen had ik nooit echt een goed idee hoe te combineren, maar ik merk dat ik daar steeds “beter” in wordt. De Luna Shirtjes zijn ook ideaal hiervoor. Effen, maar toch leuk met een accentje dmv de knoopjes en de halslijn.

Ik kan ook niet wachten het in het voorjaar te combineren met een leuk spijkerjack! Ik heb foto’s op de Facebook groep van Tante Betsy fans voorbij zien komen hiervan, en dat stond echt super leuk! De Retro print van het Gradica rokje vind ik ook geweldig.

Zoals je ziet een lekker rek-stofje, hahaha. Nee, ik dacht hier een soort sierlijke foto mee te krijgen, total failure. Maar ja, ik vond hem toch grappig om te posten. 😉

En, kreeg ik mij vandaag toch nóg een verrassing binnen van die lieve tantes bij Tante Betsy! Dus binnenkort nog een aantal outfit posts online 😉

Hoe vinden jullie dit printje?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat leuk! Staat je ook weer mooi deze combo.
  Geniet er maar heerlijk van! Ik had vandaag kerstviering op het werk en ging helemaal in het rood :D. In mijn Dress Ola Flora Red…vanavond een outfit post. Nog 6 nachtjes slapen…poink poink 😉 Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy girls and OOTD ThursdayMy Profile

  december 23, 2016 at 14:52
 • Reply Lonneke

  Ik vind de print geweldig dit staat je zo goed, vind dat je echt een unieke smaak heb! Leuk dat je nog wat erbij gekregen hebt. Fijne feestdagen alvast voor jouw en je familie.

  december 23, 2016 at 16:05
 • Reply Romy

  Wat een superleuk printje! Echt een gave rok en je hebt hem mooi gecombineerd zo!
  Romy onlangs geplaatst…Alleen op reis: waarom wel of niet?My Profile

  december 23, 2016 at 18:50
 • Reply Deb

  Wat een super mooi rokje, staat je goed! De print vind ik ook helemaal te gek. Leuke foto’s ook voor de Kerstboom!

  december 23, 2016 at 19:14
 • Reply Jouvence

  Staat je leuk! xx

  december 23, 2016 at 21:26
 • Reply Lieke

  De outfit staat je heel leuk Hilde!
  Lieke onlangs geplaatst…Review | The Body Shop kerst seasonal douchegelsMy Profile

  december 23, 2016 at 22:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge