Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Skirt Flora Blue & Shirt Sissy Blue

Vandaag, as we speak, mag ik naar het hoofdkantoor van Tante Betsy en aanwezig zijn bij de fotoshoot van de wintercollectie 2017! Hoe gaaf is dat?! Daarom een Tante Betsy gerelateerde blogpost vandaag. Mijn outfit met mijn nieuwe rokje en shirtje: Skirt Flora Blue en Shirt Sissy Blue!

Mijn dochters hadden leuke kaartjes gekregen om te gebruiken bij foto’s. Nou die heb ik er dus maar bij gebruikt, haha. Het rokje heb ik in maat S ( ze vallen wat groter ) en het shirtje in maat M.

Ik ben helemaal om wat rokjes betreft! Nu Tante Betsy er handige shirtjes bij heeft, in exact de juiste kleuren is het voor mij nu super handig om setjes te maken. Ik kón dat gewoon niet zo goed, ik heb daar gewoon geen gave voor. Dus daar heeft Tante Betsy rekening mee gehouden, slim hè? Er gaan dus zeker meer shirtjes komen!

De Skirt Flora Blue heeft een mooie lengte vind ik. Niet te kort, zodat ik er telkens aan zou gaan trekken, maar gewoon een mooie lengte.

Het rokje is nu in de sale 37,45! Mooi prijsje voor zo’n prachtige rok!

Shirt Sissy Blue is een heerlijk shirtje die nu 29,95 is in de sale. Dit shirtje is ideaal te combineren door de mooie neutrale blauwe kleur. Wederom een mooi shirt van kwaliteit die super handig is om als basic in de kast te hebben hangen.

Door de halslijn vind ik het ook nét weer een mooier shirtje dan een standaard shirt van de “gewone” kledingmerken.

Nou nog maar even wat foto’s die ik heb gemaakt, gewoon voor de lol 😉

Van mijn bezoek aan Tante Betsy kan ik qua foto’s nog niets verklappen natuurlijk, maar is zal met Susan vast een paar leuke foto’s schieten! Stay tuned!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  Wat een mooie outfit! Chic, maar niet te! Leuke foto’s met dat kaartje erbij, haha 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Dierproefvrije make-up musthaves die ik heb (her)ontdektMy Profile

  december 29, 2016 at 08:12
 • Reply Susan

  Leuk rokje!
  Susan onlangs geplaatst…Winkeldorp Beveren Winter VillageMy Profile

  december 29, 2016 at 08:37
 • Reply Babs

  Aan de stof van het shirt zie ik dat het gewoon van goede kwaliteit is, staat je super leuk!

  december 29, 2016 at 08:40
 • Reply chucky1012

  Leuke en grappige foto’s!
  Mooie outfit.
  Vrolijke kleuren die goed bij je passen…..

  Xoxo

  december 29, 2016 at 11:24
 • Reply Lieke

  Wat een leuke foto’s Hilde! 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Review | P2 Full matte primer en lip topcoatMy Profile

  december 29, 2016 at 13:33
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat was het een feestje hè?! Ik heb met volle teugen genoten om samen met jou achter de schermen bij Tante Betsy te zijn en een kijkje in de keuken te nemen. Ik ga mijn best doen om er een leuke blogpost van te maken. Maar dat gaat nog wel even duren ;). Maar die zal tegen 20uur wel online zijn. En jaaa een tweejaarlijks uitje om erin te houden hihi. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…My curvaceous body WednesdayMy Profile

  december 29, 2016 at 17:24
 • Reply Jolanda

  Staat je ontzettend goed!!!

  december 29, 2016 at 18:40
 • Reply YuStSoMe

  Superleuk! En een s in je rokje, whooooo! Ik vind het moeilijk om de maat te bepalen. Ik ben 1.75 en een rokje moet niet te klein vallen qua lengte.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Een nieuwe broek,… oepsie | WinkelhaakMy Profile

  december 29, 2016 at 18:48
 • Reply Jouvence

  Leuke outfit! Vooral de trui lijkt me erg lekker zitten. xx

  december 29, 2016 at 19:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge