Follow:
beauty

Pacifica Coconut Nectar Perfume

Give me some Coconut! Al sinds jonge leeftijd ben ik gek van de geur van kokos. Ik kocht al bij The Body Shop kokos zeepjes vroeger, heerlijk! Nog steeds heb ik een zwak voor kokos. Ik gebruik vaak douche en body producten met kokos, dus een geur met kokos kon niet lang uitblijven. ( bij gebrek aan een kokos heb ik een dennenappel als decoratie gebruikt, haha )

Prachtige quote die aan de binnenkant van het doosje staat. Die wilde ik jullie niet onthouden.

Bij de webshop Big Green Smile kan je het merk Pacifica vinden. Naast parfum is er ook make-up van dit merk te vinden. Pacifica is dierproefvrij en vrij van parabenen.

In deze parfum zit dus kokos, vanille en vetiver als ik het goed lees. Verder zijn er niet heel veel ingrediënten aan toegevoegd, dat vind ik wel een prettig idee!

Wat vind ik van de geur?

De geur is heerlijk zoet en zwoel. De kokos ruik je overduidelijk, en vanille ruik je er een beetje achteraan. Snap je wat ik bedoel? Eerst dringt de kokos je neus binnen, en daarna besef je dat je ook wat vanille ruikt. Je moet wel van zoete geuren houden, want de geur is écht zoet.

Dit is een geur waar ik zomers, op een mooie zomeravond op een terrasje echt van kan genieten. Voor de winter vind ik hem te ‘zomers’. Als je van kokos houdt, is dit echt een geur die je eens zou moeten proberen!

De geur Pacifica Indian Coconut Nectar Perfum is verkrijgbaar in een 29 ml flacon en kost 26,25 euro. Je vindt de geur hier

Heb jij een geurnoot waar je helemaal gek op bent?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Susan

  Dit lijkt me echt super lekker!
  Susan onlangs geplaatst…Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick en Miracle PencilMy Profile

  december 23, 2016 at 06:56
 • Reply Romy

  Dit klinkt als een heerlijk product en perfect voor mij als echte kokosliefhebber 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Alleen op reis: waarom wel of niet?My Profile

  december 23, 2016 at 07:36
 • Reply Natascha

  In de zomer draag ik ook graag kokosgeuren! Ik heb nu nog een douchegel staan met deze geur maar vind het inderdaad ook niet helemaal iets tijdens de winter. Stom eigenlijk he? Sommige geuren doen je gewoon aan een bepaald jaargetijde denken 🙂

  december 23, 2016 at 07:52
 • Reply Mariëlle

  Deze geurtjes zijn heel fijn, ik heb ook een tropische variant haha!

  december 23, 2016 at 09:32
 • Reply chucky1012

  Mooie flacon!
  Klinkt goed.

  Xoxo

  december 23, 2016 at 10:53
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Kokos vind ik ook steeds lekkerder. Ben benieuwd hoe ‘ie in het echt ruikt 🙂

  december 23, 2016 at 10:55
 • Reply Lonneke

  Ik ken wel de mak-up van Pacifica maar wist niet dat ze ook geuren hadden. Ik ben ook gek op de geur van kokos vooral in de zomer.

  december 23, 2016 at 11:50
 • Reply Babs

  Dit is helemaal mijn geur! Die lijkt mij inderdaad heel lekker. Kokos en vanille, altijd goed!

  december 23, 2016 at 13:12
 • Reply Lifeaholic.nl

  Lijkt me heerlijk! Ik ben ook echt gek op kokos. Ook om te eten haha!

  december 23, 2016 at 20:27
 • Reply Deb

  Klinkt als een heerlijke geur (want ik ben ook gek op kokos) voor… in de zomer! Dus deze ga ik zeker onthouden. Ik heb de geur Tahitian Gardenia van Pacifica gehad en dat is ook een geweldige zomerse geur die wil ik zeker opnieuw aanschaffen, maar ben ook benieuwd geworden naar de andere geuren van dit merk. Ik vind alleen de flesjes er al super leuk uitzien. En zo’n quote in de verpakking vind ik een leuk detail.

  december 24, 2016 at 16:46
 • Reply Vanessa

  Oeh, ik ben heel benieuwd naar deze geur!

  december 26, 2016 at 17:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge