Follow:
beauty

Pacifica Natural Minerals Eye Shadows Palette

pacifica1

Oogschaduw palettes groot of klein, ik ben altijd helemaal happy met nieuwe kleuren oogschaduw. Van webshop Big Green Smile ontving ik dit prachtige palette van Pacifica. Ik heb nog niet eerder iets van dit merk gebruikt, dus ik was ontzettend benieuwd!

Toen ik las dat deze oogschaduw gemaakt was met kokosnootwater, om een fluweelzachtige en romige structuur te krijgen, wist ik zeker dat ik deze oogschaduw wilde proberen! Het heeft namelijk ook een rustgevende werking op de huid, wat bijzonder.

pacifica2

Kenmerken

 • Fluweelzacht en crème-achtig resultaat
 • Zeer gepigmenteerde kleuren
 • 100% Vegan & Glutenvrij
 • 4 prachtige tinten:
  • Opal – Opalen roze-wit dient werkt als highlighter en voor het creëren van een natuurlijke look. Gebruik op wenkbrauwen, binnenkant van het oog en zelfs als eyeliner.
  • Moonbeam – Parelachtig grijs violet voor gebruik op het ooglid of voor het creëren van smokey eyes.
  • Celestial – Romig dromerig beige met een lichte heldere parel, ideaal voor op het ooglid en als highlighter.
  • Stargazer – Hemels blauw-violet perfect voor smokey eyes of als lijn aan te brengen.
 • Geen dierlijke ingrediënten, carmine, bijenwas, en lanoline. Dierproefvrij. Ook vrij van FD & C kleuren, minerale olie, parabenen, ftalaten, petroleum, propyleenglycol, SLS, gluten, pinda olie en andere ingrediënten die je niet op je huid wilt hebben.

pacifica3

De kleuren vind ik leuk bij elkaar gezocht. De meest linkse is prima als hightlighter op je ooglid, onder je wenkbrauw en in het binnenste ooghoekje. De mooie beige tint heeft een mooie glans! Kan natuurlijk ook als highlighter, maar ook over je bewegend ooglid. De paarse is mijn favoriet! Wat een mooie kleur. En de donkerblauwe is heel mooi om een mysterieuze look mee te maken.

Swatches

pacifica4

( met dank aan dochter voor het lenen van haar arm…haha )

De kleuren geven prima kleur. De donkerblauwe is een klein beetje poederig, dus wees voorzichtig met fall-out. Ik ben tevreden, prachtige glans en mooie pigmentatie.

Ooglook

Ik heb een natuurlijke ooglook gemaakt met het palette. Het was wel lastig om duidelijke foto’s te maken met het sombere weer. ( Mijn excuses.)

pacifica7

pacifica8

Ik ben er erg blij mee. De oogschaduw is inderdaad fluweelzacht en brengt makkelijk aan. Ook blend hij prima. Met een primer blijft hij ook prima zitten op het ooglid. Ik ben blij dat ik deze mooi aan mijn stash heb mogen toevoegen.

Het palette is te koop oline bij Big Green Smile voor 22,50. Je kan het online hier vinden.

pacifica

Ben jij bekend met het merk Pacifica?

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Susan

  Ik kende het merk nog niet! Ik vind het resultaat niet slecht maar het spreekt me ook niet echt aan. Wel een fijn review.
  Susan onlangs geplaatst…Outfit: Lace it UpMy Profile

  november 29, 2016 at 07:25
 • Reply Romy

  Wat een mooi palette! Het effect is heel subtiel, maar erg mooi!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn collectie dierproefvrije nagellakMy Profile

  november 29, 2016 at 07:47
 • Reply Astrid

  Wat een mooi palette! Prachtige kleurtjes ook. Ik heb sinds kort ook een palette van dit merk, vind het een heel fijn merk.
  Astrid onlangs geplaatst…Kat von D Metal Matte palette reviewMy Profile

  november 29, 2016 at 09:22
 • Reply Tamara TS

  Mooie tinten voor deze tijd van het jaar! Het merk kende ik nog niet.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een dag op de Creatieve School SittardMy Profile

  november 29, 2016 at 09:23
 • Reply Mariska

  Heel mooi verpakt! Doet me ook een beetje denken aan Zoeva palettes, op de een of andere manier. Zitten ook handige kleurtjes in 🙂

  november 29, 2016 at 09:46
 • Reply chucky1012

  Prachtige look van deze mooie palette 😉

  november 29, 2016 at 13:38
 • Reply Mariska

  Ziet er leuk uit zeg 🙂 ik kende dit nog niet!
  Mariska onlangs geplaatst…Nail Passion | Ombre Glitter Nail ArtMy Profile

  november 29, 2016 at 19:37
 • Reply YuSt

  Nooit van gehoord. Ik ben niet zo onder de indruk, maar wellicht komt dat door de kleuren waar ik zelf al veel van heb… overdaad schaad. Maar desalnietteplus als jij maar tevreden bent.

  november 29, 2016 at 20:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge