Follow:
anti-veroudering, beauty

Paula’s Choice Skin Firming Line Minimizer oogverzorging

paula

Rond mijn ogen begin ik nu toch écht te zien dat ik tegen de 40 loop. De ene dag lijkt het erger dan de andere. Ligt ook een beetje aan hoe ik heb geslapen. Maar als ik fijne lijntjes kan reduceren, graag! Ik teste de Skin Firming Line Minimizer van Paula’s Choice en laat jullie weten wat ik ervan vond.

paula2

Paula’s Choice

“Paula Begoun is de oprichtster en innovatieve kracht achter Paula’s Choice en auteur van meer dan 20 bestsellers. Op zoek naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem nam zij het heft in eigen handen. Na het verrichten van jarenlang onafhankelijk onderzoek ontwikkelde zij revolutionaire producten voor verschillende huidtypes en huidproblemen. Haar missie: dat niemand zo hoeft te lijden als zij heeft geleden aan een huidprobleem. En dat iedereen producten verdient die doen wat ze beloven. Na meer dan 35 jaar research kan zij dan ook met recht zeggen: The Best Skin of Your Life Starts Here.”

Als ik ontdek dat achter een merk een gedreven persoon staat ben ik vaak extra nieuwsgierig! Iemand met een missie om iets te ontwikkelen voor een persoonlijk (huid)probleem, daar heb ik respect voor!

Skin Firming Line Minimizer flacon

paula3

De flacon waar het product in zit vind ik echt super gaaf! Herinner je je dat je als kind zo’n plastic koffertje had met doktersspullen? Daarin zat zo’n mega injectiespuit. Daar deed deze flacon mij meteen aan denken! 😉 Onderaan de flacon zit een soort drukknop waar je op moet drukken om bovenaan het “tuutje” product te krijgen om te gebruiken. Het is net of je een injectiespuit indrukt.

paula4

Tot zover mijn fantasie, nu zal ik weer even serieus gaan reviewen. Hygiënisch is deze flacon zeker! Ook zal je geen enkel product verspillen op deze manier. Wat dat betreft echt ideaal!

Wat belooft de Skin Firming Line Minimizer?

paula5

 • Bevat huidbarrièreherstellende en celcommunicerende ingrediënten die de stevigheid van de huid verbeteren
 • Het innovatieve rimpelreducerende complex stimuleert gezonder collageen om zo rimpels en fijne lijntjes minder diep te maken
 • 100% geur- en kleurstofvrij

Precies wat ik nodig heb! Fijne lijntjes en rimpeltjes minder diep maken zodat ze vervagen. Een beetje stevigheid kan ook zeker geen kwaad aangezien ik bij het vorderen van de dag hangende oogleden krijg. 🙁

paula6

Zoals je op de foto ziet is het product erg vloeibaar. De anti-rimpel verzorging is op waterbasis. Wat ik zo fijn vind aan de Line Minimizer is dat je het niet alleen rond je ogen kan gebruiken, maar ook rond je mond en de lijnen die van de zijkant van je neus naar de zijkant van je mond lopen. De lijntjes zullen na verloop van tijd minder diep ogen en de huid zal steviger worden.

Hoe te gebruiken?

Op de verpakking staat dat je het het beste in de avond kan gebruiken. Ik doe dit ook. Als laatste stap in je gezichtsverzorgingsroutine. Ik gebruik rond mijn ogen hierna nog wel een oogcrème ( dit mag ) voor comfort. Wil je het product ook overdag gebruiken, gebruik er dan een SPF 30 overheen.

paula7

Wat vind ik ervan?

Rond mijn ogen zie ik wel degelijk verschil. Thomas had de afgelopen 2 weken een aantal nachten oorpijn waardoor mijn nachtrust flink te lijden had. Toch zag ik in de ochtend een frisse blik in de spiegel! Ok, niet alle lijntjes rond mijn ogen zijn weg, maar dat verwacht ik ook niet. Ze zijn wel degelijk minder diep.

Rond mijn mond zie ik nog geen verschil. Hier moet ik wel bij zeggen dat ik dit later ben gaan doen in mijn routine omdat ik in het begin niet wist dat ik het daar ook voor kon gebruiken. Ook heb ik rond mijn mond minder lijntjes gelukkig, dus hoop ik het hiermee verder uit te stellen.

Ik ben erg te spreken over de Paula’s Choice Skin Firming Line Minimizer en zal hem tot de laatste druppel gebruiken!

Je kan de oogverzorging online kopen in de Paula’s Choice Webshop

Gebruik jij al iets rond je ogen tegen lijntjes en rimpeltjes?

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Susan

  Wat een handig product!
  Susan onlangs geplaatst…W7 Banana Dreams Loose PowderMy Profile

  oktober 13, 2016 at 06:57
 • Reply marije

  Ik vind Paula’s choice een ontzettend interessant merk. Dit product ziet er ook weer zo goed uit! Helemaal voor een eind 30-er zoals ik 🙂
  marije onlangs geplaatst…Road to happy: 25 levensvragen tagMy Profile

  oktober 13, 2016 at 07:26
 • Reply Hennie

  Ik heb deze ook getest maar helaas had ik minder resultaat. Kan ook te maken hebben met het feit dat ik de vier al twee jaar ben gepasseerd. Die kans is zeer groot natuurlijk.
  Hennie onlangs geplaatst…Loïs Lee | Pure SkinfoodMy Profile

  oktober 13, 2016 at 07:42
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een goed product. Wat fijn dat het je zo goed is bevallen!
  Romy onlangs geplaatst…Te druk? Wat doe je eraan?My Profile

  oktober 13, 2016 at 07:58
 • Reply Nancy

  Ik gebruik al jaren Clinique maar sinds kort gebruik ik ook iets voor de rimpel tussen mijn ogen. Is deze daar ook geschikt voor?
  Nancy onlangs geplaatst…PLEATED SKIRT FALL VERSIONMy Profile

  oktober 13, 2016 at 08:01
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Lijkt me een fijn product! Ik heb een serum die ook voor de lijntjes is en een frisse uitstraling. Review stond gisteren online!
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Beauty Kitchen Inspire Me Brightening Toning Body OilMy Profile

  oktober 13, 2016 at 09:07
 • Reply Babs

  Paula’s Choice heeft goede producten, ik heb een aantal getest. Ik gebruik geen specifieke producten voor de ogen, meestal smeer ik mijn “gewone”crèmes.
  Wat een mooie flacon is dit, deze ken ik nog niet!
  Babs onlangs geplaatst…Essie Drop The Gown + TopcoatMy Profile

  oktober 13, 2016 at 09:15
 • Reply priscilla

  Ik heb nog helemaal geen ervaring met Paula’s Choice, maar ik lees er altijd erg goede verhalen over! Fijn dat je zo tevreden bent.
  priscilla onlangs geplaatst…Clinique 3-stappen systeemMy Profile

  oktober 13, 2016 at 09:42
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Dit lijkt me een erg fijn product. Toen ik wat jonger was, was ik altijd sceptisch over aging products, maar als je zelf wat ouder begint te worden en het verschil merkt ben je helemaal verkocht!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Healthbox by FannetiekMy Profile

  oktober 13, 2016 at 10:05
 • Reply Rebecca

  De laatste tijd heb ik een hele pijnlijke huid rondom mijn ogen. Ik vraag me wel af waar het van komt, maar het word er ook niet echt mooier op. Ben benieuwd of deze hier voor werk, als een soort kalmerend effect. De huls is inderdaad leuk en zie nu gelijk mijn doktorskoffertje voor me, zo leuk!
  Rebecca onlangs geplaatst…De verkeerde stad, bloggersdate & mega chaos | Vlog #9My Profile

  oktober 13, 2016 at 10:27
 • Reply Forever38.com (Vera)

  Ik ken het merk niet, maar ik hoor er steeds meer over. Ook jouw review spreekt me aan. Misschien moet ik dit merk toch ook maar eens gaan proberen.
  Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…Zo makkelijk is het ontpitten van een granaatappel !My Profile

  oktober 13, 2016 at 11:23
 • Reply jeapiebel

  Ik vind het bij het ooggebied zelf ook lastig om meteen het resultaalt te kunnen zeggen. Prachtige zilveren verpakking zeg.

  oktober 13, 2016 at 12:42
 • Reply chucky1012

  Dit merk ken ik niet.
  Maar vindt dit product er zeer luxe uitzien.

  Xoxo

  oktober 13, 2016 at 12:53
 • Reply Eva

  Wat een fijne verpakking! Fijn dat hij in ieder geval helpt bij de lijntjes rondom je ogen!
  Eva onlangs geplaatst…Sophi eco nagellakMy Profile

  oktober 13, 2016 at 14:20
 • Reply Astrid

  Paula’s Choice heeft hele fijne producten! Wat fijn dat dit product zo’n goed resultaat had bij jou! Toch fijn dat je er wel uitgeslapen uitziet.
  Astrid onlangs geplaatst…Grote Beauty Winactie!My Profile

  oktober 13, 2016 at 15:47
 • Reply Quinty

  Wat fijn dat je verschil merkt rond je ogen. Ik gebruik nog niet zoiets, ik heb ook nog niet echt rimpels om mijn ogen. Behalve dan mijn lachrimpels haha
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ZEIKREEKS, MENSEN DIE NIET TERUG LACHENMy Profile

  oktober 13, 2016 at 22:36
 • Reply Melike

  Wauw da klinkt echt goed een frisse blik in de ochtend. Ik wordt zo vaak met wallen of donkere kringen wakker dat ik zoiets als dit ook echt kan gebruiken. Ik vind Paula’s Choice ook echt een heel fijn merk, deze ga ik zeker eens bekijken!
  Melike onlangs geplaatst…Kiko brushes aanraders?Review: Kiko Milano Neo Noir Contour Duo Brush en Face 106My Profile

  oktober 13, 2016 at 22:46
 • Reply YuSt

  Oooooooh ik wil! Ja ik wil! Ik durf nog steeds geen ingreep te laten doen. Sowieso komt er never nooit niet Botox in mijn lijf… maar wat ik ga laten doen is gelukkig andere koek. Maar dit klinkt als een fijn alternatief mocht ik toch nog scheit krijgen
  YuSt onlangs geplaatst…Ik plaatste mijn eerste eigen Colourpop bestelling! Yeah | ColourpopMy Profile

  oktober 14, 2016 at 19:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge