Follow:
beauty

Uit de pers: Artdeco AW16 Beauty Essentials

De bladeren aan de bomen kleuren donkerrood, de dagen worden korter en buiten koelt het af. Het najaar is begonnen en daar hoort natuurlijk niet alleen een nieuwe garderobe bij, maar ook nieuwe items voor in je make-uptas! We hebben voor jou de beauty essentials voor dit najaar op een rij gezet.

FACE

Back to basic

Natuurlijk willen we dat onze make-up door weer en wind goed blijft zitten. Een goede basis is dit najaar essentieel. Gebruik de Make-up Base vóór het aanbrengen van je dagelijkse make-up. De Base zorgt ervoor dat oneffenheden zoals rimpeltjes optisch worden verborgen en dat je make-up gedurende de dag perfect blijft zitten. ( 14,95 )

medium-294600-make-up-base

Shine bright

Strobing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de beautyscene en nu de zon minder schijnt zullen we zelf moeten stralen. De Strobing Cream van Artdeco geeft je huid een mooie subtiele glans en een gezonde uitstraling. Het product brengt gemakkelijk aan door crème textuur en verandert bij gebruik in een lichte poeder. ( 9,95 )

medium-3321-3-strobing-cream-closed medium-3321-6-strobing-cream-closed

EYES

Graphic-liner

Er gaat niets boven een perfect zwart lijntje of een mooie wing. Toch mag het dit najaar net even anders en opvallender. Eyeliner in aparte, grafische vormen domineert dit najaar de catwalk en bladen. Het penseel van de High Precision Liquid Liner is gemaakt van de fijnste vezels die een flexibele punt vormen. Perfect om te experimenteren met deze designs. ( 17,95 )

high-precision-liquid-liner-high-res

LIPS

Join the dark side

Donkere liptinten zijn een musthave voor dit najaar. Ga voor een mooie diepe paarstint en steel de show. ( 11,95 )

medium-134-140-perfect-mat-lipstick-berry-sorbet

Big trend: big shiny lips

Sexy volle lippen is iets wat elke vrouw graag wil. Voor deze terugkerende trend is echt geen heftige ingreep nodig! De Hot Chili Lip Booster bevat rode chili peper die de lippen stimuleert en een subtiele roze kleur geeft. De glitterdeeltjes in de gloss zorgen bovendien voor optisch vollere lippen. ( 14,95 )

print-1929-hot-chilli-lip-booster-closed

Artdeco is verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas of online via www.douglas.nl

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge