Follow:
beauty

Uit de pers: Color Wow Root Cover Up

johnbeerens-com-color-wow-root-cover-up_3850

Color Wow Root Cover Up
Dé oplossing voor uitgroei!

Ken je dat probleem, heb je het idee net bij de kapper te zijn geweest heb je alweer last van (grijze) uitgroei. Vaak lukt het niet om direct terecht te kunnen bij de kapper. Wees niet getreurd, want de oplossing is nabij! Root Cover Up van Color Wow is een heel fijn product om die uitgroei binnen no-time weg te werken.

 

Color Wow Root Cover Up is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm, het mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur. Dus voor een snelle touch-up tussen twee verfbeurten in is de Root Cover Up de redder in nood. Het product is ook geschikt voor mannen, zowel voor de grijze haren op zijn hoofd als voor zijn baard.

De Root Cover Up is er niet alleen om uitgroei of grijze haren te verbergen. Je kunt er namelijk ook heel goed highlights en lowlights mee creëren. Daarnaast lijkt je haar voller, mits je het product bij de aanzet van het haar gebruikt. Extra pluspunt dus! En wees niet bang voor een regenbui of uurtje flink sporten, want je kunt gewoon zwemmen, zweten en slapen, want de poeder gaat pas uit het haar als je het met shampoo wast.

De Color Wow Root Cover Up haarkleuring kost € 38,50 en is verkrijgbaar via JohnBeerens.com in zeven verschillende kleuren: Platina, Blond, Rood, Lichtbruin, Mediumbruin, Donkerbruin en Zwart.

johnbeerens-com-color-wow-root-cover-up-verticaal

Het aanbrengen van de Root Cover Up is heel simpel. Doe een klein beetje poeder van de Color Wow Root Cover Up op het bijgeleverde kwastje en breng het aan op droog haar. Start met het aanbrengen op de uitgroei en strijk het een beetje uit naar beneden. Voeg meer poeder toe als het nodig is en herhaal tot de uitgroei is verdwenen. De poeder blijft zitten op het haar, maar poeder op poeder blijft niet zitten. Gebruik daarom niet teveel, dit is onnodig.

johnbeerens-com-color-wow-root-cover-up-3850

johnbeerens-com-color-wow-root-cover-up-before-after-light-brown

Voorbeeld

Color Wow heeft naast de Root Cover Up, ook een groot assortiment aan styling en verzorgingsproducten, zoals een shampoo en conditioner, mousse, volumespray, haarolie, alle producten beschermen het haar zodat deze niet aan kleur verliest. Color Wow vanaf € 22,-
 
Over John Beerens
John Beerens is één van Nederlands bekendste kappers. De meeste mensen kennen hem van televisieprogramma’s als ‘John Beerens Salon Takeover’ en ‘Holland’s Next Topmodel’ op RTL 5. John heeft zijn eigen kapsalon en veel beautyliefhebbers shoppen bij dé beautywebshop JohnBeerens.com.John Beerens werd geboren op 28 juli 1970 te Tilburg en deed op 15-jarige leeftijd zijn eerste ervaringen in de kappersbranche op door te werken in verschillende salons. Hard werken en veel trainen leidde ertoe dat John zich in 1993 Kampioen van Brabant, Kampioen van Zuid-Nederland, Open Belgisch Kampioen en zelfs Nederlands Kampioen mag noemen in zijn vakgebied.Naast het managen van zijn kapsalon in Tilburg begint John met het geven van trainingen en demonstraties. De kroon op het werk is het winnen van de Top Hair Award, hiermee krijgt hij de titel: ‘kapper van het jaar 2006 Benelux’. Met deze prijs wordt hij onderscheiden voor zijn creatieve vermogen en voorbeeldfunctie voor de gehele kappersbranche. Daarnaast werd John Beerens Haarstudio uitgeroepen tot de nummer één Great Lengths Hairextension haarstudio van Nederland.In het eerste seizoen van Holland’s Next Topmodel was John Beerens als gastjurylid te zien. Internationaal topmodel Yfke Sturm waarvoor John wekelijks het haar verzorgde deed de presentatie. Naast Yfke heeft John ook vele andere Bekende Nederlanders zoals Fedde le Grand, Frans en Mariska Bauer, Fajah Lourens, Glennis Grace, Rosanna Kluivert in zijn stoel gehad.

In het succesvolle programma John Beerens Salon Take Over, naar voorbeeld van het succesvolle programma van de Australische Tabatha Coffey, hielp John Beerens kappers die op een dood spoor zitten met hun kapsalon om hen weer de juiste koers te laten varen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Janine

  erg handig dat dit op de markt komt, gelukkig heb ik het niet nodig maar ik denk dat veel vrouwen die er last van hebben hier baat bij kunnen hebben.
  Janine onlangs geplaatst…De 6 raarste beauty en fashion trends #1My Profile

  oktober 5, 2016 at 15:33
 • Reply Kim

  Oh wat een super handige uitvinding zeg!! Word altijd zo moe van het verven. Je bent toch zo een paar uur verder en daar heb ik dan vaak nét geen tijd voor 😉

  oktober 5, 2016 at 20:32
 • Reply Deb

  Yup! Ik heb dit gelezen, maar vind het zelf net iets te duur. Ik gebruik af en toe Magic Retouch van L’Oréal tussen de verfbeurten door en ben daar eigenlijk best tevreden over.
  Deb onlangs geplaatst…Derma Eco Woman body oilMy Profile

  oktober 5, 2016 at 20:56
 • Reply Brigitte

  Handig ! Ik verf mijn haar rood & zo snel altijd dat er uitgroei weer is – dus het proberen waard

  oktober 5, 2016 at 21:12
 • Reply Donna

  Deze heb ik pas gekocht maar nog niet gebruikt. Ik kan er dus nog niets over vertellen. Wel heeft John Beerens nu 20% korting op dit product en John Frieda heeft hier een budget variant van.

  oktober 5, 2016 at 21:35
 • Reply chucky1012

  Wauw, dit klinkt super goed!

  oktober 6, 2016 at 12:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge