Follow:
beauty

Uit de pers: Handbag Essentials by hannah ®

mailplaatje

Handige mini flacons van hannah: 24-hour Skin Balancing, 4YOUth, Juvi Protect en Touch of Silk.

Vrouwen vandaag de dag zijn actief, regelmatig onderweg of op reis. Super handig om dan altijd een compacte flacon van je favoriete huidverbeterende producten bij de hand te hebben. De winter(sport)periode komt er ook weer aan. Of je nu in Nederland blijft of afreist naar een sneeuwzekere bestemming, met de vier nieuwe 10ml Handbag Essentials by hannah heb je alles bij de hand om je huid altijd én overal te laten stralen!

Vier hannah bestsellers, vanaf nu in handige en hygiënische 10ml pompflacons

Zelf zeul ik vaak volledige verpakkingen mee op vakantie, eigenlijk overbodig als je deze handige pompflacons ziet! In elke flacon zit 10ml, genoeg om een ruime vakantie mee te doen! Welke 4 toppers er zijn? Ik laat het zien.

** Hannah 24-hour Skin Balancing

hannah-24hourskinbalancing_10ml

De hannah 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor de huid. Deze zijdezachte formule op basis van allantoïne, goudsbloem, alöe vera, hyaluronzuur, jojoba-olie, kamille, lecithine en panthenol brengt de huid in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort.

** hannah 4YOUth

hannah-4youth_10ml

Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten. Dit topproduct van hannah is vanaf nu ook verkrijgbaar als handige 10ml Handbag Essential flacon! Deze crème bevat onder andere de 4 geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. De ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om een effectieve verbetering te genereren in de oppervlakkige huidstructuren en ze zorgen tevens voor ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat is een jeugdige, gezonde conditie van de huid en een dito uitstraling.

** hannah Juvi Protect

hannah-juviprotect_10ml

Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid ( huidtype 1-11 ) die snel verbrand, is er hanna Sun Perfection Juvi Protect. Dit product biedt de zeer gevoelige huid een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH ( SPF 30 ). Dit zonneproduct is tevens uitstekend geschikt voor de bescherming van de huid tijdens de wintersportvakantie! Dankzij de nieuwe handige 10 ml travel size kun je deze vanaf nu eenvoudig meenemen in je ski-jas!

** hannah Touch of Silk

hannah-touchofsilk_10ml

Er zijn van die beautyproducten waarvan je denkt: hoe kon ik ooit zonder? Touch of Silk is er daar één van! Deze zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Ideaal als alternatief voor make-up, maar de formule heeft ook een uitstekende primerfunctie voor foundation, waardoor make-up nog beter blijft zitten. Naast een stralende teint heeft de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. De met een award bekroonde Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.

De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).

 Verkoopprijzen Handbag Essentials by hannah®:

 

  • hannah®  24-hour Skin Balancing            € 10,50/10 ml
  • hannah®  4YOUth                                  € 19,50/10 ml
  • hannah® Juvi Protect                             € 12,50/10 ml
  • hannah® Touch of Silk                           € 18,50/10 ml

mailplaatje

Voor meer informatie: https://hannah.nl/

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge