Follow:
Uncategorized

Uit de pers: Hannah Skin Improvement

mailbeeld-hannah-opulence-serum-hydro-mask-herfst-2016

Je huidconditie is niet zomaar te zien met het blote oog….

“Nieuw seizoen in aantocht, nieuwe huidverbeteringsroutine dankzij een professionele huidmeting bij de Hannah huidcoach.”

Elk seizoen heeft de huid vaak andere behoeftes. De huid verandert continue en heeft vaak ook speciale behoeftes gedurende de seizoenen. De huidcoaches van Hannah en de salons waar ze met de producten van Hannah kan je je huidconditie laten meten met de Skin Analyzer H99 2.0. Deze door NASA gebruikte en mede-ontwikkelde meetapparatuur laat niet alleen zien welke vocht-en vetwaardes de huid op dat moment heeft. Door deze waardes aan het huidoppervlak te meten, kan tevens gesignaleerd worden of de belangrijke natuurlijke hoornlaag van je huid wel voldoende intact is. Ook de Ph-waarde oftewel de zuurgraad van de huid wordt vastgelegd, hetgeen uniek is voor de Hannah Skin analyzer.

Op deze manier kan er een perfecte huidverzorgingsroutine worden gemaakt voor ieder uniek persoon.

Na de zomermaanden: hyperpigmentatie en droogte!

Met de zomermaanden vrijwel achter ons, heeft de huid vaak te maken met factoren als hyperpigmentatie en droogte door onder meer de inwerking van UV-straling en veelvuldig zwemmen in chloor-of zeewater. De Hannah producten Opulence Serum en het Hydro Mask zijn dan effectieve formules om beide huidcondities doelgericht aan te pakken en om ervoor te zorgen dat de huid weerbaar is voor het komende herfstseizoen.

Huidverkleuringen in de ban met het Hannah Opulence Serum

hannah-opulenceserum-30ml

Het Hannah Opulence Serum is een effectieve teint- en huidverbeteraar. Dit geavanceerde serum bevat een uitgekiende mix van hoogwaardige werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en die haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen. De formule bevat het ingrediënt Wonderlight in combinatie met de werkstof IBR-CLC ( een kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol ). Deze unieke combinatie pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en vooral diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het onderhuids bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Een onmiddellijke vochtboost voor de droge huid met Hannah Hydro Mask!

hannah-hydro-mask-50ml

Een mooie huid straalt van gezondheid en heeft een goede vochtbalans. Wanneer de essentiële vochtvoorraad echter niet op peil is, door bijvoorbeeld door de inwerking van de zon of andere invloeden, ziet de huid er droog uit en voelt ook zo aan. Het Hannah Hydro Mask geeft de huid een krachtige vochtboost. De huid voelt na gebruik direcht zacht, soepel en goed gehydrateerd aan. Het vochtvasthoudende vermogen neemt toe, de structuur van de poriën is zichtbaar verfijnd, de pH-waarde stabiliseert en de huid wordt gekalmeerd. Het masker op basis van hyaluronzuur, essentiële vet-en aminozuren, tarwekiemolie en vitamine E zorgt ervoor dat de crème die je daarna aanbrengt beter wordt opgenomen vanwege de hydraterende eigenschappen.

Extra tip: Het hannah Hydro Mask kan ook perfect al voedend en intensief regenererend nachtmasker worden aangebracht tijdens de gure najaarsmaanden!

Waar te koop?

Op de site van Hannah kan je vinden waar de producten van Hannah te krijgen zijn via huidcoaches en salons.

Prijzen

Hannah Opulence Serum 30ml – 79 euro

Hanna Hydro Mask 50ml – 35,50

mailbeeld-hannah-opulence-serum-hydro-mask-herfst-2016

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Tamara TS

  Ik vind Hannah producten geweldig. Ik ben nu al veel te lang met 1 potje aan het doen, van de Silk lijn, want prijzig is het wel.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mara Tegendraads is verhuisd naar marategendraads.nlMy Profile

  september 20, 2016 at 18:50
 • Reply Babs

  Het is interessant om eens bij een huidcoach langs te gaan. Ik vond het meten altijd heel verrassend, je weet precies waar je huid het meest behoefte aan heeft.
  Babs onlangs geplaatst…essence cadeausets: genieten van een prachtige kerst!My Profile

  september 20, 2016 at 22:31
 • Reply Melike

  Ik ben al heel lang benieuwd naar de producten van Hannah. Ze lijken me zo fijn. En ik ben gewoon een sucker voor verpakkingen hihi. Die van Hannah vind ik gewoon prachtig!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Too Faced Better Than Sex MascaraMy Profile

  september 20, 2016 at 22:37
 • Reply Deb

  Ik heb al zoveel goede verhalen gehoord over Hannah.. ik wil het zeker ook eens proberen. Als mijn vaste schoonheidsspecialiste geen plekje heeft voor mij dan ga ik Hannah zeker eens for a change uitproberen want ik heb helaas weer eens last eczeem plekjes 🙁
  Deb onlangs geplaatst…Michael Kors Rose Radiant gold eau de parfumMy Profile

  september 21, 2016 at 13:08
 • Reply Nienke

  Lijkt me een fijn product!
  Nienke onlangs geplaatst…Telefoonhoesjes van Uniekhoesje.nlMy Profile

  september 21, 2016 at 14:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge