Follow:
Uncategorized

Uit de pers: Jubileum Mineral Skin Cosmetics

mailbeeld

20 Jaar gespecialieerde expertise op het gebied van hoogwaardige huidverzorgingsmerken met mineralen uit de Dode Zee.

Mineral Skin Cosmetics bestaat in september 20 jaar! Wat in 1996 begon als bedrijf met slechts één merk en een gelijknamige bedrijfsnaam, te weten Mineral Care, is inmiddels uitgegroeid tot een sterk groeiend en dito bloeiend bedrijf met meerdere merken en bestsellers qua producten, stuk voor stuk gebaseerd op een ongekende rijkdom voor de huid dankzij mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee!

In de afgelopen 20 jaar veranderde directeur in oprichter Roger van Oordt de bedrijfsnaam Mineral Care in Mineral Skin Cosmetics. Aan het merkenportfolio werden, naast het merk Mineral Care, 3 hoogwaardige nieuwe cosmeticamerken toegevoegd met GIGI Cosmetics, Ultima en relatief recent het succesvolle private label-merk Xminerals. Bijzonder is dat schoonheidsspecialistes die in 1996 met het bedrijf in zee zijn gegaan dit vaak tot op heden gebleven zijn.

Diverse jubileumacties vanaf september tot aan het einde van het jaar!

Om het 20-jarig jubileum te vieren, heeft Mineral Skin Cosmetics vanaf september tot aan het einde van het jaar diverse acties met onder meer interessante lezingen voor de schoonheidssalons die met de merken van het bedrijf werken. Voor zowel salons als consumenten zijn er bovendien onder meer aantrekkelijke kortingen op diverse producten, is er een leuke actie met een gratis navulbare Mineral Skin Cosmetics parfumflacon en zijn er vanaf september iedere maand like, share en winacties op Facebook.

Bestseller nummer 1: Mineral Care Elements Facial Mud Mask

mineral-care-elements-facial_mud_mask-_tube

Mineral Care Elements Facial Mud Mask is vanaf het eerste moment één van de absolute bestsellers van Mineral Skin Cosmetics. Dit intensief reinigende en revitaliserende masker is geschikt voor alle huidtypes. De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert de huid, glycerine beschermt de natuurlijk vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Tip voor de mannenhuid: Dit masker is ideaal voor de mannenhuid. Door het diepe reinigen van de huid voorkomt het ook ingegroeide baardharen.

Besteller nummer 2: Xminerals 24-hour retinol cream

mineral-skin-cosmetics-xminerals-retinol-cream

Binnen de succesvolle Xminerals private label-lijn van Mineral Skin Cosmetics is de 24-hour Retinol Cream het bestselling ‘star-product’! Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A ( retinol ). De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden ( aminozuren ) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van oa aloëvera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst-en sojaproteïnen. Het is wel noodzakelijk bij blootstelling aan de zon, een hoge SPF aan te brengen tijdens het gebruik van deze crème.

Mineral Care Elements Facial Mud Mask kost 28,50/100ml

Xminerals 24-hour Retinol Cream kost 45 euro/50ml

Verkrijgbaar oa bij online website

mailbeeld

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Deb

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar het klinkt veel belovend. Ik ben het meest benieuwd naar de 24-hour Retinol Cream. We kunnen hier binnenkort denk ik wel reviews van verwachten? Ik ben benieuwd naar jouw mening over deze producten.
  Deb onlangs geplaatst…Review en swatches: ORLY Mulholland, najaarscollectie 2016My Profile

  september 15, 2016 at 15:48
 • Reply Jana

  Dit merk is me nog niet bekend maar lijkt me zeker de moeite waard!
  Jana onlangs geplaatst…Beauty wishlist – septemberMy Profile

  september 15, 2016 at 16:31
 • Reply Jolanda

  Mooie producten! Mineral Skin Cosmetics is echt een top merk!
  Jolanda onlangs geplaatst…John Frieda Sheer Blonde Hi-Impact Vibrancy RestoringMy Profile

  september 15, 2016 at 22:28
 • Reply Quinty

  Ik ben nog niet bekent met de merk, het klinkt best wel goed alleen vind ik het aan de prijzige kant haha 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ SALLY HANSEN RHYTHM & BLUEMy Profile

  september 15, 2016 at 22:32
 • Reply chucky1012

  Ben niet bekend met dit merk maar door je post nu wel.
  Fijn artikel 😉

  september 16, 2016 at 06:35
 • Reply Melike

  Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt wel heel goed! Ik vind zowieso huidverzonging met mineralen altijd heel fijn;)
  Melike onlangs geplaatst…Kun je iets doen tegen cellulitis? Review: Beaumetics CellutitexMy Profile

  september 17, 2016 at 11:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge