Follow:
beauty

Uit de Pers: Laat je naasten niet in de kou staan

kleenex-balsam-tissues

Iemand verkouden? Stuur een persoonlijke Kleenex tissuekaart!

Het snotterseizoen is weer in volle gang! Er wordt momenteel flink wat afgeniest, gesnoten en gehoest in de Nederlandse huishoudens en op de werkvloer. Kleenex steekt al deze pechvogels een hart onder de riem met een speciale actie. Je kunt nu je verkouden vriendin, geliefde, buurvrouw, opa of collega een persoonlijk kaartje sturen, voorzien van een opbeurende boodschap én Kleenex Balsam tissues. Heeft de zieke het goed te pakken, dan kan hij of zij bovendien een gratis pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken aanvragen. En als dank voor jouw lieve wensen krijg je zelf ook een pak Kleenex cadeau.

afbeelding-tissuekaart-kleenex

HOE WERKT HET?

Op www.mijnkleenex.nl maak je je persoonlijke tissuekaart door een foto te uploaden of een kaartdesign te kiezen. Vervolgens voeg je de liefste, grappigste of mooiste beterschapswens toe. De snotteraar in kwestie ontvangt binnen een paar dagen jouw kaart met 10 Kleenex Balsam tissues erin, plus een coupon voor een gratis pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken. Tenslotte laat een échte verkoudheid zich niet bedwingen met tien tissues… Als afzender ontvang je zelf ook een coupon om een pak Kleenex Balsam uit te proberen. De online actie loopt van 7 november tot en met 20 maart 2017 en/of zolang de voorraad strekt.

BYE BYE RED NOSE

Een schrale, rode neus is een serieuze irritatiefactor bij verkoudheid. Kleenex Balsam tissues geven de neus een beetje extra liefde in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Kleenex Balsam is verkrijgbaar in tissues en zakdoeken.

kleenex-balsam-tissues

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Marsha

  Zo leuk! Ik ga gelijk even kijken. Bedankt voor de tip!
  Marsha onlangs geplaatst…Mijn toneeluitvoering met toneel groep UNOMy Profile

  november 7, 2016 at 21:42
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Altijd handig in deze tijd van het jaar.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Goedkope zonvakantie boeken – de beste hacks voor een cheap ass topvakantie!My Profile

  november 7, 2016 at 22:17
 • Reply chucky1012

  Leuk concept!
  Ik ga even kijken….

  november 8, 2016 at 09:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge