Follow:
beauty

Uit de Pers: Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE

Highlights, zo ver als het oog rijkt: strobing is de make-up trend van het jaar. De Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE biedt van december 2016 tot januari 2017 professionele producten voor de perfecte gloed. Er is volop keus, gevarieerd van klassieke poedertexturen tot vloeibare formules met pipet applicatoren en crèmige texturen in penvorm. Verschillende tinten van flatterend nude tot rosé bieden oneindige mogelijkheden voor het highlighten van de mooiste delen van je gezicht. G(l)o(w) your way – by CATRICE.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara

Catrice Pr t- -Lumi re Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara

Glans & Glinster. De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect. Consumentenadviesprijs €3,99.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Lip & Eye Brow Lifter

C02Golden Glow

C02 Golden Glow

C01 Radiant Rose

C01 Radiant Rose

HIGHlight. Een crèmige textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm – gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen. Verkrijgbaar in C01 Radiant Rose en C02 Golden Glow. Consumentenadviesprijs €3,59.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Vinyl Gloss-In-Stick

C02Strobe In Rosewood

C02 Strobe In Rosewood

C01Nude Coutoure

C01 Nude Coutoure

Vinyl Lippen. Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude. Verkrijgbaar in C01 Nude Coutoure en C02 Strobe In Rosewood. Consumentenadviesprijs €4,99.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Face Glow Definer

C02Radiant Rose

C02 Radiant Rose

C01Golden Glow

C01 Golden Glow

Sterrenstof. De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog. Verkrijgbaar in C01 Golden Glow en C02 Radiant Rose. Consumentenadviesprijs €3,99.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Illuminating Serum Primer

C01Luminious Lights

C01 Luminious Lights

Vloeibare Illuminatie. Vloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights. Consumentenadvies €3,99.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Strobing Gel Highlighter

C01Luminious Lights

C01 Luminious Lights

Stralende Huid. De gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights. Consumentenadvies €4,99.

Prêt-à-Lumière by Catrice – Highlighting Powder

C03Prismatic Pink

C03 Prismatic Pink

C02Golden Glow

C02 Golden Glow

C01Luminious Lights

C01 Luminious Lights

Lichtgevende Liefde. Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights, C02 Golden Glow en C03 Prismatic Pink. Consumentenadvies €4,99.

Prêt-à-Lumière” by CATRICE is van december 2016 tot januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Welk item ga jij scoren?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Bianca

  Deze collectie ziet er weer heel mooi uit, ben sowieso nieuwsgierig naar de highlighting powders x

  november 24, 2016 at 12:09
 • Reply Janine

  oeh ik ga zeker voor de lipsticks, primer en de blush. Wat een parteltjes weer! elk jaar word catrice beter en elk jaar overtreffen ze alles weer.
  Janine onlangs geplaatst…Treaclemoon producten | New inMy Profile

  november 24, 2016 at 15:15
 • Reply Jouvence

  Ik ben erg benieuwd naar de face glow definer & de strobing gel highlighter. xx

  november 24, 2016 at 23:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge