Follow:
beauty

Uit de pers: ORIFLAME introduceert nieuwe geuren voor dames & heren

oriflame-my-destiny-edp-sfeer

De kracht van groene toermalijn voor haar en de mystiek van zwarte vetiver en koffie voor hem!

Oriflame bevindt zich in de top drie van grootste geurproducenten ter wereld. De topparfumeurs waar mee wordt samenwerkt hebben naam gemaakt als createurs van enkele van ’s werelds beroemdste geuren. Deze winter introduceert Oriflame twee splinternieuwe verfijnde en unieke creaties op geurengebied voor dames en heren.

Oriflame creëert haar nieuwe geuren altijd rondom spraakmakende thema’s en maakt hierbij gebruik van de meest bijzondere ingrediënten. Voor de nieuwste damesgeur werd de edelsteen toermalijn het stralende middelpunt. Voor nieuwste herengeur zijn het zwarte ingrediënten die de kleur van de nacht én deze geur symboliseren.

oriflame-my-destiny-edp

NIEUW VOOR HAAR: Oriflame My Destiny Eau de Parfum

De nieuwe damesgeur Oriflame My Destiny Eau de Parfum behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie en straalt op alle fronten originaliteit uit. De aquatische opening van lotusbloem, het vrouwelijke hart van pioenrozen en de verfijnde basis van patchoeli worden verrijkt met een extract van toermalijn – de edelsteen die bekend staat om het versterken van het zelfvertrouwen.

Over toermalijn

Toermalijn heeft krachtige reinigende en beschermende eigenschappen. Deze mooie edelsteen brengt lichaam en geest in balans en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. verwijdert negatieve energie. Groene toermalijn geeft kracht, doorzettingsvermogen en moed. Het trekt geluk, voorspoed en welvaart aan, maakt creatief en helpt om positieve dingen in je leven te manifesteren.

Iedere flacon is uniek!

Als unicum in de geurenwereld is iedere afzonderlijke flacon van Oriflame My Destiny Eau de Parfum door middel van een speciale inktinjectietechniek voorzien van een volledig individueel patroon in de vorm van een groene streep toermalijn. Geen twee flacons wereldwijd zijn hierdoor hetzelfde.

oriflame-giordani-gold-notte-edt-sfeer

NIEUW VOOR HEM: Oriflame Giordani Gold Notte Eau de Toilette

Oriflame’s Giordani Gold lijn staat voor kwaliteit, luxe en het goede leven. De nieuwste herengeur Giordani Gold Notte Eau de Toilette behoort tot de houtige geurenfamilie en heeft een kenmerkende Italiaanse stijl. Sprankelende, vitaliserende geurnoten van citrusvruchten fuseren met een rijk, mysterieus akkoord van zwarte vetiver en het aroma van zwarte koffie. Dit leidt tot een charismatische geur, die mannelijke elegantie tot in de puntjes uitdraagt. De robuuste flacon en het vakmanschap waarmee deze ontworpen is, benadrukken de verfijnde kwaliteit en mannelijke harmonie van de geur.

De Oriflame-producten worden verkocht via de website www.oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses.

Verkoopprijzen:

 • Oriflame My Destiny Eau de Parfum € 50,00/50 ml.

 • Oriflame Giordani Gold Notte Eau de Toilette € 50,00/75 ml.

 • oriflame-giordani-gold-notte-edt

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply jeapiebel

  Het bedrijf weet altijd onze nieuwgierigheid te trekken. Ik gebruik graag parfum en zeker in deze periode. Die lijkt mij zeker lekker.

  november 21, 2016 at 16:26
 • Reply YuSt

  Ik ben erg benieuwd. Mijn zoon ook, die mag weer testen! Handig een jongeman die van geurtjes houd! Ik vind het ook erg leuk en uniek hoe Oriflame het weer bedacht heeft.
  YuSt onlangs geplaatst…Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE | CatriceMy Profile

  november 21, 2016 at 19:53
 • Reply Jouvence

  Ben erg benieuwd naar de geuren! xx

  november 21, 2016 at 21:41
 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige flacons!
  Hier ben ik nu zo benieuwd naar.

  november 22, 2016 at 06:22
 • Reply Mariska

  Ik mocht ze beide ontvangen (super vet!) en de geuren zijn allebei echt lekker. De vrouwengeur wat fris en de mannengeur is echt ook super lekker 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Essence Need your love & Plump powerMy Profile

  november 23, 2016 at 19:18
 • Reply Melike

  Wat een mooie flesjes! Ook leuk dat er een geur voor hem en haar is. Ik heb nog nooit een parfum van Oriflame geroken. Heel benieuwd;) Soms zou ik willen dat de computer ook geur functie zou hebben hihi

  november 23, 2016 at 22:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge