Follow:
beauty

Uit de pers: Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure

De multifunctioneel inzetbare, Australische ‘EHBO-wonderolie’, onmisbaar voor in elke medicijnkast!

image008

Producten met een natuurlijke oorsprong genieten bij de consument steeds meer de voorkeur, als het gaat om de dagelijkse lichaamsverzorging. Dit geldt ook in toenemende mate in het geval van huidvriendelijke en multifunctioneel inzetbare “probleemoplossers”. Hetgeen de inheemse bewoners van Australië al duizenden jaren geleden hebben ontdekt, zijn de heilzame en multifunctionele eigenschappen van Tea Tree olie. De producten van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Tea Tree olie bieden een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken.

Tea Tree olie is een zuiverende etherische olie, afkomstig van de boom ‘Melaleuca Alternifolia’ (oftewel de ‘Theeboom’). Deze bijzondere boomsoort groeit in de kustgebieden ten noorden van New South Wales en Zuid-Oost Queensland in Australië. In Australië wordt deze bijzondere olie, met een grote variëteit aan wonderlijke heilzame eigenschappen, al eeuwenlang gebruikt voor huidverzorging én als effectief EHBO-middel.

Thursday Plantation Tea Tree Olie 100% Pure

Eén van de belangrijkste eigenschappen van Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure is de reinigende, zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Hierdoor is het mogelijk om de Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure te gebruiken bij de verzorging van de huid. De samenstelling is 100% natuurlijk, kleurloos, prikt niet en ondersteunt het huidherstel optimaal. Verder is de olie van Thursday Plantation vegan, vrij van parabenen en chemische toevoegingen en niet op dieren getest.

Natuurzuivere Australische topkwaliteit

Thursday Plantation is de grondlegger van de huidige Tea Tree-producten en kan zich, mede dankzij het eigen laboratorium, beroepen op een opgebouwde kennis reeds sinds 1976. Alleen de 100% Pure Tea Tree Oil van Thursday Plantation kent het geheim van de enige echte formule! Er is een strenge norm waaraan Tea Tree olie dient te voldoen. Thursday Plantation grandeert dit voor hun Tea Tree olie volgens deze norm, te weten de zogeheten ‘Australische standaard'( AS2787-1985). Deze hoge, natuurzuivere kwaliteit leidt tot effectieve producten met daarin de meest zuivere vorm van Tea Tree olie.

thursday-plantation-tea-trea-oil-10ml

Multifunctionele EHBO-wonderolie, onmisbaar in elke medicijnkast!

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en met deze antiseptische olie ben je goed voorbereid op kleine ongemakken in en rond huis, zoals schaafplekjes of andere kleine wondjes. Tea Tree Oil 100% Pure van Thursday Plantation is uitsluitend voor uitwendig gebruik. De multifunctionele Australische wonderolie kan zowel puur als verdund op de huid worden aangebracht. De formule desinfecteert onmiddellijk en geeft snel verlichting. Het is een natuurlijke samenstelling waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd. Tea Tree Oil 100% Pure is een onmisbaar EHBO-product voor in elk medicijnkastje thuis en kan worden gebruikt voor het hele gezin!

Waar kan je Tea Tree allemaal voor gebruiken?

 • Bij ( snij-/scheer)wondjes, schrammen of schaafplekjes
 • Bij verkoudheid
 • Bij kalknagels

Contra-indicaties en tips bij een gevoelige huid

Gebruik bij baby’s en zwangere vrouwen is niet onderzocht en wordt daarom afgeraden vanwege mogelijke gevoelige reacties. Bij een gevoelige huid, is het aan te raden om Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure te combineren met een draagolie zoals kokos-, amandel- of olijfolie.

Waar te koop en prijzen

Je kan de Thursday Plantation Tea Tree olie krijgen bij verschillende drogisterijen en kost 7,99 ( 10 ml ) en 15,20 ( 25 ml ).

image008

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply YuSt

  Ik was enthousiast. En heb een test product aangevraagd, wil het graag ervaren.
  YuSt onlangs geplaatst…BLUX Luxurious boxes | september | | Bluxbox.nlMy Profile

  september 30, 2016 at 17:27
 • Reply Janine

  Ik ben heel erg benieuwd! Het lijken mij ontzettend fijne producten..
  Janine onlangs geplaatst…Waarom is planning belangrijk ? + 4x gratis printablesMy Profile

  september 30, 2016 at 20:52
 • Reply jeapiebel

  Het klinkt wel handig dit. Ik ken tea tree in een crème en gezichtsreiniging voor mensen met acne.

  september 30, 2016 at 21:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge