Follow:
lifestyle

Mijn persoonlijke Blond Amsterdam items

13_a_bol-com-sfeerheader

Ik hou van Blond Amsterdam! Een aantal jaren geleden verzamelde ik mij suf. Op een gegeven moment merkte ik wel dat ons huis niet geschikt was voor de opslag van complete serviezen, en moest ik helaas wat items ( lees: een heleboel ) verkopen. Ik heb nog een flink aantal Blond Amsterdam spullen hoor, no worries. Ook koop ik af en toe nog wat bij. Maar een paar items in mijn stash zijn heel bijzonder!

Zo ben ik in die jaren ook een paar keer in de Flagship Store in Amsterdam geweest. Hier kan je namelijk items persoonlijk laten ontwerpen voor je. Je betaald hier uiteraard wel meer voor dan een standaard bordje of mok, maar je hebt dan echt iets heel persoonlijks. Ik laat je vandaag die items zien!

Persoonlijke bordjes

In 2010 liet ik 3 bordjes maken. Voor Amy en Fenna en 1 voor mijzelf. Deze bordjes liggen nu nog veilig in de kast, maar als de meiden later ( over heel veel jaartjes hopelijk pas ) uit huis gaan, krijgen ze beide een bordje mee.

blond1

Je geeft een foto van de personen die je op een item wilt hebben af bij Blond Amsterdam. ( misschien kan het inmiddels ook digitaal trouwens ). Amy en Fenna hadden in 2010 van die spaanse jurkjes, het leek mij leuk die erop te verwerken. Beide zijn in de herfst geboren, dus ik gaf ook aan dat ik een herfst-thema leuk vond. Dit is het resultaat. Echt zo cute!

blond3

Het andere bordje wilde ik in een “zoetig” thema. Nou dat laten de artiesten van Blond zich geen 2 keer zeggen. Ook dit bordje is weer boven verwachting gaaf geworden. Omdat je niet precies weet hoe het resultaat wordt, is het extra leuk om zoiets te bestellen!

Blond Amsterdam

Dit is het bordje voor mijzelf. Ik sta erop met een dikke buik omdat ik destijds zwanger was van Thomas. Mooie herinnering!

Voorraadpot

Ook wilde ik graag een mooie persoonlijke pot in mijn collectie. Ik heb er een tijdje over nagedacht wat ik erop wilde hebben. Toen kwam ik op het idee om een soort van spaarpot te laten maken. Een potje waar we in kunnen sparen voor uitjes. En dit is het geworden!

pot

pot1

pot2

pot3

pot4

pot5

Damn, I look hot! hahaha. We hebben zo gelachen toen ik de pot ophaalde. Andries heeft brede kaken en dat is lekker uitvergroot. Echt zo grappig! Deze pot is echt een pareltje en staat ook op het dressoir zodat ik er elke dag naar kan kijken. Echt super gaaf!

blond2

Onderop je items kan je nog een boodschap laten zetten. Personal touch, I love it!

Op de site van Blond Amsterdam kan je alles vinden over het personaliseren van items.

Heb jij servies van Blond Amsterdam?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply marije

  Ooh wat leuk die gepersonaliseerde items. Ik vind vooral de spaarpot erg leuk.
  marije onlangs geplaatst…Plus Size Fashion Friday: Cozy vestsMy Profile

  september 23, 2016 at 06:43
 • Reply Susan

  Heeel tof dit! Echt leuk.
  Susan onlangs geplaatst…NYX Soft Matte Lip Cream San Paolo en AntwerpMy Profile

  september 23, 2016 at 07:22
 • Reply Bianca

  Wat een mooie items! Ik heb zelf al paar keer gekeken naar een mok of zo en dan met een naam er op, denk dat ik dat voor kerst ga doen x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | W7 POREFECTION! PORE MINIMIZER PRIMERMy Profile

  september 23, 2016 at 07:29
 • Reply Jolanda

  Wat onwijs leuk!! Dit is wel wat om te onthouden voor mijn zusje! Ik wist overigens niet dat dat personaliseren kon
  Jolanda onlangs geplaatst…Team Dr. JosephMy Profile

  september 23, 2016 at 08:19
 • Reply Babs

  Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat dat kon, ik ga ook even kijken!
  Babs onlangs geplaatst…Zelf je pony knippen- Missie geslaagd!My Profile

  september 23, 2016 at 08:22
 • Reply Maxime

  Onwijs leuk! Ik vind de spaarpot een super idee, mooie herinneringen heb je laten maken!

  september 23, 2016 at 08:46
 • Reply Irene

  Wauw wat leuk, ook heel leuk om iemand cadeau te geven, heel persoonlijk! Ga zo gelijk even kijken.

  september 23, 2016 at 08:48
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Echt een leuk merk, ik heb een grote schaal ervan.
  Nog steeds heel blij mee <3
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Lekker burgerlijk – Schoonmaak-hacksMy Profile

  september 23, 2016 at 09:01
 • Reply Brigitte

  Mijn schoondochter heeft ook een hele collectie . Toen ik oma zou worden heeft zij mij en mijn man een speciale opa en oma mok gegeven om te vertellen dat we opa en oma zouden worden

  september 23, 2016 at 09:07
 • Reply Nancy

  Jeetje wat is dit gaaf zeg! Echt ontzettend leuk!
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN LEATHER, LACE AND PLEATS.My Profile

  september 23, 2016 at 09:30
 • Reply Naomi in Wonderland

  Oh wauw wat leuk! Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord maar dit lijkt me zo een origineel cadeautje om te geven, echt super tof! En wat een mooie dingen heb je verzameld.

  september 23, 2016 at 09:42
 • Reply Romy

  Wauw, wat ontzettend leuk! Ik spaar al jaren Blond Amsterdam, maar heb nog nooit een item persoonlijk laten ontwerpen. Dit ziet er wel echt heel mooi uit. Misschien toch eens sparen om ook iets persoonlijks te laten maken!
  Romy onlangs geplaatst…Kattencafé Kopjes: thee drinken in een kattenwalhallaMy Profile

  september 23, 2016 at 09:44
 • Reply Astrid

  Mijn lievelingsmok om koffie uit te drinken is van blond. Heb ‘m al jaren en ben er heel zuinig op! Die gepersonaliseerde items zijn echt supergaaf! Dat bordje van zwangere jou met de meiden… Priceless!
  Astrid onlangs geplaatst…essence brush cleaner reviewMy Profile

  september 23, 2016 at 09:50
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow die zijn wel heel bijzonder leuk die gepersonaliseerde items. Love them! Zo leuk hoe jullie erop staan en ook van de girls die bordjes met die leuke thema’s en dan jouw bordje met je zwangere buik. Ik vind het helemaal superrr.
  Ik heb helemaal niks in huis van Blond…wel blond spray whahaha. Vind het wel leuk hoor! Oh lijkt me super om in mijn Tante Betsy jurk vereeuwigd te worden :).
  Geniet er maar lekker van! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Behind the curtain ThursdayMy Profile

  september 23, 2016 at 09:52
 • Reply Lesley

  Wat leuk dat jij ook zo een mooie collectie hebt! Ik ook ben er nog steeds elke dag happy mee!
  Lesley onlangs geplaatst…#Spectrends het event | Een make-over, mini fotoshoot en de nieuwste trends met Anouk SmuldersMy Profile

  september 23, 2016 at 09:56
 • Reply Mariska

  Ik vind Blond zooo leuk! Ik heb er ook wat servies van maar ook de portemonnee, die vind ik ook helemaal geweldig 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Blog depressie?My Profile

  september 23, 2016 at 10:34
 • Reply Yessica leidner

  Ik vind de dit echt heel leuk ik heb helaas er geen servies van maar ik vind dit wel heel leuk
  Yessica leidner onlangs geplaatst…Mijn persoonlijke Blond Amsterdam itemsMy Profile

  september 23, 2016 at 10:45
 • Reply Robin Valentine

  ik wist geeneens dat dit kon! ik vind Blond spulletjes altijd zo cute! ik heb zelf toevallig een grote the mok ervan 😀
  Robin Valentine onlangs geplaatst…Japan – HakodateMy Profile

  september 23, 2016 at 11:47
 • Reply Maaike

  Ik heb niets met Blond helaas. Iets te schreeuwerig en niet zo mijn ding. Servies moet wat mij betreft gewoon functioneel zijn, verder vind ik het niet zo belangrijk.
  Maaike onlangs geplaatst…Ode to… Dr. Martens 1461My Profile

  september 23, 2016 at 12:02
 • Reply Yvonne

  Van Blond word je toch altijd blij, nog steeds leuk na al die jaren!

  september 23, 2016 at 14:44
 • Reply Annette

  Leuk hoor, mijn dochter is er dol op ik vind het zelf iets te zoet naar mijn smaak maar leuk wellicht voor haar verjaardag eens iets te laten maken.

  september 23, 2016 at 14:46
 • Reply Sabine

  Ohhh te leuk!! Ik heb niet heel veel van Blond, heb met onze bruiloft 2 jaar terug een setje bekers gehad..uiteraard met Bride and Groom 😀 En vanuit een pers pakket een Hollandse set gekregen, blijft leuk en kleurrijk. Vind dit wel heel gaaf zeg, ga het eens onthouden voor een kado!
  Sabine onlangs geplaatst…Fifties wishlist #2My Profile

  september 23, 2016 at 16:03
 • Reply Marion Stam

  Wat leuk dat je zoiets kan laten maken bij Blond Amsterdam. Dat wist ik niet.
  Leuk dat jouw dochter ook Fenna heet. Die van mij namelijk ook
  Marion Stam onlangs geplaatst…Ik heb gewonnenMy Profile

  september 23, 2016 at 18:24
 • Reply Quinty

  Wat super leuk! Ik hou van blond. Ik heb nu 3 mokken, ik drink daar het liefste uit haha! Ik wil ook wel mijn naam erop 😀
  Quinty onlangs geplaatst…∆ THIS OR THAT TAGMy Profile

  september 23, 2016 at 19:31
 • Reply Anna Gerrie

  Super leuk! Ik wist niet dat je ze kon personaliseren. Ik heb zelf een mok en een schaaltje van Blond 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Lioele – Wenkbrauw ScheermesMy Profile

  september 23, 2016 at 19:33
 • Reply Nicole

  Wat leuk dat je de items ook kan custumizen! een vriendin van mij is ook helemaal gek van blond. Dit moet ik onthouden voor haar volgende verjaardag 😉

  september 23, 2016 at 19:50
 • Reply Bente

  Wauw wat tof! Ik had geen idee dat je Blond servies ook kon laten personaliseren!

  Ik heb zelf twee thee mokken en ook koekblik. De theemokken zijn hier favoriet. Lekker groot 🙂

  september 23, 2016 at 19:54
 • Reply Deb

  Wat een ontzettende leuke items! Ik vind Blond Amsterdam ook heel leuk. Maar qua stijl past het helaas niet zo bij het interieur 🙁 . Ik heb een tijdje terug wel mijn ogen uitgekeken in hun winkel in de Amsterdamse Pijp. En ik wist niet dat je servies kon later personaliseren. Leuk voor later die bordjes voor je meiden! Ook ’n leuk idee voor mijn meid.
  Deb onlangs geplaatst…My Happy little things #3My Profile

  september 23, 2016 at 20:23
 • Reply Melike

  Wat super leuk, ik wist helemaal niet dat dat kon! Mijn beste vriendin is helemaal gek van Blond, dus dit zou echt een perfect cadeautje voor haar zijn.
  Melike onlangs geplaatst…DIY: Matcha thee gezichtsmakserMy Profile

  september 23, 2016 at 23:20
 • Reply YuSt

  Zouden ze ook Oosterse servies kunnen maken? Blond in Hong Kong? Dan zou ik wel wat items willen!
  Ik had bij een dame op instagram al gezien dat er superleuke dingen met eigen teksten en tekeningen te koop zijn. Wel erg leuk voor mijn moeder!
  YuSt onlangs geplaatst…CELZOUTEN: VOOR EEN HUID IN TOPCONDITIE | SchüsslerzoutenMy Profile

  september 23, 2016 at 23:45
 • Reply Claudia

  Ik heb jaren geleden ook een hele verzameling Blond aangeschaft. Van dekbed( voor Lara) want dar sliepen de meiden van Hollands Next Topmodel onder tot eidopjes, ga zo maar door. In de loop van de jaren is er ook al heel wat gesneuveld maar het blijft leuk!
  Claudia onlangs geplaatst…Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum + WinactieMy Profile

  september 24, 2016 at 08:47
 • Reply Tania

  Ik heb heel wat van Blond, maar geen gepersonaliseerde spullen. die van jou zien er echt zo leuk uit.
  Tania onlangs geplaatst…TOP 3 | MaskersMy Profile

  september 24, 2016 at 12:10
 • Reply chucky1012

  Wauw prachtig 😉
  Ik heb er alleen een grote mak van.

  september 24, 2016 at 17:05
 • Reply evelien

  Wat een super leuke items, ik ben ook helemaal gek op blond Amsterdam!
  Vind je gepersonaliseerde items ook echt super leuk <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Tip: National glamour day 2016!My Profile

  september 30, 2016 at 08:55
 • Reply MamaIssues

  Wat super leuk!
  Ik heb een aantal mokken er van, vind het altijd super vrolijk staan 🙂

  januari 18, 2017 at 19:47
 • Reply Gonny Souren

  Beste Hilde.
  Wat een prachtige verzameling LE. Schitterend.
  Mócht je er ooit over nadenken om te verkopen dan ben ik zeer geïnteresseerd.
  Geniet van je prachtige collectie.
  Groetjes Gonny

  augustus 5, 2021 at 02:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge