Follow:
philosophy, reiniging

Philosophy Purity Made Simple Gel Cleanser

Van mijn oud collegaatje Rinke ontving ik een proefje van de Philosophy Purity Made Simple Gel Cleanser. Ze wist dat ik op vakantie ging en normaliter vrij veel stappen onderneem qua reiniging. ( foam cleanser, zeep en daarna lotion. Ook apart oogmakeup remover nog trouwens ).
Ze raadde mij aan om het proefje te proberen van de Philosophy omdat dit dé ideale makkelijke reiniging is voor op vakantie! Of ook dagelijks voor mensen die van snel reinigen houden maar wel goed willen reinigen.
De Purity is een 3-in-1 reiniging. De gel reinigt zowel gezicht als ogen ( zelfs zware make-up!) en je hoeft erna geen lotion te gebruiken.
Je masseert de gel in op een droge ( vuile ) huid. Je doet dit ongeveer een minuut lang. Je kan dus ook gewoon je oogleden en wimpers inmasseren. Wat ikzelf dus vergat is dat ik daarna niet mijn ogen kon openen! Dus ik moest met gesloten ogen mijn doucheknop proberen te vinden…haha. Volgende keer zet ik de douche alvast aan, kan hij meteen opwarmen 😉
Ik had eerlijk gezegd mijn twijfels of dit product écht wel mijn mascara helemaal zou verwijderen. Dus ik stapte met gesloten ogen onder de douche, maakte mijn handen vochtig en begon de gel nog wat in te masseren zodat het lekker ging schuimen. Daarna spoelde ik alles af.
Na het douchen moest ik inderdaad constateren dat zelfs mijn mascara er goed af was gegaan! En ook mijn gezicht was, na controle met een watje met lotion ( wat dus in principe niet hoeft ), goed gereinigd.
Mijn conclusie is dat dit een super reiniger is voor op vakantie. Ik zou hem niet standaard gebruiken omdat ik toch wel gehecht ben aan mijn Clinique 3 stappenplan. Maar voor de vakantie zeker een goede vervanger!
En voor de makkelijke en snelle reinigers onder ons is dit zeker een aanrader! ( of voor de mensen die normaal nog niet reinigen….doen!! Is zo belangrijk al die vuil en afvalstoffen van buiten van je gezicht te wassen…)
De Philosophy Purity Made Simple Gel Cleanser is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 21,56 ( 225 ml)
Vraag: Hoe ziet jouw reinigingsritueel eruit?
 
Ik vind het trouwens super leuk dat jullie reageren op mijn blogposts!! Super bedankt!!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Hilde Janbroers

  Haha, dan weet je het nu…;-).

  mei 12, 2016 at 07:23
 • Reply marieke vl

  Ja, zo leer ik nog eens wat hihihi

  mei 12, 2016 at 12:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge