Follow:
beauty

Een prachtige essence budget look!

essence

Geen zin om een hutkoffer aan make-up mee te sjouwen tijdens een vakantie of een weekendje weg, maar wel zin in een bijna complete look? Ik show je een paar essence musthaves om een hele mooie look mee te maken. Lekker budget met een prachtig resultaat!

Een compleet setje aan make-up producten die je een fantastische look kunnen geven. Een setje bestaande uit maar 4 producten, hoe dan?! Ik ga het je laten zien, want ik geloofde het eerst ook bijna niet.

essence

Het essence eye & face palette 02 kost 3,99 en is een compleet palette. Je hebt in dit palette een blush, highlighter en oogschaduw kleurtjes. Eén kleurtje heb ik zelfs gebruikt als wenkbrauwpoeder want ik wilde zoveel mogelijk uit dit palette halen om te laten zien wat mogelijk is.

essence

De taupe kleur heb ik voor mijn wenkbrauwen gebruikt. Thuis gebruik ik gewoon een wenkbrauwpoeder, maar mocht je op vakantie niet al teveel willen meenemen is dit voor een korte periode een prima alternatief.

In mijn look gebruikte ik ook de blush, highlighter en de oogschaduwkleurtjes.

essence

De essence water kiss heb ik ontvangen in kleur 01 deep sea love. Een mooie kleur die lekker knalt. Ik had wat moeite om hem eerst goed en netjes aan te brengen, maar uiteindelijk lukte dat goed. ( vooral de tijd even nemen in mijn geval ). De glossy lip colour blijft best goed zitten, dat vond ik verrassend! De prijs is ook lekker budget: 2,39.

essence

Een waterproof mascara is natuurlijk onmisbaar in de zomervakantie. Je gaat wat vaker zwemmen ( en zweten ), maar zonder mascara ga ik niet vaak de deur uit. Nee, ook niet op vakantie! Ik heb van essence verschillende mascara’s geprobeerd en met wisselende resultaten. Hele goede, en ook wat minder goede. De essence I love extreme mascara heeft mij verrast! Voor 2,89 een hele fijne waterproof mascara om mee te nemen op vakantie.

essence

Ook heeft essence nog een perfect duo potloodje, de het sculpting eye pencil. Aan de ene kant een zwart kohlpotlood en aan de andere een highlighter potlood die je kan gebruiken in bijvoorbeeld je binnenste ooghoek. Dit potloodje kost 2,39.

De look!

iieee blote billen gezicht

kale oog

Tadaaaaa! Ik ben verliefd op de lip colour, wát een geweldige kleur! Ik heb mijn eigen foundation gebruikt en wat poeder en verder alleen maar de producten van het setje.

essence

De highlighter is subtiel en ontzettend prachtig. Ook de blush kleur vind ik verrassend mooi. Ik gebruik eigenlijk altijd roze blush, maar deze vind ik ook heel mooi!

Wil je dus een complete look met weinig budget producten? Deze toppers kunnen voor een fantastische look zorgen!

Ben jij ook fan van essence?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Kim

  De lipkleur is erg mooi! Knalt lekker, wat ook wel mag in de zomer! De mascara valt ook zeker niet tegen.
  Kim onlangs geplaatst…Miss Sporty Blogger Look ReviewMy Profile

  augustus 12, 2017 at 09:13
 • Reply chucky1012

  Prachtige subtiele look!
  Mooie kleur en zo een glossy effect van het lipproduct.

  Xoxo

  augustus 12, 2017 at 10:17
 • Reply Petra Leferink

  Mooi hoor!!! Ik gebruik altijd deze mascara. Erg fijn en niet duur. Het duopotlood ken ik nog niet maar ook daar gebruik ik meestal waterproof voor omdat mijn ogen snel tranen.
  Ga wel eens kijken naar de lipgloss! Love te color!!!

  augustus 12, 2017 at 10:55
 • Reply Engelina

  Mooie look, en die lip kleur is ook verrassend mooi.

  augustus 13, 2017 at 17:56
 • Reply Jouvence

  Mooie look heb je gemaakt! x

  augustus 15, 2017 at 16:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge