Follow:
Uncategorized

Pupa Snow Queen Pupart Oogschaduw Palette

In Italië kocht ik bij de Pupa Store dit oogschaduw palette. Dit was echt een impuls aankoop terwijl ik door de winkel struinde. Volgens mij heb ik ter plekke niet eens de kleuren bekeken…;-) Ik was gewoon met een waas voor mijn ogen door de winkel aan het dwalen en pakte dingen die ik leuk vond. Tja, dat heb ik geweten, want dit palette had ik beter kunnen laten liggen. Ik vertel jullie waarom:

Zo op het eerste gezicht ziet het er wel aardig uit. Ik mis alleen een donker paarse kleur, jammer want dat had het compleet gemaakt. Ik snap namelijk niet waarom er dan 2 donkerblauwe kleuren bijzitten. Maar ok, dat is mijn mening.

Ik moest flink wrijven om wat kleur te krijgen helaas. De kleuren vind ik, afgezien van de middelste, ook erg op elkaar lijken. Niet echt mooi contrast zeg maar.

De donkerdere kleuren waren iets beter om aan te brengen. Maar ook hier vind ik de twee rechtse zo op elkaar lijken dat ik het erg jammer vind dat ze geen donker paars hebben gebruikt. De meest linkse kleur vind ik denk ik nog het mooist van de set. Maar dit is dan weer een kleur die ik niet heel vaak zal gebruiken.

En dan de look….nou die is absoluut niet om over naar huis te schrijven! Zelfs met een eyeshadowbase is er amper wat van de paarstinten terug te vinden op mijn ooglid. Het viel totaal in het niet. Zo verschrikkelijk zonde!

Jullie begrijpen het al, ik had dit palette beter kunnen laten liggen. Jammer! Ik geef hem wel aan mijn dochters, kunnen die er misschien nog lekker mee kliederen. 😉

Hebben jullie weleens een make-up miskoop gedaan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Shirley

  Jammer dat zon pallet dat er op het eerst best leuk uit ziet dan zo tegen valt.
  Ik weet niet of deze impulsaankoop je ook nog duur kwam te staan prijs kwaliteit verhouding.
  Maar ieder pallet dat slechte pigmentatie heeft zelfs met een base….tja is natuurlijk duurkoop hopelijk heb je volgende x meer geluk met een volgend pallet

  mei 30, 2016 at 20:28
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ben blij dat ik mij niet meer kan herinneren hoe duur hij was, maar het zal wel zijn meegevallen. Volgende keer eerst maar in de winkel testen..haha. Bedankt voor je reactie!

   mei 30, 2016 at 20:40

  Leave a Reply

  CommentLuv badge