Follow:
anti-veroudering, Biomains, Biotherm, broze nagels, handcrème, nagelriemen, pigmentvlekken

Review Biotherm Biomains handverzorging

 

Afwassen, afwassen en nog eens afwassen…..Onze vaatwasser is overleden, dus afwassen it is! Na een aantal dagen mijn plicht als goede huisvrouw te hebben vervuld, zagen mijn handen er uit als de handen van een oud dametje. Uitgedroogd en rimpelig. Ook mijn nagels, die al niet zo heel sterk zijn, begonnen te scheuren.
Al met al……niet leuk!!
Ik gebruik niet standaard een handcrème omdat ik niet zo snel last heb van droge handen. Af en toe in de winter pak ik een pot nivea crème bijvoorbeeld.
Maar omdat nu ook mijn nagels heel broos zijn geworden moet ik het hardnekkiger aanpakken.
In de tijd dat ik bij de parfumerie werkte was er 1 handcrème die de kroon spande:
Biotherm Biomains!
Een heerlijke romige handcrème die goed intrekt. Biomains herstelt de natuurlijke beschermlaag van de huid. De handcrème laat een zijdeachtig laagje achter die je handen de hele dag lekker zacht houden. Ook is de handcrème water resistent.
D. Pathenol in de crème zorgt ervoor dat de nagels versterkt worden.
Veel mensen vinden handcrème vaak te vet en niet goed intrekken. Dit komt vaak door de manier van aanbrengen. Breng een kleine hoeveelheid Biomains op de bovenkant van je hand aan ( ipv je handpalm ). Dan veeg je met de bovenkant van beide handen de crème uit over je handen. Daarna pas door handen te wrijven de rest van de crème over je handen verdelen. Als laatst masseer je de crème in bij je nagelriemen en nagels. En voilà! Goed verzorgde zachte handen!
Nog een mooi voordeel van deze handcrème is dat het ouderdomsvlekken en veroudering van de huid tegengaat. Een anti-age handcrème dus!
Ik zeg……topproduct!
De Biomains handcrème is verkrijgbaar in een 100ml tube en kost 22,95.
Je kan hem hier vinden: Biomains handcrème
Ik ga nog maar eens een afwas wegwerken…;-)
Fijne dag en vergeet niet mijn blog te volgen!
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Dank je voor de tip!

  april 19, 2016 at 19:39
 • Reply Hilde Janbroers

  Graag gedaan 🙂

  april 19, 2016 at 19:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge