Follow:
budget, Essence, eyeliner, make-up, mascara

Review Essence Forbidden Volume Mascara en Essence eyeliner pen

Onlangs had ik een blogpost over wat gekochte budget make-up van Essence ( blogpost ). Vandaag ga ik 2 van de 3 producten reviewen.

Om te beginnen de Forbidden Volume Mascara Rebel. Ik schreef in de blogpost destijds al dat ik vond dat er wel veel mascara op het borsteltje mee kwam.

 

Kijk maar zelf, wat een klodders mascara er aan het borsteltje zitten. Ik vind dit echt niet prettig!

 

Ook kan je zien dat hij niet gelijkmatig verdeelt. Het zijn nu een soort spinnenpootjes geworden. Ook vallen er wat stukjes af, zodat er allemaal zwarte vlekjes om je ogen gaan zitten. Nee, deze mascara vind ik absoluut niet prettig! Uiteraard zullen er andere zeer tevreden zijn over deze mascara. Misschien heb ik net een verkeerde uit het schap gepakt waar het stoppertje niet goed werkt, maar ik ben niet tevreden.
De mascara kost 2,99 en is te krijgen bij het Kruidvat.
Over de Essence Eyeliner pen was ik al wat meer enthousiast. Die zag er veelbelovend uit!
Ik ben nog niet zo ervaren met eyeliners. Door de jaren heen vaak geprobeerd, maar ik vind het zo lastig! Vaak pakte ik dan toch maar een kohlpotlood en tekende daar een lijntje mee. Maar ja, je blogt over beauty of niet! Dus ik ben toch maar in het diepe gesprongen.
En voilà! Zelfs ik, de eyeliner dummy, kan het!

 

Jammer van de spinnenpoten om mijn ogen, dat wel…
Maar deze eyeliner is top! Ik ben fan!!!
En zeker voor deze heerlijke prijs van 2,59!! ( ook te koop bij het Kruidvat )
Excuses voor mijn wat donkere foto’s. Ik maak mijn foto’s nog simpel met mijn telefoon en ik moet mij er nog even goed in gaan verdiepen hoe ik in de toekomst betere foto’s kan maken voor mijn blog.
Hebben jullie ook weleens een mascara dieptepunt gehad?
Ik wens jullie een fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ze zeggen wel eens goedkoop is duurkoop . En ik moest erg lachen
  Jouw benaming spinnenpoten! Die houd ik er in . Ik heb nu mascara van The body shop – €15,99- eerlijk gezegd ben ik daar ook niet tevreden over . Op zich geeft hij wel een mooi effect – maar verwijderen is een crime! Er blijven altijd klontjes achter & de volgende ochtend moet ik soms met mijn vingers de overgebleven mascara er af pulken met mijn vingers – dus nee das geen blijvertje . Gebruik vaak iets van Bourjois – maar die ik gebruik was op .

  mei 1, 2016 at 06:24
 • Reply Hilde Janbroers

  Er zullen vast mooie mascara's zijn in het budget segment, maar die moet ik nog ontdekken. Bourjois heeft inderdaad ook erg mooie make-up! Spinnenpoten, haha daar lijkt het ook op…ziet er niet uit. Lol

  mei 1, 2016 at 07:28
 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Ik gebruik zelf altijd de mascara's van de Hema en ben daar tevreden over. Maar kan natuurlijk ook zijn dat in niet beter weet..zal eens op het borsteltje letten. Alhoewel de mijne ver op is dus zie pas bij een nieuwe of het klonterig erop blijft.
  Maar leuke review weer! En ik vind niks mis met je foto's hoor. Knuff!

  mei 1, 2016 at 07:37
 • Reply Hilde Janbroers

  Misschien maar eens bij de Hema kijken. Wellicht is dat ook een goede!

  mei 1, 2016 at 07:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge