Follow:
foundation, MAC, make-up

Review MAC Studio Fix Fluid SPF 15

Ik geef toe….ik baal ervan dat ik kan zien in mijn gezicht dat ik ouder wordt. Waar ik vroeger misschien maar 1 a 2 foto’s nodig had, en de juiste goede foto zit erbij, maak ik er nu ongeveer 30 en ben ik nog niet tevreden. Ik kan het niet helemaal accepteren. Uiteraard doe ik mijn best met goede huidverzorging het allemaal iets te vertragen, en verder moet ik het gewoon accepteren. It’s just the way it is!
1 Ding waaraan ik het in mijn gezicht duidelijk kan zien zijn opkomende pigmentvlekken op mijn voorhoofd. Mijn huid heeft altijd al sproetjes en moedervlekken gehad, maar was daarnaast gewoon egaal. Nu zie ik dat eigenlijk niet meer terug. Dus mijn zoektocht naar een mooie dekkende foundation begon!
Ik heb niet heel veel keus omdat ik echt een lichte huid heb. Maar na genoeg research en proberen heb ik echt een super mooie foundation gevonden! De MAC Studio Fix Fluid SPF 15. Extra mooi vanwege de SPF die mijn huid daardoor weer extra beschermt.
Ik heb de kleur NC15. Met een mooie beige ondertoon, precies wat ik nodig heb!
Ik moet alleen nog een los pompje erbij kopen, want zo uit het flesje werkt waardeloos. Het losse pompje kost 5 euro overigens. Beetje jammer!
De foundation is luchtig van structuur, smeert heerlijk uit!
Ok….en dan nu de foto’s…..Besef dat dit echt een stap is voor mij om dit online op een blog te plaatsen. Maar sinds ik met dit blog ben begonnen is het echt een deel van mij geworden! En dan zijn make-up loze foto’s ook een must, want dat is ook een deel van mij. Ik hoop namelijk een echte leuke vaste groep volgers te krijgen die mij op heel veel manieren gaan leren “kennen”. Dat mijn blog een persoonlijk verlengstuk is van mijzelf.
Ok, dat was het dieptegesprek….nu dan echt de foto’s. 😉
Deze foto hoeft geen verdere uitleg…hier is duidelijk een make-uploos gezicht te zien. Ook kan je zien dat ik aan vakantie toe ben…..de drukte en het slaaptekort is ook op mijn gezicht af te lezen. Helaas was mijn proefje van het filorga meso masker op, anders had ik die nog even opgedaan! ( staat op mijn verlanglijstje overigens 😉 )
Ik heb de foundation op de helft van mijn gezicht aangebracht zodat jullie straks het verschil goed kunnen zien.
Met mijn multi-task brush van Real Techniques ( super fijne kwast! ) breng ik de foundation in ronddraaiende bewegingen goed aan. Dit werkt trouwens veel beter dan met je vingers vind ik, je krijgt absoluut geen vegen en strepen.
En het resultaat op 1 helft van mijn gezicht. Dit is alleen nog maar foundation, geen concealer en/of poeder is er nog aan te pas gekomen. Ik vind het een prachtig resultaat. De grote pigmentvlek op mijn voorhoofd is echt mooi vervaagt. Ook is het gewoon mooi egaler. Zien jullie het?
En het resultaat over mijn hele gezicht! Als je nou die spooky foto van mijn make-uploze gezicht ernaast houdt zie je zo’n verschil! Ook op deze foto nog geen concealer, highlighter etc aangebracht.
Ik geef de MAC Studio Fix Fluid SPF 15 foundation een dikke 10!!
Je kan de foundation kopen bij sommige Douglas filialen en bij Mac stores.
Ook online bij Mac Cosmetics voor 31 euro.
Dus zoek je een mooie dekkende foundation? This is the one!
Fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply saskia ten kate

  Prachtig ,is deze ook geschikt voor de wat oudere huid?
  ikzelf neem nooit geen matte make-up omdat hij juist de ahum… rimpeltjes accentueerd,hopelijk worden ze minder haha door de aanschaf gisteren van het produkt wat je hebt aanbevolen in je blog gisteren,dus let me now?gr saskia

  april 30, 2016 at 07:09
 • Reply Hilde Janbroers

  Ik vind dat ie prima kan voor een wat oudere huid. Zelf doe ik daarna nog wat blush en highlighter ( om te stralen 🙂 ). Hihi. Ik ben benieuwd hoe de Filorga bevalt bij je!!

  april 30, 2016 at 08:37
 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Ik ben wel een vaste volger, je bent zo'n enthousiaste volger van mijn Tante Betsy blog dus vind het ook wel leuk om jou te volgen ook al heb ik helemaal niks met huidverzorging (oeii ;)). Ik ben inmiddels 48 jaar en maak over het algemeen geen foto's van zo dichtbij maar ik gebruik dus helemaal niks, nada noppes en ben blij met mezelf en vind dat ik er nog goed uit zie. Wordt ook regelmatig veel jonger ingeschat dus doe ik iets goed hihi, maar heb dat gelukkig altijd al gehad. Ik ben er over aan het denken om blogs van Tante Betsy girls aan de zijkant van mijn blog toe te voegen. Me weer eens even in verdiepen. Dikke knuffels en super van je dat je met de billen bloot gaat…uhm je gezicht bloot gaat ;).

  april 30, 2016 at 09:16
 • Reply Brigitte Vermeulen

  Respect dat je zo met jouw gezicht bloot gaat ! Zo zien we er allemaal uit zonder make up – goede tip van de foundation. En wat idioot dat je 5 euro voor een pompje moet betalen 🙁

  mei 1, 2016 at 06:35
 • Reply Hilde Janbroers

  Ja dat van dat pompje vond ik ook stom, maar ja die kan je weer hergebruiken. Voor de foundation had ik het over.

  mei 1, 2016 at 07:32
 • Reply saskia ten kate

  Oke ook de moeite dus om uit te proberen,tot nu toe bevalt de Filorga super ! wat een heerlijk produkt,ook de geur trouwens ! heb de time filler gekocht en proefjes gekregen van de creme die meer verstevigd ,had een combibox gekocht met als extraatje de serum en oogserum(wel kleine tubetjes natuurlijk) maar handig om uit te proberen,fijne vakantie nog !

  mei 3, 2016 at 18:09
 • Reply Hilde Janbroers

  Ha die box heb ik ook gekocht! ( zie shoplog filmpje ). Ik vind hem ook super. De recovery night wil ik ook nog en de time filler eyes ook. In mijn box zat een miniatuur van het meso mask, maar die heb ik ook al gewoon gekocht, heerlijk masker!

  mei 3, 2016 at 18:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge