Follow:
beauty

Revolution Reloaded Iconic Division oogschaduw palette

Revolution Reloaded Iconic Division

“Meiden, ik zag een heel gaaf oogschaduwpalette op Instagram van Revolution. Die wil ik hebben! Jullie ook? Hilde, kan jij het dan even bestellen, mij lukt het niet. xxx mam”. Dit soort appjes komen af en toe weleens voor in het app-groepje met mijn moeder en zusje. Onlangs kreeg ik dus het appje over het Revolution Reloaded Iconic Division oogschaduw palette. Een palette met veel bijzondere kleuren die ik niet zo snel zou gebruiken. Een uitdaging dus!

Revolution Reloaded Iconic Division

Revolution Reloaded Iconic Division

Voor een prijs van maar €4,95 krijg je dit gave oogschaduw palette al. En dat is zeer goedkoop als je ziet dat er maar liefst 15 kleuren in zitten. De kwaliteit van Revolution vind ik altijd prima. Goed gepigmenteerde oogschaduw kleuren en veel diversiteit in één palette om je creativiteit te laten vloeien.

In dit palette zitten voornamelijk matte tinten, wat ik eigenlijk ook best een uitdaging vind. Ik heb de neiging om altijd naar glanzende oogschaduw te grijpen. De twee kleuren in dit palette, koper en goud, zijn ideaal om te matchen met de matte kleuren in het palette. Ook wat gedurfde kleuren voor mij zoals okergeel, oranje en diep donkerblauw. Maar soms moet je wat experimenteren om tot de meest mooie creaties te komen.

swatches

Revolution Reloaded Iconic Division

Revolution Reloaded Iconic Division

Zoals jullie kunnen zien zijn de kleuren over het algemeen goed gepigmenteerd. De gouden kleur had van mij iets intenser gemogen, maar in combinatie met een primer zie je al veel beter resultaat. Voor €4,99 een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Revolution Reloaded Iconic Division

Voor mijn ooglook heb ik toch even de veilige weg gekozen. Ik heb aardetinten gekozen en de gouden kleur en lichtjes overheen gedaan voor extra glans. Een prima resultaat voor een dagelijkse oogschaduw look. Voor de iets heftigere kleuren moet ik echt even gaan zitten, dat vind ik nog een beetje ‘spannend’ haha.

Waar te koop?

Dit palette is oa te koop bij Boozyshop. (klik hier)

Met de palettes van Make-up Revolution kan je eigenlijk nooit misgrijpen. De kwaliteit is altijd top en voor de prijs hoef je ze ook niet te laten liggen. Ik ben happy met mijn nieuwe aanwinst.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan een affiliate link bevatten. Zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge