Follow:
Uncategorized

Rimmel London Sculpting palette by Kate

Een tijdje geleden kocht ik bij Etos van Rimmel het Sculpting palette by Kate Moss. ( nr. 001 Golden Sands ). Een sulpting palette vond ik vroeger nooit zo boeiend. Ik deed wat blush op en that’s it. ( ok, ik moet bekennen dat ik in mijn puberteit de zonnepoeders altijd wel een beetje misbruikte..). Maar sinds ik wat vaker ook een highlighter gebruikte vond ik dit palette wel interessant. Ik reviewde hem voor jullie!

Er zijn 3 varianten te krijgen, dus voor ieder wat wils!

Ik heb de lichte variant, deze past prima bij mijn huid zodat hij niet te donker oogt. Ik wil er niet bijlopen met het idee dat ik hopeloos geprobeerd heb om mij een lekker zonnig tintje te geven. 😉

IMG_0224 IMG_0222

Op deze foto’s heb ik alleen mijn basis op. Foundation, concealer en een beetje natuurlijke poeder. Wel heb ik mijn ogen al opgemaakt, dat maakte voor de review van dit palette niet uit natuurlijk.

IMG_0226 IMG_0227

En hier heb ik het palette gebruikt. Ik moet er wel bij zeggen dat ik het heel natuurlijk heb aangebracht. Ik heb de highlighter gebruikt tussen mijn wenkbrauwen, op mijn jukbeenderen, neus en onder mijn wenkbrauwen.

De contour sculpter heb ik gebruikt op mijn voorhoofd, langs mijn neus ( aan de zijkanten ), bij mijn kaaklijn en onder de blush. De blush heb ik onder de highlighter op mijn wangen aangebracht.

Het zijn maar minimale “touches”, maar het geeft wel echt een frissere en sprankelende uitstraling. Op foto’s is dat soms lastig vast te leggen, maar geloof mij, het is echt zo! Een mooi veelzijdig palette waar je echt je look met ‘af’ kan maken.

Wil je eens wat oefenen met highlighter, contouring en blush? Dan is dit het palette waar je dat mee kan doen!

Het palette is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor 10,99.

Gebruik jij ook iets soortgelijks?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Tania

  Ik vind het een leuk en handig palette.

  juni 13, 2016 at 16:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja super hè?!

   juni 13, 2016 at 17:59

  Leave a Reply

  CommentLuv badge