Follow:
beauty, jeugd

Salcura Antiac huidverzorging

salcura

Met twee pubers in huis heb ik geregeld acute heftige stress situaties. Alhoewel, ik heb die niet zozeer, maar mijn dochters wel. “Néé hè?! Net nú een pukkel op mijn kin!” Wellicht herinner je het zelf nog wel dat een onzuivere huid tijdens je pubertijd (en ook daarna) geen pretje is. Salcura heeft een prachtige huidverzorgingslijn speciaal voor dit type huid. En deze lijn is natuurlijk getest door mijn twee pubers!

Salcura Antiac

Last van een vettige huid of een huid gevoelig voor acné, puistjes en andere oneffenheden? Door de vele mogelijke oplossingen en producten is vaak door de bomen het bos niet meer te zien. Salcura komt met dé oplossing en ontwikkelt de meest innoverende acné range. Het assortiment is met de hoogst mogelijke zorg samengesteld om de huid er gezond, gebalanceerd en vlekkeloos te laten uitzien.

Salcura Natural Skin Therapy heeft zijn baanbrekende acné assortiment, Antiac, ontwikkeld voor de behandeling van en preventie van onzuiverheden, evenals matige tot ernstige acné. Het assortiment is specifiek gericht op mensen die last hebben van een vlekje of een huid die gevoelig is voor acné en een praktische en effectieve manier willen om met de aandoening om te gaan. Het is gemaakt om oneffenheden, mee-eters en puistjes te voorkomen en te elimineren, evenals om voor de huid te zorgen en deze te voorzien van alleen natuurlijke ingrediënten.

Het Antiac assortiment bestaat uit vier producten, twee ‘Activ’ producten voor actieve en diepe reiniging en twee ‘Daily’ producten voor de dagelijkse verzorging. De effectiviteit van het Antiac-gamma komt voort uit zorgvuldig geteste, natuurlijke formuleringen die in harmonie werken met het helende proces van de huid om het op natuurlijke wijze te laten herstellen.

Antiac Activ Liquid Spray – €22,99

salcura

De Antiac Activ Liquid Spray is een natuurlijke spray die matige tot ernstige acne aanpakt. De spray kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als voor het lichaam. Het gebruiksgemak maakt het gemakkelijker om lastige plaatsen te bereiken. Het zorgt voor een diepe en effectieve reiniging van de huid. De spray bevat ingrediënten die de huid kalmeren en zuiveren.

salcura

Fenna gebruikt deze spray erg graag. Zij brengt het eerst aan op een watje en reinigt haar gezicht er dan mee. Het verfrist en zorgt voor een schoon gevoel.

Antiac Activ Gel Serum – €13,99

salcura

De Antiac Activ Gel Serum is een gel die snel individuele puistjes en pukkeltjes gericht aanpakt. Door de kalmerende ingrediënten die het serum bevat, is verbetering van de oneffenheden binnen 4 uur zichtbaar. Het is snel en effectief.

salcura

Dit sos tubetjes is ideaal! Voel je een puistje opkomen? Meteen plaatselijk aanbrengen. Een ideaal tubetje om in huis te hebben met pubers 😉

Antiac Daily Face Wipes – €9,99

salcura

De Antiac Daily Face Wipes zijn effectieve en praktische wipes voor acne, mee-eters, puistjes en vlekjes. De wipes zorgen ervoor dat de huid wordt gereinigd zonder enige uitdroging. Ook kunnen de wipes gebruikt worden om make-up te verwijderen. De Antiac Face Wipes zijn tevens biologisch afbreekbaar.

Fenna en Amy vinden deze vooral in de ochtend ideaal. Als ze haast hebben om op tijd op school te komen waren ze voorheen  erg makkelijk met het reinigen van hun gezicht. En juist dat is zo belangrijk om een zuivere huid te houden! Een doekje is natuurlijk heel snel met reinigen en je hebt meteen een schone en frisse huid. Door het de meiden makkelijk te maken om hun huid goed te reinigen doen ze het ook véél beter.

Antiac Daily Face Wash – €16,99

salcura

De Antiac Daily Face Wash is een dagelijkse gezichtsreiniger voor iedereen met een vette huid, met verstopte poriën en/of pukkeltjes en/of gevoelig voor acne. De Face Wash is pH-neutraal en voor dagelijks gebruik. Het balanceert de vettigheid van de huid en hydrateert het gezicht. Laat de huid fris en gehydrateerd aanvoelen.

salcura

Deze tube staat inmiddels al een tijd in de douche. Een hele fijne reiniging die je met water gebruikt. De Face Wash is heerlijk fris en geeft de huid een heel schoon gevoel.

Met lavendel voor zijn antibacteriële functie en in evenwicht brengende eigenschappen, Duindoorn voor huidverjonging en genezing en Rozemarijn voor huidversteviging en celgeneratie. De productrange benut de ongekende kracht van de natuur. De missie van het merk is om de huid levens veranderende resultaten te bieden en de Antiac reeks heeft bewezen zulke ongelooflijke effecten te hebben.

Amy en Fenna zijn zeer tevreden met deze producten. De huid ziet er rustiger uit na twee weken gebruik en de routine die ze nu in het gebruik van de producten hebben zorgt ook voor een huidverbetering.

De producten zijn oa verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Anna Cesnjevar

    I must say that all the tips for healthy as well as beautiful skins are natural and without any side effect. One should must try it since there are easily manageable at home. Thanks for sharing it with all of us.

    oktober 14, 2019 at 08:48
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge