Follow:
anti-veroudering, Filorga, masker, scrub, vochtherstel, zuurstof

Schuimparty!!

Nee, ik ben niet als 36 jarige naar een schuimparty geweest, die periode is allang achter de rug…haha.
Maar gisteravond had ik ook een soort van schuimparty op mijn gezicht. Echt, zoiets had ik nog nooit eerder geprobeerd. Ik ga jullie er alles over vertellen!!
Vorige week was ik bij Ici Paris om wat van Clinique aan te schaffen. Ik kreeg wat proefjes mee, maar ook wat proefjes van Filorga. Het merk waar ik gisteren al over blogte.
Voordat ik nieuwe proefjes gebruik ga ik altijd eerst even online speuren naar meer informatie. Ook kreeg ik nuttige informatie van een oud collegaatje die nu als filiaalmanager bij een Ici Paris filiaal werkt. ( Thanks Rinke! )
Zij adviseerde alle 4 de proefjes in de ochtend achter elkaar te gebruiken. Dat kost alleen een hoop tijd, en met 3 kids is dat in de ochtend erg lastig. Zelfs in het weekend met hockey wedstrijden etc.
Ook was ik gewoon super nieuwsgierig naar het Scrub & Mask product. Rinke vertelde mij dat ie uit zichzelf ging schuimen op je huid. Nou dat wilde ik weleens meemaken!
Wat doet dit scrubmasker precies? Allereerst exfolieert het de huid. Je brengt het masker aan op een droge gereinigde huid. Eerst masseer je 1 minuut het masker in met ronddraaiende bewegingen.
Dit zorgt voor het scrub-effect.
Dan laat je het masker nog zo’n minuut of 10 zitten. Binnen no time begint het uit zichzelf te schuimen! Het kriebelt wel, net alsof er allemaal beestjes over je gezicht lopen. Zo voelde dat tenminste bij mij….haha. Ik hoop niet dat het idee van beestjes jullie nu afschrikt hoor, het is het allemaal waard!!
Het schuimen komt omdat het masker zuurstof aantrekt. Je huid krijgt een giga oppepper door al het zuurstof, wat je huid een hoop energie geeft ook.
Ook verzacht het de huid en verfijnt het de poriën.
Eigenlijk is dit een product die frisse lucht geeft aan je huid.
De pot is luchtdicht gemaakt. Je drukt op de deksel en het product komt door het kleine gaatje omhoog.
Je mag het product 1-3 keer per week gebruiken. Ik hoorde dat het na ongeveer 2 weken gebruikt echt zichtbaar resultaat geeft. Dat je huid straalt door de combinatie van het exfoliëren en het geven van zuurstof.
Ik weet dus een mooi moederdagcadeautje 😉
Het masker is alleen te koop bij Ici Paris XL. In de pot zit 50 ml en kost 39,90.
Je kan het product hier vinden: Filorga Scrub & Mask
Een masker kan je trouwens met elk merk huidverzorging combineren. Het bijt elkaar niet!
Fijne dag!!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge