Follow:
beauty

Secret Santa Beautybloggers unboxing!

Een tijdje geleden bedacht ik een leuke nieuwe samenwerking met een aantal bloggers: Secret Santa! De bedoeling was om elke blogger te linken aan een andere blogger. Zij zou een leuk pakketje naar haar gekozen blogger sturen. De bedoeling was dat er in ieder geval een Yankee Candle waxtart in zou zitten, de feestdagen zijn niets zonder een lekker geurende omgeving toch? Ik laat je in deze blogpost zien wie mij mocht verrassen!

Ik mocht zelf Sonja van Yustsome verrassen. Zij kan niet tegen Yankee Candle, dus voor haar bestelde ik een soja wastart. Kijk op haar blog om mijn pakketje te bekijken.

Wie verraste mij?

Ik ontving op tijd mijn Secret Santa pakketje gelukkig. Met de kerstpost weet je dat nooit natuurlijk. Zoals je op de kerstkaart kan zien was het aan Babs van Beautybybabs om mij te verrassen. Zij heeft haar blog ook helemaal in kerststijl gemaakt, super tof!

Toen ik het pakketje opende werd ik helemaal blij. Wat een hoop moois! Ik ga het jullie laten zien.

Allereerst de proefjes. Een cadeautje aanvullen met extra proefjes is altijd leuk. Ik doe het vaak ook met cadeautjes, en het wordt altijd gewaardeerd. Ik neem dit soort proefjes altijd mee op vakantie bijvoorbeeld. Super handig!

In het pakketje zaten ook allemaal leuke zakjes met spulletjes erin. Babs heeft er echt werk van gemaakt! Wat een feest om uit te pakken!

Kijk eens hoe gaaf! Ze heeft mij gemaakt in een Tante Betsy kerstjurk. Ik moest hier zo om glimlachen. Wat een tekentalent die Babs. En ja, zo’n mooie glitterjurk mag Tante Betsy wel ontwerpen van mij.

In het pakketje zat een mooie armband, deze is inmiddels al ingepikt door Amy. Ook zat er een mooie bedel in en 2 kleine schattige kerstballetjes. Ik zag trouwens van de week een vrouw in het winkelcentrum met 2 mega kerstballen in haar oren! Daar ga ik niet aan beginnen, deze hang ik lekker in de boom. 😉

Dan komen we aan bij de ingepakte cadeautjes. Babs had het mij extra moeilijk gemaakt, dit papier kon je amper scheuren. Ik was al lekker ongeduldig, dus ik moest snel op zoek naar een schaar!

Wow, wat een mooie spullen! Babs wist dat The Body Shop mijn favoriete merk is. Ik kreeg een heerlijke lipbalm in de aardbeien geur, een gave oogschaduw stick ( héél benieuwd naar! ), Hema nagellak met Essence kerst nagelstickers. Ook zat er een mysterieus potje in en natuurlijk de Yankee Candle tart!! So happy!!

Maar wat zit er nou in dat potje?

Nugi n. 2. Hmmmm, dat moest ik toch nog even Googlen. Volgens mij is het een parfum balm, heerlijk! Die ga ik zeker gebruiken.

Lieve Babs, wat heb je mij ontzettend verwend met dit ontzettende mooie kerstpakket! Ik wens jou en je gezin de mooie Kerst die je je maar kan bedenken en ik hoop dat we elkaar binnenkort weer eens ontmoeten bij een event oid. Dikke knuffel van mij.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Susan

  Wat ontzettend leuk zeg! Je bent echt goed verwend.

  december 24, 2016 at 07:02
 • Reply Romy

  Wat een gave spullen zitten erin! Ze heeft er echt werk van gemaakt, zo leuk! Die nagelstickers vind ik prachtig.
  Romy onlangs geplaatst…Action shoplog: Parijs stempels, kant en héél veel framesMy Profile

  december 24, 2016 at 07:23
 • Reply Silkeblogs

  Superleuk! =D

  december 24, 2016 at 08:01
 • Reply Natascha

  Jij bent ook al zo heerlijk verwend! Wat een heerlijke producten zeg maar ik ben vooral onder de indruk van jou in een Tante Betsy jurk :O Wat creatief, wauw!

  december 24, 2016 at 08:10
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Super leuk gedaan door Babs! Ook al zo verwend 🙂

  december 24, 2016 at 08:56
 • Reply jeapiebel

  Ik heb de oproep niet gezien. Wel super leuk dat veel bloggers enthousiast mee doen. Jij in een Tante Betsy kerstjurk dat vind ik super gaaf. Geniet ervan en hele fijne feestdagen Hilde!

  december 24, 2016 at 09:56
 • Reply Mariska

  Die tekening is zo’n leuke toevoeging! origineel 😀 echt leuke cadeautjes. Een geslaagde swap/secret santa!

  december 24, 2016 at 10:22
 • Reply Astrid

  Wat een leuk pakketje Hilde! En die tekening van Babs vind ik echt geweldig! Wat heeft ze dat leuk gedaan!
  Astrid onlangs geplaatst…Low budget feestdagen make-up lookMy Profile

  december 24, 2016 at 12:18
 • Reply Annette

  Wat leuk die glitter-betsy-jurk 🙂 Dat heeft Babs goed gedaan. Leuk pakketje en leuke swap heb je opgezet.

  december 24, 2016 at 15:44
 • Reply Deb

  Wat een ontzettend leuk initiatief en wat een geweldig pakket heb je van Babs gehad. Ze heeft je zo te zien goed verwend. Ik vind de tekening van jou in een glitter tante Betsy jurk ook helemaal geweldig. Hoe komt ze er op hihi. Dit maakt het allemaal zo heerlijk persoonlijk.

  december 24, 2016 at 16:51
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Wauw wat ben je heerlijk verwend! Echt een ontzettend leuk pakketje, sowieso een geweldig idee, deze samenwerking. Malou x

  december 24, 2016 at 17:49
 • Reply Babs

  Hahaha, ik ben blij dat je het leuk vindt! De balm is van Nothing but Nugi, en jij hebt een sample van de Coco-Balm. Nummer 2 staat voor de leeftijd wanneer zij die geur herinnering had. En dat alles te maken met een vanille ijsje. Ruik je hem?
  Babita heeft een atelier war zij zelf skincare en parfum maakt. Kijk maar een keer op mijn blog, als je “Nothing but Nugi ” in typt, dan zie je 3 artikelen staan.
  Ik vond een heel leuk initiatief Hilde en als jullie het volgend jaar weer doen of een variant hierop, count me in. Daar word je gewoon vrolijk van, geven is altijd leuk om te doen!

  december 24, 2016 at 18:04
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke inhoud! xx

  december 25, 2016 at 14:18
 • Reply YuSt

  Nog bedankt voor het superleuke pakje! En jij bent ook lekker verwend!
  YuSt onlangs geplaatst…Wie was mijn Secret Santa? | #bloggerssecretsanta | KerstmisMy Profile

  december 27, 2016 at 19:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge