Follow:
Uncategorized

Secret Scent Clear Gel Coconut Splash Deodorant

Onlangs kreeg ik een mailtje van USA-Shop of ik naast een showergel ook de Secret Scent Clear Gel Deo wilde testen. Nou graag! Ik ben altijd in voor het uitproberen van deodorants. Op zich heb ik al wel een goede van Donna Karan, maar eentje die naar kokos ruikt sla ik natuurlijk niet af! Want dat doet deze Secret Clear Gel Coconut Splash!

IMG_0439

Het merk Secret Scent Expressions komt uit Amerika en is een heuse hit! Ik kende het merk nog niet moet ik eerlijk bekennen. Nou ben ik ook nog nooit in Amerika geweest en in Nederland ben ik deze deodorant ook nog nooit eerder tegengekomen. Ook moet ik bekennen dat ik nog nooit een deodorant in gel-vorm heb gebruikt. Dit maakte mij extra nieuwsgierig! Zeker na alle lovende recensies die ik online ook had gelezen: kom maar op met die deo!

De verpakking vind ik super. Heel leuk doorschijnend zodat je het product ook goed ziet zitten. Duidelijk aanwezig zijn ook de kokosnootjes op de verpakking. De dop sluit prima en onderaan zit een draaidop. Een kind kan de was doen! Nou moet ik wel bekennen dat ik het even benauwd kreeg toen ik na een flink aantal keren draaien nog steeds niets van enige gel ontdekte. Ik voelde mij zo dom! Gelukkig kwam daar na al die keren eindelijk wat deo-gel omhoog. Dat zal dus bij de eerste keer dat je het product gebruikt zo horen. Gelukkig!

IMG_0493

IMG_0441

Het is heerlijk fris om de gel aan te brengen. Geen geplak, dat vond ik een reuze meevaller want daar was ik wel bang voor door de gel-vorm. De deo trekt razendsnel in en daarna ben ik droog! Serieus….gewoon droog. De geur van kokos ruik je heel subtiel. En man, wat is die geur zalig!! Ik wil nu met alle plezier de hele dag onder mijn oksel ruiken! Ja, de hele dag! Want zelfs na een paar uur, een fietsritje en een paar keer de trappen op en af, ruik ik nog fris! Ik ben echt verrast!! Alle reviews die ik online heb gelezen zijn dus juist, deze deo is echt fantastisch!

En waar ik nog veel blijer van wordt is het mega assortiment dat USA-Shop heeft van deze deodorant. Keuze uit 20 geuren!

Wil jij deze zomer ook droge frisse oksels? Kijk dan bij USA-Shop om deze heerlijke deodorant te bemachtigen voor 7,75.

Ken jij het merk Secret Scent?

Liefs Hilde

** Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Te allen tijde zal ik mijn mening eerlijk geven over de producten. **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Natasja

  Dit klinkt goed zeg. Heel fijn dat je de hele dag fris blijft ruiken. De geur van kokos is inderdaad heerlijk.

  juli 13, 2016 at 09:28
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hij is echt super! De enige deodorant waar ik totaal niks doorheen ruik.

   juli 13, 2016 at 21:03
 • Reply Astrid

  Wauw! Dat klinkt heel goed! Dit zou ik ook graag eens proberen. En wat goed dat ze zoveel keus hebben!

  juli 13, 2016 at 09:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ga zeker ook een ander geurtje gebruiken binnenkort.

   juli 13, 2016 at 21:03
 • Reply Babs

  Kokos? Ja, geweldig! En een gel die niet plakkerig is, helemaal goed. Joh.. klinkt geweldig. Die zou ik ook wel willen hebben 🙂

  juli 13, 2016 at 12:03
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dit wordt 1 van mijn toppers van deze maand! Hands down!

   juli 13, 2016 at 21:04
 • Reply Lonneke

  Nu ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar deze deo. Ik was ook bang dat deze gel deo zou plakken, gelukkig niet en ja met de geur van kokos is het bij mij al snel goed 😉 Leuk dat je deze producten mocht testen. Een mooie en goede review heb je geschreven.

  juli 13, 2016 at 13:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel! x

   juli 13, 2016 at 21:04
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt goed! Als m’n deo op is, ga ik eens naar deze kijken.

  juli 13, 2016 at 14:06
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik hoor nu ook dat er al 2 mensen zijn in mijn kennissen kring die na een post op Instagram opeens melden deze deo al jaren te gebruiken. ( en laten opsturen door familie uit Amerika ). Nu snap ik dat helemaal….beste deo ever!

   juli 13, 2016 at 21:05
 • Reply Deb

  Ik ken dit merk zeker! Ik gebruik deze deo al zo’n 2 jaar, maar ik heb ’em nog niet met kokos geur geprobeerd dus ik ben nu wel heel benieuwd geworden. Ik heb nu nog zo’n 6 met lavendel geur liggen die mijn schoonvader voor mij meenam uit de USA (ook super lekker) dus die maak ik eerst maar even op. Ik ben helemaal fan van de deo in gelvorm: het is heerlijk fris, maar heeft bij mij toch wel even inwerktijd nodig van zo’n 10 minuten want als ik dat niet doe, komen er natte vlekken van in mijn kleding (die uiteindelijk wel weer opdrogen) Misschien smeer ik het er wel te dik op.

  juli 13, 2016 at 15:01
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Bij mij trekt ie meteen in, misschien gebruik ik te weinig..haha. Maar hij werkt superduper! Ik ben helemaal om!

   juli 13, 2016 at 21:06
 • Reply YuSt

  Ik lees coconut en ben al om…
  Ik wil hier ook wel kennis mee maken… Gel? Mmmmm weer eens wat anders!

  juli 13, 2016 at 19:32
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   haha, dat had ik ook met die kokos…en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Geweldige deo!

   juli 13, 2016 at 21:06
 • Reply Brigitte

  Aha daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar !

  juli 15, 2016 at 09:18
 • Reply Claudia

  Oe kokos…….. lekker hoor! Ik ken dit merk nog niet maar klinkt allemaal erg goed. Heel fijn dat de deo de hele dag goed blijft zitten en dat er geen bepaalde luchtjes door heen gaan. Dat vind ik zo erg.

  juli 17, 2016 at 11:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge