Follow:
fashion

Shop the Look: warm winter vest Noa nova

Tantilly vest

Ons plezier in het leven is om te creëren! Met trots presenteren we het nieuwe ontwerp van het perfecte warme wintervest – NOA NOVA, gemaakt door Tantilly met liefde! En Tantilly heeft natuurlijk een geweldige aanbieding voor alle trouwe fans om nog voordeliger te kunnen profiteren. Neem dus gauw een kijkje!

Shop the look!

tantilly

Ik kan jullie verklappen dat de wrap tops van Tantilly mijn absolute favoriete tops zijn. Ze zitten niet te strak, ze rekken lekker mee en hebben een geweldig ‘buikstuk’ wat mooi camoufleert. Dus wanneer je de kans krijgt om zo’n top met korting te scoren, zeg ik automatisch: doen!

De vesten zijn immens populair bij Tantilly. Inmiddels zijn er zelfs al extra kleuren verkrijgbaar. Ze zijn ook heerlijk om te dragen en makkelijk te combineren. Ik heb bijvoorbeeld ook weleens een shirt of bloesje aan met iets kortere mouwen. Met dit guurdere weer heb je het dan toch sneller koud, dan is zo’n vest ideaal. Ook leuk op een jeans trouwens!

Je kunt de Noa Nova op twee manieren dragen, open om de aandacht op je jurk of top te vestigen, en om een ​​stoere look te creëren als het minder koud is.

Je kunt de Noa Nova gesloten dragen, met een mooie knoop gemaakt van kokos gerecyclede schelp, voor een heerlijk warm gevoel en een fashionable look!

De lengte valt gemiddeld over de knie, dit hangt een beetje af van je lengte.

tantilly

Aanbiedingen

Deze super fleurige en leuke set kan je natuurlijk met korting kopen. Tantilly heeft diverse combinaties samengesteld met verschillende kortingen. Kijk, dat is nou de service van Tantilly!

Prijzen per stuk:

  • Noa Nova vest: €74,99
  • Wrap top: €44,99
  • Made in Holland rokje: €44,99
  • legging: €24,99

Je hebt weer verschillende aanbiedingen waar je uit kan kiezen:

  • vest met de cherry wrap top voor €114,99
  • vest met rokje €114,99
  • vest, rokje en wrap top €144,99
  • vest, rokje, wrap top en legging €164,99

Wat een super leuke aanbiedingen weer toch? Scoor ze hier bij Tantilly.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge