Follow:
Uncategorized

Shoplog MAC, The Body Shop, Rituals, Etos en Primark

bty

Gisteren een gezellig dagje gehad met mijn moeder en dochters. Eerst gingen we met Thomas en Andries er nog bij naar de bioscoop. Finding Dory is echt een super leuke film! Daarna gingen de mannen naar huis en gingen de vrouwen shoppen. ( foto’s van het dagje zelf volgen maandag in mijn diary )

Ik heb alleen op de foto gezet wat ik zelf heb gekocht. Voor Amy en Fenna heb ik uiteraard ook wat kleding gekocht, maar dit heb ik niet op de foto gezet.

Als eerste gingen we naar de Bijenkorf. Wat een zaligheid is dat! Al die make-up stands en mooie producten. Ik moest mij echt inhouden! Van mijn moeder kreeg ik hier mijn eerste MAC MSF poeder. Wat een prachtige highlighter!

shoplog4

Hij geeft super veel glans en geeft een prachtig effect! Hier komt tzt een review over uiteraard!

Bij de Rituals hoek in de Bijenkorf wilden we ook nog even neuzen. Mijn moeder kocht hier ook wat en ik kreeg van haar de scrub uit de Limited Edition lijn. Zalige grove korrels ( we konden hem testen bij een kraantje ). Hier hou ik van! En de geur….hemels!

shoplog1

Ik ga zeker weer eens terug naar de Bijenkorf. Maar dan lekker alleen zonder kids, dan kan ik even rustig alles uitproberen. 😉

Hierna gingen we naar de Etos. Hier wilde Fenna even voor een luchtje kijken. Ik sloeg nog wat Loving Blends in, dit is op dit moment mijn favoriete haarverzorgingslijn!

shoplog2

Vooral de haarmaskers zijn echt super fijn!

Hierna doken we de H&M in aangezien het ontzettend begon te regenen. Hier kochten we wat kleding voor de meisjes. Ook mijn moeder scoorde nog een leuk vest.

Op naar de Body Shop! Uiteraard wilde ik ook in Den Haag mijn favoriete winkel even bezoeken.

shoplog

Ik scoorde nog 2 artikelen uit de sale. De Raspberry scrub en de olijf showergel. ( ideaal zo’n grote fles met pomp!). Ook met de actie tweede product voor de halve prijs kon ik profiteren. Ik heb de kokos body butter en de cocoa body butter. Deze leg ik weg voor het najaar.

Na een lekker kopje thee bij een leuk tentje in de Passage gingen we nog even door naar de Primark. Ik had inmiddels amper benen meer over, maar Amy en Fenna wilde hier nog wat kopen. Ik slaagde nog voor een leuke pyjama. Lekker flanel! Heerlijk voor de winter!

shoplog3

Ik kan niet wachten op de koude nachten, ik hou van dit soort lekkere pyjama’s!

Al met al valt het best mee toch? Ik heb echt een super leuke dag gehad en alle 4 zijn we goed geslaagd.

Houden jullie ook zo van shoppen?

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Mariëlle

  Super leuke spulletjes heb je weer gehaald. Ben super benieuwd naar de review van de MAC highlighter.
  Mariëlle onlangs geplaatst…3 favoriete plekjes in mijn huisMy Profile

  augustus 12, 2016 at 15:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Komt er zeker binnenkort aan!

   augustus 12, 2016 at 22:27
 • Reply Katrien

  Oh ja, wij houden ook van shoppen. Mijn dochter (16 jaar) nog meer dan ik. We plannen dan ook regelmatig een shopping-uitje, bijvoorbeeld naar Antwerpen of Maastricht (onze favoriete shopping-steden), maar ook in “onze” stad, Hasselt (waar we wonen), winkelen we graag. Veel kopen we meestal niet, maar gewoon kijken, proberen, rondneuzen, is al leuk genoeg.

  Ik heb zelf de MAC MSF in Soft & Gentle, heel mooie highlighter.

  augustus 12, 2016 at 18:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Rondneuzen is ook zeker leuk! Dat heb ik bij de Bijenkorf ook veel gedaan. 🙂

   augustus 12, 2016 at 22:27
 • Reply Janine

  Ik ben helemaal verslaafd aan shoppen haha! ik kan geen week zonder en dan vooral shoppen voor nieuwe make-up, ILOVEIT! ik ben trouwens wel erg jaloers op je nieuwe mac highlighter haha.
  Janine onlangs geplaatst…8 X leuke zwembad toys die je moet hebben.My Profile

  augustus 12, 2016 at 22:05
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik probeer mij vaak in te houden hoor. Ik zou heel graag eens lekker los gaan in een Douglas of Ici Paris!

   augustus 12, 2016 at 22:28
 • Reply Lieke

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Ik ben jaloers op je highlighter
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | Trollbeads hoop geloof & liefde bedelMy Profile

  augustus 12, 2016 at 22:40
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Super leuke items, zou ik allemaal ook kunnen kopen heel leuk! Love rituals en love MAC
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Save of Kill tagMy Profile

  augustus 12, 2016 at 23:09
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuke items, wij hebben vandaag dezelfde winkels bezocht. Ken de shampoo al langer uit Frankrijk. Benieuwd naar je reviews
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s Mexicaanse hapjesMy Profile

  augustus 12, 2016 at 23:20
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Leukk zo samen shoppen met je moeder en je dochters! Ik ben benieuwd naar de foto’s ;). Ik verheug me op dinsdag, dan ben ik jarig en ga ik samen met dochterlief en volgens mij wilt mijn moeder ook gezellig mee, in Eindhoven shoppen. Ik wil de Strijp eens verkennen én natuurlijk naar Pantalone, het snoepparadijs met veel Tante Betsy maar ook veel andere merken. Een fijn weekend! Knuff!

  augustus 13, 2016 at 09:21
 • Reply Lesley

  Ziet eruit als een heerlijke dag! Die highlighter ziet er supermooi uit. Nog nooit wat geprobeerd van tbs maar door jou wordt ik enthousiast haha

  augustus 13, 2016 at 09:35
 • Reply Romy

  Leuke shoplog! Heerlijk die Primark pyjama’s ♥
  Romy onlangs geplaatst…Little black dressMy Profile

  augustus 13, 2016 at 11:04
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik heb by the way weer genoten van je Youtube filmpje :). Nadat ik deze blogpost had gelezen had ik niet begrepen dat er ook een filmpje bij hoorde, maar gisteren zag ik hem opeens op Youtube staan.
  Ik heb er ook weer eentje gemaakt met heel veel keer ‘uhm’ erin…het zat gisteren niet helemaal mee. Maar wilde deze toch showen, want ik show 8 Tante Betsy jurkjes aan de waslijn en ik heb er natuurlijk zelf ook eentje aan hihi. Heb je hem al gezien? Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Showing Tante Betsy dresses SaturdayMy Profile

  augustus 14, 2016 at 08:10
 • Reply Fardau

  Hele leuk items heb je geshopt!
  Fardau onlangs geplaatst…Slipperweer?My Profile

  augustus 15, 2016 at 14:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge