Follow:
masker, Sisley, vochtherstel

Sisley Gel Express aux fleurs masker

Sisley lag altijd een beetje buiten mijn bereik ( eigenlijk meer buiten mijn budget ūüėČ ) en daarom heb ik mij daar ook nog nooit zo in verdiept. In mijn parfumerie periode verkochten wij dit merk ook niet, dus ik wist/weet er ook erg weinig vanaf. Ja, dat het duur is….dat wist/weet ik dan wel.
Via mijn oud collegaatje Rinke ( zie in de Spotlight ) ontving ik wat informatie en proefjes van Sisley. Zij is er helemaal weg van en wilde mij ook wat laten proberen.
Stiekem hoop ik natuurlijk dat het voor mij allemaal tegenvalt, dat scheelt mij een hoop geld. En tja, als ik wel helemaal idolaat van een product word, dan moet ik maar gaan sparen. Zo simpel is het!
SISLEY werd in 1976 opgericht door¬†Hubert¬†d’Ornano en¬†is een Frans bedrijfgespecialiseerd in de¬†productie van innovatieve cosmetica¬†van zeer¬†hoge kwaliteit.¬†De expertise van¬†Sisley¬†is gebaseerd op¬†kruidengeneeskunde¬†en aromatherapie, metandere woorden, wordt er¬†gebruik gemaakt van natuurlijke¬†plantenextracten¬†en essenti√ęle oli√ęn¬†in de huidverzorgingsproducten, om onmiddellijk¬†zichtbare resultaten¬†opde huid te kunnen garanderen.
Terwijl ik dit artikel schrijf is het de dag voor koningsdag ( ik heb wat artikelen vooruit gewerkt ivm mijn vakantie ). Iedereen zal deze dag wel herinneren aangezien het gewoon op bepaalde plekken in Nederland sneeuwde vandaag! Wij, in het westen, hadden veel regen en hagel. Ook niet echt fijn. Sowieso blijft het deze hele week niet veel soeps qua weer, en dat voelde ik vandaag aan mijn huid.
Doordat de verwarming weer een graadje hoger gaat, je buiten in de gure wind loop, was mijn huid vandaag gigantisch aan het trekken. Ik heb zelfs gedurende de dag nog wat Clinique Moisture Surge over mijn foundation gedept. Mijn huid slurpte het op!
Dus vanavond op tijd onder de douche gegaan en daarna mijn allereerste Sisley product gebruikt. Ik koos voor een vochtmasker. De Sisley Gel Express Aux Fleurs. Een supersnel masker die je maar 3 minuten hoeft te laten zitten ( toch ga ik dan denken….pffff moet je zoveel geld betalen voor maar 3 minuten? Maar ok, eerst zien en ervaren.. ).
Sisley belooft een fris, glad en soepel aanvoelende huid. De substantie is een crèmegel, je ziet hem dus niet op je gezicht zitten. Het masker is bijzonder geschikt voor de vochtarme, levensloze en futloze huid. Er zitten hoge geconcentreerde hydraterende en versterkende werkstoffen in het masker die de gelaatstrekken strakker en gladder eruit laten zien.
Zoals je ziet zie je niks van het masker, en de 3 minuten vliegen natuurlijk zo om. Ik heb het masker met mijn handdoek lichtjes verwijderd, de rest nog licht ingemasseerd. ( vond het zo zonde alles eraf te vegen ).
Het resultaat van een vochtmasker vind ik altijd lastig te beoordelen. Mijn gezicht ziet er niet per definitie strakker en gladder uit. Maar wellicht is dit pas te zien als je het masker meerdere keren hebt gebruikt. Maarrrrr….mijn huid voelt wel super fijn aan! Geen trekkerig gevoel, lekker zacht en comfortabel.
Of ik het Sisley masker zelf zou kopen weet ik niet. Er zijn veel lekkere vochtmaskers die minder euro’s kosten. Maar voor mensen die het Sisley concept en merk super vinden is dit een heerlijk masker!
Schrik niet, het masker komt in een tube van 60 ml en kost bij Ici Paris XL 90 euro.
Sisley Gel Express aux Fleurs Masker
Ici Paris XL omschrijft het masker als het paradijs op aarde voor de vochtarme huid. Dus als je dit paradijs wilt…..kopen!
Vraagje: Gebruik jij weleens een masker?
 
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Hemeltjelief 90 euro !!! ik durf haast niet denken wat een dagcreme dan kost …. Ik zelf gebruik nooit een masker ( wel voor mijn haar ) ik heb het wel eens geprobeerd hoor , maar ik vergeet het vaak – of denk " gedoe " – omdat sommigen zo lang moeten blijven zitten .

  mei 7, 2016 at 06:49
 • Reply Hilde Janbroers

  De prijzen van de cr√®mes zijn schrikbarend…haha. Ik neem nu echt de tijd voor een masker, merk namelijk dat mijn huid er wel behoefte aan heeft. Ik ben meer laks met bodylotion etc…en haarmasker staat al een half jaar onaangebroken in de badkamer..hihi

  mei 7, 2016 at 08:58
 • Reply Reginne

  Ik gebruik eigenlijk nooit een masker.. misschien vanavond maar eens doen, volgens mij heb ik nog wel een maskertje liggen ergens haha

  mei 7, 2016 at 15:41
 • Reply Reginne

  Ik gebruik eigenlijk nooit een masker.. misschien vanavond maar eens doen, volgens mij heb ik nog wel een maskertje liggen ergens haha

  mei 7, 2016 at 15:41
 • Reply Sandra

  Ik ben ook niet zo van de (vochtinbrengende) maskers. Ik ben niet zo voor die 'boosts'. Die zou je niet nodig moeten hebben met een goede dagcrème, denk ik dan. Een extra reiniging, dat vind ik wel fijn, eens in de zoveel tijd.

  mei 8, 2016 at 19:32
 • Reply Hilde Janbroers

  Nog een maskertje gedaan Reginne?

  mei 8, 2016 at 20:24
 • Reply Hilde Janbroers

  Ik merk zelf dat mijn huid het ondanks de cr√®mes soms wel nodig heeft, maar ik doe het vaak ook lekker voor de ontspanning…hihi

  mei 8, 2016 at 20:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge