Follow:
concealer, oogcreme, Sisley

Sisley Phyto Cernes Éclat oogcrème en concealer in 1

“Jij gaat mij geld kosten”, dat zei ik tegen mijn oud collega Rinke toen ze mij wat proefjes opstuurde om te reviewen voor dit blog. Zij is zelf weg van Sisley, maar mijn portemonnee is dat wat minder.
En het nadeel van proefjes uitproberen vind ik, is dat als er iets waanzinnigs bij zit, ik dit eigenlijk wel wil aanschaffen! ( dat is natuurlijk ook het doel van proefjes, goed bedacht bedrijven!! )

Rinke is helemaal weg van de Sisley Phyto Cernes Éclat. Een oogcrème en concealer in 1. Het werkt tegen donkere kringen en schaduwen, wallen, tekenen van vermoeidheid, fijne lijntjes en verfraait de oogcontour. Ook hydrateert het de hele dag waardoor er geen droogtelijntjes ontstaan gedurende de dag. De metalen applicator vermindert direct zwellingen.

De Phyto Cernes Éclat is verkrijgbaar in 3 tinten. Ik testte de nummer 1, de lichtste. Op de foto lijkt hij nog best wat donker, maar zelfs met mijn lichte huid paste hij perfect.
Het is een wat dikkige crème, maar smeert prima uit. Je voelt ook dat ie lekker verzorgend is.

En dan hier een erg charmante foto….haha. Op de foto links heb ik de Sisley Phyto Cernes Éclat aangebracht. Zoals je ziet is die oogopslag veel stralender en lichter! Rechts zie ik duidelijke nog een donkere kring. Ik vond het na 1x gebruik al zo fijn en duidelijk verschil dat ik deze concealer/oogcrème echt wil gaan gebruiken als dag-product. ( in de avond gebruik ik een andere oogcrème want dan heb je geen concealer nodig uiteraard ).
De Sisley Phyto Cernes Éclat is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 67,95 zie hier.
Niet heel goedkoop, dus ik denk dat ik deze mezelf mooi cadeau doe voor mijn verjaardag volgende maand. 😉
Vraag: Vind jij het handig om 2-in-1 producten te gebruiken?
 
Ik wens jullie een stralende dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge