Follow:
beauty

Skinfood Mud Masque

skinfood

Als ik in de badkamer mijn ‘masker-lade’ opentrek word ik echt blij. Ik heb zo’n heerlijke verzameling maskers, daar kan ik oprecht gelukkig van worden. Onlangs ontving ik van Big Green Smile een heerlijke moddermasker van Skinfood. Ik vertel mijn ervaring met dit natuurlijke masker.

skinfood1

Ik heb, zoals ik al zei, een lade vol met maskers, maar moddermaskers heb ik niet zo heel veel. Eigenlijk best gek, want die vind ik vaak prettiger dan crèmemaskers. Ze zijn wat lastiger te verwijderen, maar vaak voelt mijn huid erg schoon na het gebruik van een moddermasker, en daar hou ik van!

Skinfood New Zealand

Wat zegt Skinfood dat dit masker allemaal doet?

 • Werkt als een diepe reiniger: verzacht en ontspant de huid
 • Effecten zichtbaar, zelfs na het eerste gebruik ( ik ben benieuwd! )
 • Huid verjongende ingrediënten resulteren dat de poriën er kleiner uitzien en de huid voelt ongelooflijk zacht aan.

Hoe te gebruiken

Na het douchen heb ik mijn gezicht heerlijke ingesmeerd met dit masker. Het brengt makkelijk aan en droogt langzaam op. 5 Minuten vind ik wat kort, toen was hij bij lange na nog niet goed opgedroogd. Ik heb het masker zeker een kwartiertje laten zitten voordat ik het eraf heb gewassen.

skinfood3

Uiteraard heb ik nog een mooie foto toen ik het masker net op had gedaan.

dav

Als jullie je afvragen wat die bult op mijn voorhoofd is, dat is een litteken. En vroeger hebben ze dat niet netjes gehecht, maar geplakt.

Ingrediënten

skinfood4

Alle ingrediënten zijn van duurzame leveranciers. De verpakking van de skinfood mud masque is volledig recyclebaar, goed voor het milieu! Skinfood is niet op dieren getest en vrij van: Parabenen, genetisch gemodificeerde ingrediënten, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, nano ingrediënten, dioxinen, Triclosan, giftige mineralen, natriumlaurelsulfaat (SLS), natriumlaurylsulfaat (SLES), agressieve schoonmaakmiddelen, en propyleenglycol.

skinfood2

Wat vind ik van het masker?

Wat een geweldig masker! De belofte na 1 keer al resultaat te hebben is absoluut waar. Mijn huid voelt super zacht en schoon aan. Ik bleef aan mijn gezicht voelen hoe zacht het was. Of mijn poriën al fijner zijn geworden, dat weet ik niet. Dan zal ik het wellicht nog wat vaker moeten gebruiken. Maar dat ga ik zeker doen, want dit masker is mijn favoriete moddermasker van dit moment! Absolute aanrader!

Het masker heeft ook zeker een fijne prijs. Voor een tube van 100ml betaal je 11,99. Je kan het masker hier vinden.

Wat is jouw favoriete masker?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Laura

  Klinkt als een fijn masker! Kende het merk nog niet:)
  Laura onlangs geplaatst…ZO VERANDER JE JE INTERIEUR IN 30 MINUTENMy Profile

  november 29, 2016 at 16:43
 • Reply Natascha

  Dit klinkt als een heel fijn masker, ik ben benieuwd! Leuke foto trouwens hihi.

  november 29, 2016 at 17:36
 • Reply Babs

  Dit masker is momenteel ook mijn favoriet, hij is echt heel erg goed! Mijn huid is daarna heerlijk zacht en voelt verzorgd aan… er zijn maskers geweest waar ik minder van merkte, dus een toppertje!

  november 29, 2016 at 17:43
 • Reply Lieke

  Ohh heerlijk een moddermaskertje, het geeft mij ook een veel ‘schoner’ gevoel na gebruik. Dit klinkt als een erg fijn masker. En wat een charmante foto haha!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #34 | Examen cijfers terug, tandarts bezoek en surprise avond met vriendinnenMy Profile

  november 29, 2016 at 20:30
 • Reply YuSt

  Lekker! Ik wist niet of ik deze kon nemen, mijn huid is wat onrustig de laatste tijd. Bedankt voor de tip Hilde!
  YuSt onlangs geplaatst…HYPERVENTILATIE OF PANIEK? SET YOURSELF FREE | HyperfreeMy Profile

  november 29, 2016 at 20:44
 • Reply Lonneke

  Nou moet ik deze ook gauw maar gaan proberen hij ligt hier klaar!

  november 30, 2016 at 09:39
 • Reply Tania

  Het merk kende ik nog niet maar het masker klinkt heerlijk. Ik gebruik graag mudmaskers

  november 30, 2016 at 16:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge